Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Hodila jsem do albíčka další fotečku 😉
@sal80 Tak dneska máme ještě zbytek kuřátka s rýžečkou 😉
@janinous Jani, já si také myslela, že to nezvládnu sama ale ten strach byl tak obrovský, že jsem to prostě v pátek musela zkusit. Když jsem viděla jak se tam začína zbarvovat, tak se mi tááááááááááákkkk ulevilo,že jsem ho musela hned vzbudit. Já vím, že bylo 5 hodin, ale já prostě musela. 😀
@sal80 byl to film - radoby romantika - 2 mladi novinari si poridili stene, z toho ale vyrostl 50 ti kilovej nezvladatelnej , delajici si co chce pes, nicil na co prislo, ale stejne ho meli radi - casem k tomu pribylo 1 dite, 2 dite, 3ti dite, prestehovali se atd. a pejsek starnul a ztracel silu, elan, zacal byt nemocny a ja to spatne nesu, pac ten muj uz ma 10 let a vim, ze se nedozivaji tolika, takze jsem bulela jak mala, jak ho nakladali do auta, jeli na veterinu kde jim rekli, ze uz je to jen trapeni a uspali ho, pak ho pohrbili na zahrade....no takovej dojak, ale ze zivota

@janinous Krásné ráno 🙂 Jak to tak vypadá, máš to, při hlídání neteře, s budíčkem stejné, jako já 😀 Je to příjemná informace zjistit, že máš i nadále srdeční akci a dechovou frekvenci 😀
Ano, ta kila jsem přibrala, ale mám v plánu je shodit 🙂 Jen se mě neptej jak a kdy 😅 😅