Chystáte se na první cyklus IVF na jaře?
Ahojky, je tu nekdo, kdo se stejne jako ja chysta na 1cyklus IVF behem zimy/jara a je z toho trosku rozpacity a nevi co ho ceka? :D POjdme si to nasdilet...nikde jinde to nerikam,kdyby to nevyslo, tak aspon zde 🙂))
@lucipi Neni to dulezite. Je to jedna z mnoha babskych rad 🤣 Ale ja mam ananas rada, tak proc tomu aspon castecne neverit a treba to nepodporit. Ale proste vsechno zalezi na embryu....pokud ma vydrzet, tak vydrzi 🙏
A ty jsi byla na et, ze jo? To muze byt to simrani jeste k odberu. A nebo proste spousta veci je vsugerovanych v hlave. Proste se ted vic pozorujeme a v jakychkoliv malickostech hledame naznak tehotenstvi. To je normalni. Ma to nejspis kazda. Test bych rekla ze je jedno, jen bych pouzila citlivost 10 😊 Je to spis o tom, komu jaky test vyhovuje. Me za digi prijdou zbytecne penize. Stejne clovek jde pak na krev, tak kdyztak papirkovy test bude mit povrzeny.
@mikilala20 super, hurá 🤩
@veeev my jsme byli na KET, tak nakonec jsem presvedcils muze ze musime jet na veceri a koupit ten ananas😂😊. Podbrisek me dost poboliva. Ale spis mam strach ze nekrvacim ani nespinim. A to jsem teprve 1,5dne po kde je to desateho dne😂🙈. Onlouvam se ale je to moje prvni KET tak chci udelat vsechno proto at to vyjde
@lucipi Ja mam bricho jak ve tretim mesici. Nechapu, proc jsem tak nafoukla. Jestli to muze byt jeste k odberu? Uz si nejak nepamatuju, jak jsem vypadala pri predchozich. A boli me podbrisek jak kdybych to mela dostat. Jinak nic. Ale to vsechno muze byt vsugerovane. Je to proste brzy na jakekoliv priznaky. Ale tak hladim pupik, pritel pusinkuje a premlouvame je, at vydrzi 🤣🙏❤️
@lucipi Hele, tyhle stavy mam casto. Vetsinou na zacatku. Ted uz se snazim fungovat normalne a nemyslet na to. Ale taky jsem to uz kolikrat vzdavala, obrecela, nadavala....je to sileny napor na nervy. Ale za ten vysledek stoji cokoliv 🙏❤️
Porad si rikam, jak pises, jeste ze uz mam malou. Clovek ma aspon zachytny bod. Ale nesnasim to nejak lip. Je to stejne porad narocny. Jen se s ni aspon v horsich chvilich pomazlim a je o kousek lip 🙏 Navic cesta k ni byla taky peklicko (2x IUI, 3x IVF, 2x nativ, lazne a 2x nativ). Snad to j druhemu diteti nebude tak strasny. Ale taky uz to je 4. pokus 🤪
@veeev tyyy jo tak to kloubou dolů nevím zda bych to zvládla... fakt si šikovná 🙂 kdy máš v plánu testovat?? budeš nějak dřív? dneska mám den takový rozlítaný tak na to moc nemyslím.. tak uvidime noo. za týden v pátek chci testovat já. ale čím se to taky blíží tím mám i strach. já věřím že se nám to tady všem už podaří 🙂 a narodí se nám malí ježíšci 🙂
@azby no je to takové divné.porad není tmavší ta druhá.ale mám brát dál léky a přijít za 14 dní na ultrazvuk
@veeev no ještě není k čemu
@mikilala20 dnes jsi 15. Den? Vyfotit testy pod sebou? A už jsi byla na krvi?
@azby ve středu a byla 7,8
@azby dnešní test tak dnes je to ok
@veeev neboj žádny negativní test nebude :-*, v noci mě chvili bolely tak prsa že mě to vzbudilo ☹ masakr. ale teď už zase v klidu. akorát manža si dělal na snídani crosainty a jak jsem se malem poblinkala jak mi to smrdělo... ale nemyslim si ze by to mely byt nejake priznaly.. je to strasně brzy ale od předevčerejska ani moc nejím nějak zaludek semnou nespolupracuje 🙂 keeež by ten taliřek byl pro štěstí. ale už mě ani bříško tolik nepobolívá
@mikilala20 gratuluji 🙂 určitě vše dobře dopadne 🙂
@mikilala20 jako 7,8 jednotek? Nebo 780 jednotek
@mikilala20 přijde mi, že je silnější
@mikilala20 To je v poradku, prijde mi ze krasne sili ❤️
@lucipi Ooo, ale tak ty prsa vypadaji hodne nadejne 🙏❤️ Ja mam dneska den na prd. Uplne priserna nalada. Nejradsi bych furt brecela nebo spala. Malou bych dala rada na hlidani, ale zaroven vim, ze by mi bylo smutno a nic by se nevyresilo. Ze me aspon rozptyli. Kurna, tenhle cas do testovani je hroznej.
@azby 7,8 jednotek

@veeev jinak citim obcas takove posimrani v podbrisku jak kdyby to ibcas malinko bolelo myslite si ze by to mohlo mit spojistost stim uhnizdovanim? Chci trstovst nejdriv 10.den- premyslim zda papirek nebo digi test