Chystá se někdo na IVF v září-říjnu? přidejte se.
Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
jdu spat
🙂
Dobrý večer. Tak jsem se právě vrátila z hradu...tedy z Prahy 😀 Byla jsem tam služebně od pondělí. Abych se tam necítila sama, tak mě doprovázela MS. V pondělí si na mě vzpomněla v autobuse a tak se přidala 🙂 Ještě, že byla tak očekávaná a já...připravená. Ať tak či tak....brzy začínám stimulovat na cestě k (ne)Matyldě 😀
@vannilie @mufinka26 ještě k ceně za IVF já chodím do Repromedy v Brně a napočítali mi to předběžně na max 35000. Z toho "jen" cca 5000 je doplatek za léky. Ty částky na poslední konzultaci s doktorkou jen cinkaly - doporučili mi prodlouženou kultivaci - ta je myslím za 10tis. Tý jo, já už jsem tak zblblá, že si to nepamatuju. Tak doufám, že to vyjde - za tu cenu 🙂
Jinak ahojda všem!!! 😀 😀 😀 😀
Jinak,jsem nějaká mrzutá dneska,vztávala jsem po prde... :- 🙄 🙄 🙄 🙄
Ahoj holky krásny den vám přeji 🙂 .
@cuddle ahoj ahoj nam to v REPROFITU vypocitala dr, na ICSI 8.000 + PRODL KULTIVACE 6000+HORMONY PUREGON MAM 5.000,- KČ NA ČÁSTKU 21.000 + 5000 ZAMRAZENI TAK SNAD VIC JAK 25.000 TO NEBUDE A BUDE CO MRAZIT NA VIC POKUSU KDYBY NECO, I TAK JE TO DOST PENEZ A PODSTUPOVAT TOTO VSE ZNOVA JESTE.
A NEBO ABY NAM NEREKLY CCA CASTKU V TECH CENTRECH A APAK DOSTANEM FAKTURU NA JEDNOU TOLIK A BUDE. SI VEMEM LEASING NA DETI 🙂.
@jana321969 Jani,kolik máš toho Puregonu?900iu nebo kolik?

@vannilie pokud to bude do břicha, tak nějaký ten pořádný "špíček" se najde o tom žádná a třeba to půjde samo 😀