Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Holky dnes se sem uz asi nedostanu,ale zitra jsu na poradu do Heliosu, tak na me myslete! A mejte se tu vsechny krasne!Paa 🙂
Tak jsem tu. Sice jen na chvíli, ale jsem. Snad stihnu napsat alespoň nějaký text, který bude mít hlavu a patu 🙂
O tom, jaké je dnes počasí, diskutovat nebudu, páč je hnusně. Nejsem vůbec teplomilný jedinec, vyhovují mi o mnoho nižší teploty. Už nevím, co bych ze sebe vysvlékla. To raději počasí, kdy je zapotřebí džíny a mikina 🙂
Sakra...musím. Pa
Ahojky holky, tak sem zase tu, ale teda nevím, jestly všechno dočtu 😅 Vrátila sem dse od mé doktorky, takže konečně neschopenka ukončena a hurááá zítra na výlet, nebo spíš koupák, než sme dojely z mladou domu tak sme byly totálně vařený 😝 já se úplně škavřila, to by bylo škvarek 😀 😀 😀 a jako totální paradox sme nakupovaly zimní oblečení 😅 když, těm akcím se odolat opravdu nedá 😅 😅 😅
Tak můžu zase chvilku pokračovat 🙂 Kde jsem o přestala...? Aha, mikina. Nejsem letní typ. Nikdy jsem nebyla a nikdy nebudu. A opravdu se nehodí připisovat mi sem odpovědi typu: Nikdy neříkej nikdy. Já prostě NIKDY nebudu letnička. Mým snem je po celkou dobu léta nosit čepici a šálu. Popravdě - nikdo mi v tom fyzicky nebrání, ale vzít si to teď na sebe by znamenalo ohrožení na mém zdraví. A nejen tělesném 😀 😀 😀 😀 Těším se na sníh!!!!
P.S.: Cítíte se taky líp, když si představíte závěje? )Komu nepomáhají závěje, tak ať si představí horký punč, vaječný likér a nebo třeba romantické chvilky u zapaleného (vnitřního!!!) krbu).
@sal80 ja teda taky leto nemusim, pokud nejsek po krk ponorena ve vode a nepopijim k tomu nejake dobre drinky, predstava, ze jdu nejakou turu v tomdle pocasi, tak me vezou nohama napred, vse nad 25 je vedro, i kdyz zimu taky uplne nemusim, takove jaro nebo babi leto na podzim kdy je to tak akorat , da se posedet i venku a hlavne nemas pocit, ze za chvilu umres od vedra, zizne nebo kombinace obojiho....
@mufinka26 Ahojky, tak v říjnu jdu na to znovu, akorát mě naštvali v CARu, páč jsem tam volala v půlce srpna a na kontrolu k lékařce na další postup mě objednali až na 26.9. tak tím pádem, prošvihnu jeden cyklus ☹ půjdu tedy na IVF až v říjnu 🙂 Co Ty?
Ahoj holky můžu se přidat?
První IVF máme za sebou bohužel nedopadlo.Na druhý pokus se chystáme září nebo říjen dle výsledků.

@caricia1 Hned jsem tu. Moment.