Chystáte se na první cyklus IVF na jaře?
Ahojky, je tu nekdo, kdo se stejne jako ja chysta na 1cyklus IVF behem zimy/jara a je z toho trosku rozpacity a nevi co ho ceka? :D POjdme si to nasdilet...nikde jinde to nerikam,kdyby to nevyslo, tak aspon zde 🙂))
@azby Me tekly slzy na prvnim utz s dcerou. Na screeningu to bylo takove dojeti, ale neplakala jsem. Celou dobu jsem si myslela, ze to bude kluk. Ale nechtela se ukazat. Az na 2. screningu. A kdyz nam rekli, ze to bude holka, tak jsem bulela 😍 No a porod.....jak vylezla, tak ja i pritel total srastnej hysterak 😍 Uz aby byl ct a utz. Nemuzu se dockat. Akorat pritel nemuze se mnou 😔 A to se dozvime, jestli tam je jedno nebo dve 🙈
@veeev jee, tak pak děj vědět, jestli bude dvojnásobné štěstí.
Naše malá od včerejška horečky, takže se modlíme, ať nemusíme na pohotovost, u nás není a musíme 50 km.
V úterý mě čekají odběry na endokrinologii, nejspíš dr s malou a ještě musím ke svému gyndari- tak možná uvidím miminko znovu. 😍
@azby Jezis, tak to drzim pesti, at je mala ok 🙏 To je to nejhorsi, kdyz deti marodi. Ja jsem z toho vzdycky uplne v haji 🙈
Tak to hlavne v utery vse zvladni 👍 Ja bych se mela trochu setrit. Nejak nedokazu zpomalit. A do toho jeste ta prace....chodim ted zpatky do prace jako pred materskou, ale jen 2 dny v tydnu na 6 hodin a zbytek doma. Ale aspon mi to bude utikat 😁
Dneska zacinam 6tt a uz mi je pekne nevolno teda 🙈
@veeev bohužel, male pichali ucho, takže jsem musela gangu odložit na příští týden, bude to pak celkem na kvap už budu v 11.tydnu a do 14. Se chodí na screening. Ale to se zvládne, hlavně, ať je malá už v pořádku. Dneska jdu na endokrinologii, tak jsem zvědavá, co se dozvím za verdikt
@azby tak nám nabídli Ket s darovaného celého embrya... Ať nemusíme čekat než najdou další dárkyni, vzhledem k mé diagnóze.... Čas je náš nepřítel 😉 tak jsme souhlasili. Jdeme na to hned po menstruaci.... Paní doktorka z toho taky byla špatná ale snad se nám už zadaří 🍀 jak já vám závidím děvčata že už jste v očekávání 🙏 ten rok kolotoče už nám stačil...
@lucipi Jejda, moc na tebe myslim. A neboj, muze to byt stale ok 🙏 Mohl to byt jen hematom. Ja myslim, ze v 6.tt to je normal, ze nemusi byt videt mimco ani srdicko. Taky jsem na to zitra pripravena. Ze treba za tyden to bude ok. Ale urcite volej do caru. Myslim, ze te pro jistotu i poslou na krev. Drzim palce, at je vse ok 🙏

@veeev taky jsem moc vděčná za ty své dva puberťaky 🤗 a chci tady být pro ně... O třetí miminko se snažím s novým partnerem a moc bych si ho přála už i kvůli němu. (on děti nemá) říkám si že všechno se děje s nějakého důvodu a buď to bude a nebo ne 😉