icon

Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.

jaruska111
26. črc 2011

Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?

mufinka26
23. srp 2011

@jaruska111 Ahojky , tak alespon že v tom říjnu 😉 mě čeká začátkem září KETík 🙂 už se nemůžu dočkat, začala sem stymulovat estrofenem a v tomhle vedru to je mazec, normálně sem se po estrofenu strašně potila a to nebyly takovýhle vedra. Takže si asi dokážeš představit jak sem na tom ted 😝

mufinka26
23. srp 2011

@katka1311 Ahojky vítej mezi náma 😀 a na jaké výsledky čekáš?

mufinka26
23. srp 2011

@caricia1 no to víš, připraveným štěstí přeje, pak skončej tyhle vedra a přijde rovnou zima a já bych neměla co na sebe 😀

katka1311
23. srp 2011

@mufinka26 Ahoj děkuji.Myslela jsem že začnu hned další cyklus se stimulací ale musím mít ještě HP 3DC 21 DC tak musím čekat do další mrchy ☹ .Pak se to už snad rozjede.Ale včera mi na UTZ objevila dr.3 cysty.Já to nikdy neměla ale říkala že oni se tvoří po stimulacích,tak nevím.

jaruska111
autor
23. srp 2011

@mufinka26 NO už mi s toho čekání hrabe, no ale jak se říká kdo s počká 🙂))
@katka1311 Já čekám už třetí měsíc na další stimulku 🙂 ale už se to blíží, v říjnu se chystám na další IVF. 🙂

cuddle
23. srp 2011

@caricia1 me ale prijde, ze je to tak normalni, nyni uz maji pomalu vsude zimni bundy, kabaty, koncem srpna pravidelne zacinam obhlizet kozacky, jednou jsem si rikala kupovat kozacky v srpnu....no a pak v rijnu kdyz bylo treba meli vsechno prebrane a jen spatne velikosti, takze plavky zasadne nekdy v unoru 😀 😀 😀 😀 no vzdyt predpokladam koncem zari zacnou vystavovat stromecky a hrat koledy..... 🙄 🙄 🙄

cuddle
23. srp 2011

@katka1311 ahoj , tak to je hruza ze te objednali za tak dlouho ....:( vzdyt o co jde , hlavne testy mas hotove, uz jsi tom prosla, takze bych brala jen to, ze kratka konzultace jestli nejaka zmena v lecich nebo neco takoveho a na zacatku cyklu sup pro leky a jedeme......

cuddle
23. srp 2011

@katka1311 pardon to bylo pro
@jaruska111 to horko dela svoje 😒 😒 😒

katka1311
23. srp 2011

@cuddle já měnila CAR tak asi proto,chtějí mít všechno svoje.
Já teď chtěla jen minimálku dr.řekla že není problém ale asi bude lepší dlouhý protokol.Nevíte prosím některá jak to je s dlouhým protokolem a který DC se začíná?Děkuji.

katka1311
23. srp 2011

@cuddle 😀 😀 😀 jasně ale já ti odpověděla i tak 😉 .

mufinka26
23. srp 2011

@katka1311 aha tak to jo, ale aspon se to už ví přiblížilo, myslím stymulku 😉 o těch cystách sem slyšela, že se hodně dělají po stymulacích, jenom doufám, že alespon to se mi vyhne 🙂 tohle bude tvoje 2IVF? nám když nevyjde ted na začátku září KET tak v říjnu začínám taky stymulací 2IVF 😀

cuddle
23. srp 2011

@katka1311 na minimalku , dlouhy protokol??? teda to slysim prvne , od toho je to minimalka, ze mas proste vlastni ovu podporenou minimem leku , ne jako u IVF - fakt slysim prvne 😕 😕 😕
vetsinou zacinas cca v polovine predchoziho cyklu ( u nas to bylo myslim od 16DC Proverou a pak od 21 dne nebo tak nejak se zacal pichat Dipherelin ( kazdy car to ma jinak ), nebo nejakou injekci na zastaveni nebo ty leky a pak pokracujes do ms a pak normalni stimulace od zacatku ms

marca22
23. srp 2011

Ahojky,tak jsem dnes byla na kontrole kvůli cystám,naštěstí nikde nic,takže za 14 dní začínáme stimulovat 😀 jinak jsem si udělala radost,koupila jsem si nakonec zase šatičky na tu páteční svatbu,no fakt jsem byla překvapená,jsou na tělo ale bezvadně schovávaj zadek a to jsou světlé,jsem zvědavá co ten muj na to až mě v nich uvidí,to bude asi v pátek divoká noc 😀 🤐

vannilie
23. srp 2011

ahojky holky

vannilie
23. srp 2011

🙂

vannilie
23. srp 2011

jak se dnes mate.to je vedro co.ja jsem primo upecena

drndapetka
23. srp 2011

Ahojky, ráda bych se taky přidala, ať mám s kám prožívat náš další pokus o miminko 🙂

Čeká nás 2.IVF, momentálně beru antikoncepci, píchat injekce začnu okolo 20.září a ET mi vychází přelom září-říjen. Z 1.IVF jsem otěhotněla, ale skončilo zamlklým potratem v 7.týdnu 😢 . Zjistili mi zvýšenou srážlivost krve, takže budu po ET píchat injekce na zředění. Jinak jsem předtím otěhotněla 2x přirozeně - poprvé mimoděložní těhotenství, po druhé spontánní potrat v 5.týdnu ☹ .

Snad už se teď konečně povede.....nám VŠEM 😉

vannilie
23. srp 2011

@drndapetka ahoj jo pridej se

drndapetka
23. srp 2011

@katka1311 Jestli můžu poradit ohledně toho dlouhého protokolu.....já ho měla při 1:IVF, začala jsem píchat už týden před mrchou (Diphereline na zastavení vaječníků) a od 3DC se pak píchá Puregon (nebo podle CARu i jiné injekce) -ten je už na růst folikulů. Dlouhý protokol je úspěšnější, ale né každýmu sedí. Je z něj velký počet vajíček, ale né vždy je lepší kvantita než kvalita. Já z něho měla hyperstimulační syndrom, měla jsem 25vajíček, měla jsem plný břicho vody a nemohla jsem v noci spát,jak jsem se dusila. Daly mi ale 2kapačky a zabralo to. takže asi tak 🙂 Já teď budu mít krátký protokol, budu píchat jen 9dní, kvůli tomu, že jsem minule reagovala, až přehnaně, bude mi stačit tak 10-15 kvalitních vajíček, počet nad 20 je už myslím zbytečný a ženská se spíš pak dost trápí...

cuddle
23. srp 2011

@marca22 tak to je supr, ze to je v poradku a saty taky, urcite se budes manzelovi libyt 😉

cuddle
23. srp 2011

@vannilie ahoj, jak se mas?

cuddle
23. srp 2011

holky tabulka ze vcerejska, chtelo by to rozsirit o dalsi spolubojovnice, at mame prehled kdo je jak daleko a co planuje dal

cuddle - 1IVF cervenec - ET 1 embryjka negativni, KET 18.8 1 embryjko, plan test 28.8
caricia1- 1.IVF červenec-23.7.OPU,26.7 ET 2 embryjka,8.8.potrat v ranné fázi..KET-2.polovina září.13.DC UZ+KET
sal80 - čekání na MS a pak stimulace na 1 IVF (říjen)
marca22 - 1.IVF prosinec 2010 přerušeno před punkcí,2.IVF březen 2011 přerušeno po punkci,23.8. utz kontrola a 3.IVF září 2011 s darovanými vajíčky
mufinka26 1IVFkvěten ET 1 embryjko neg., KET 7.7 2 embryjka biochemické těhu, 22.8 kontrolní UZ 30.8 UZ sliznice a 5.9-6.9 bude nejspíš třetí ET dvou bojovníčků

vannilie
23. srp 2011

@cuddle jo jde to.az na to vedro.a ty

marca22
23. srp 2011

@cuddle 😀 to doufám

vannilie
23. srp 2011

@marca22 jo urcite budou se libit to si pis

vannilie
23. srp 2011

🙂

katka1311
23. srp 2011

@cuddle ne ne špatně jsem to asi napsala.Já chtěla minimálku ale dr.řekla že pro mě bude lepší dlouhý protokol,páč jsem měla u 1IVF málo vajíček,tak nechce riskovat z minimálkou.Takže tak 😉 .

cuddle
23. srp 2011

@katka1311 aha tak to jo, protoze dlouhy protokol na minimalku me fakt zarazil 😉 no jinak samo pokud jsi pri stimulaci mela malo vajicek, tak u minimalky by to asi nebylo k nicemu, pac bys mozna mela 1-2 vajicka pokud vubec....

cuddle
23. srp 2011

@vannilie vedro je hnus..... 😠

vannilie
23. srp 2011

@cuddle jo nje.take to nemusim.navic pracuji venku tak jsem usmazena

Strana