@sal80 jejda ty si teda statecna, ja prvne testovala 7 my den a uz bych to neudelala, az 10ty , pac 5ty nemas jistotu jestli to neni jeste po Pregnylu dusik a nebo te to stresne ze tam nic neni a pritom 10ty den na tebe vykouknou // , ted to chci vydzet taky.....do toho 10tyho dne , a hlavni je ranni moc, ted po celem dnu kdyz je clovek jako prutokac, tak to nema cenu....
@vannilie zítra na tebe budu myslet, my zrovna zítra v 8.00 jedeme do zlína tak po cestě na tebe budu myslet. Bude se ti tak škytat, že tě ani nebudou moc uspat 😀 😀 😀 😀 😀
@vannilie Jasně, ale budu dělat že nic nevím ať mají radost, že mě překvapili, jen doufám, že mě nepřekvapí doopravdy a že se prokážou ty čárečky 😅 😅 😅
@vannilie pro mě to tedy bylo lepší,my jsme o tom měly rozhodnuté hned. poprvé to navrhl sám Dr a teď my, protože je lepší mít dvě šance než jen jednu no a pak stejně jsme měli 100% jen dvě, takže....
@sal80 štrůdl nechci 😀 a s tím testem jsem si to myslela, ale neboj brzy budou tak ukázkové // že je ani nebudeš muset domalovávat. @vannilie Jo je to lepší.
@sal80 jejda ty si teda statecna, ja prvne testovala 7 my den a uz bych to neudelala, az 10ty , pac 5ty nemas jistotu jestli to neni jeste po Pregnylu dusik a nebo te to stresne ze tam nic neni a pritom 10ty den na tebe vykouknou // , ted to chci vydzet taky.....do toho 10tyho dne , a hlavni je ranni moc, ted po celem dnu kdyz je clovek jako prutokac, tak to nema cenu....