Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Ja si hlavne nechala udelat ten test AMH hormonu, kde zjistuji rezervu vajicek. A byla jsem uz dost pod limitem a to je mi 32.. Takze jsem zjistila, ze uz jsem proste asi stara 🙂 tak me to trochu popohnalo..
Holky a proc u vas IVF? U nas tenkrat spatny spermio a ted s tou moji plodnosti uz si nemame co vycitat 😉
babulky mam otazku, nevydrzala som a zavolala do CARu ze ako sa maju nase v sobotu rozmrazene embrijka...zajtra nam maju zavolat oni ze ako to vyzera a kedy v stredu mozem prist....no a bolo mi oznamene ze rozmrazili 6, vsetkych 6 prezilo a delia sa...z toho 3 su uplne v poriadku a 3 su vraj fragmentovane ale stale sa deliace a ze dnes bude prelomovy den a zajtra budu vediet viac....
co to znamena ze su fragmentovane? vie niekto?
@annie29 no rozmrazili ich viac preto, aby bola istota ze budu na konci predlzenej kultivacie, cize na 5ty den aspon 2 v perfektnom stave kedze pri predlzenej kultivacii sa zvyknu dost preriedit a prestat sa delit atd...ved uz z mojho prispevku vidis ze zrazu mame zo 6tich len 3 "dobre"...keby rozmrazili menej, mohli byt vsetky rozmrazene tie fragmentovane alebo by sa mohli prestat delit uplne...a sanca na uspech mala...preto ja som radsej ze ich rozmrazili 6 a bude sa z nich dat vybrat naozaj len to najlepsie na ten 5ty den a uz sa budem len tesit na pozitivny tehotensky test...no a okrem tychto 6tich mame zamrazenych este dalsich 7...takze si to aj mohli dovolit....ja sa len modlim aby to teda na nieco bolo
@katka.gzd tak dulezite je vybrat to 1-2 spravne, oni Vam mrazili uplne vsechno co zustalo s tim, ze se to po rozmrazeni vytridi jako u nas PK, takze musis vydrzet, u PK je nejdulezitejsi ten 4ty den, co je asi prave ted u tebe po tom rozmrazeni, ani nevim jestli se daji pripadne znovuzamrazit, kdyz jich bude vic, nez si date vlozit....

@annie29 To bude prima dárek 🙂