Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
🙂
😲
jdu spat holky
dobrou noc
😀
Dobré ránko zlatíčka moje, já sem tak nervozní, že už nemůžu ani spát 😕 ale zase se my zdál krásný sen, viděla sem v tom snu nejdřív krásnou tečku a pak mimi jak nám mává, jako na UTZ. Docela slušně my už hrabe co? 😀 😀 myslete na mě
Holky, cítily jste také sem tam píchnutí v děloze už jeden den po ET? Je to možné nebo je to moje segesce? 😒
@daphney No já dneska plánuju poprvé tento týden klídek bez návštěv... Včerejšek i předvčerejšek jsem doma pořád někoho měla a moc jsem neodpočívala 😉 Takže dneska to vidím na televizní den..jo a ještě manžílkovi plánuju upéct pizza šnečky s listového těsta, ať má nějakou radost 😉 Tak bych vyrazila někam na nákupy..udělat si nějakou radůstku 😉 Možná zítra sjedu kuknout na nějaké vánoční ozdůbky 🙂
Jinak žaludek jak pozoruju, mě taky zlobí, teda hlavně večer je mi šoufl, ale to bude asi z těch hektolitrů vody 😉 Ale v noci mě bolelo břicho jako při MS a to mě trochu vykolejilo...snad je vše OK 🙂 Sakryš, začínám být neskutečně nervózní....
Tak přeju krásný den a úspěšný nákup 😉
@sajab jo horory máme denně 😉
@gambrinuska naštěstí se to zatím dá přežít 😉 už víš kdy půjdeš na UZ nebo se u vás chodí ještě jednou na krev?

@maky30 ahoj makynko.take jdu ve ctvrtek na kontrolu