icon

Chystáte se na první cyklus IVF na jaře?

bublinum
10. led 2022

Ahojky, je tu nekdo, kdo se stejne jako ja chysta na 1cyklus IVF behem zimy/jara a je z toho trosku rozpacity a nevi co ho ceka? :D POjdme si to nasdilet...nikde jinde to nerikam,kdyby to nevyslo, tak aspon zde 🙂))

Strana
z9
soptik82
14. dub 2022

@veeev taky jsem moc vděčná za ty své dva puberťaky 🤗 a chci tady být pro ně... O třetí miminko se snažím s novým partnerem a moc bych si ho přála už i kvůli němu. (on děti nemá) říkám si že všechno se děje s nějakého důvodu a buď to bude a nebo ne 😉

veeev
15. dub 2022

@soptik82 Presne tak. Vsechno dopadne tak, jak dopadnout ma 🙏🙏🙏 Moc ti drzim palce ❤️

azby
16. dub 2022

@veeev holky, manžel byl snad na měkko ještě víc než já. Je to krásné, už se nemůžeme dočkat screeningu, tam už je vidět, jak se spuntik hyba. Tak snad bude vše ok.

veeev
16. dub 2022

@azby Me tekly slzy na prvnim utz s dcerou. Na screeningu to bylo takove dojeti, ale neplakala jsem. Celou dobu jsem si myslela, ze to bude kluk. Ale nechtela se ukazat. Az na 2. screningu. A kdyz nam rekli, ze to bude holka, tak jsem bulela 😍 No a porod.....jak vylezla, tak ja i pritel total srastnej hysterak 😍 Uz aby byl ct a utz. Nemuzu se dockat. Akorat pritel nemuze se mnou 😔 A to se dozvime, jestli tam je jedno nebo dve 🙈

azby
17. dub 2022

@veeev jee, tak pak děj vědět, jestli bude dvojnásobné štěstí.
Naše malá od včerejška horečky, takže se modlíme, ať nemusíme na pohotovost, u nás není a musíme 50 km.
V úterý mě čekají odběry na endokrinologii, nejspíš dr s malou a ještě musím ke svému gyndari- tak možná uvidím miminko znovu. 😍

veeev
17. dub 2022

@azby Jezis, tak to drzim pesti, at je mala ok 🙏 To je to nejhorsi, kdyz deti marodi. Ja jsem z toho vzdycky uplne v haji 🙈
Tak to hlavne v utery vse zvladni 👍 Ja bych se mela trochu setrit. Nejak nedokazu zpomalit. A do toho jeste ta prace....chodim ted zpatky do prace jako pred materskou, ale jen 2 dny v tydnu na 6 hodin a zbytek doma. Ale aspon mi to bude utikat 😁
Dneska zacinam 6tt a uz mi je pekne nevolno teda 🙈

soptik82
19. dub 2022

@veeev děvčátka transfer se nekoná 😢 embrya se nevyvíjela tak jak měla.... Všechno se zase odkládá...

veeev
19. dub 2022

@soptik82 Neee 😭 A to byla ta darovana? To me moc mrzi 😪

soptik82
19. dub 2022

@veeev ano bylo 12 vajíček od dárkyně a 6 se oplodnilo dárcem a 6 přítelem.... Ještě včera jich bylo 5 celkem a ráno ani jedno vhodné k transferu 😢 zítra se dozvíme co dál...

veeev
19. dub 2022

@soptik82 Ty jo, to je zvlastni 😪 Ze ani darce a ani pritel. Dej vedet, co se dozvite. Posilam plno sil 🙏

veeev
19. dub 2022

@azby Tak co, videla jsi dneska prcka? 😁

veeev
19. dub 2022

@lucipi A co ty? Uz mas termin utz?

lucipi
19. dub 2022

@veeev ahoooj ano jdu na potvrzeni srdicka 25.4 v pondeli… pak se uvidi. Jsem trosku byla tedka mimo. Zitra slibuji ze kouknu na diskuzi a odepisu na vse 😊. Doufam ze se doctu same dobre pozitivni zpravy😊
A co vy kocenky jak se mate jak se vam dari? Nejake dobre zpravy u vas? 😊

veeev
19. dub 2022

@lucipi Uz jen 6 dni 😊 To se tesis jak blazen, ze? Ja jdu pozitri. Desne se tesim. Ale siiiilene se bojim. Ale verim, ze bude vse ok 🙏

lucipi
20. dub 2022

@veeev joo to je nekonečných 6 dnů 🙂 dneska bych měla být 6+0 ukončený 6 týden. musíš potom napsat co a jak probíhalo jsem zvědavá 🙂

azby
20. dub 2022

@veeev bohužel, male pichali ucho, takže jsem musela gangu odložit na příští týden, bude to pak celkem na kvap už budu v 11.tydnu a do 14. Se chodí na screening. Ale to se zvládne, hlavně, ať je malá už v pořádku. Dneska jdu na endokrinologii, tak jsem zvědavá, co se dozvím za verdikt

azby
20. dub 2022

@lucipi to už uteče, ale přesně si pamatuji, jak se mi to také táhlo.

azby
20. dub 2022

@soptik82 ty jo, to jsem snad ještě neslyšela, že by z komplet darovaného "materiálu" Nebylo nic. Myslím na vás a děj pak vědět, co vás čeká.

soptik82
20. dub 2022

@azby tak nám nabídli Ket s darovaného celého embrya... Ať nemusíme čekat než najdou další dárkyni, vzhledem k mé diagnóze.... Čas je náš nepřítel 😉 tak jsme souhlasili. Jdeme na to hned po menstruaci.... Paní doktorka z toho taky byla špatná ale snad se nám už zadaří 🍀 jak já vám závidím děvčata že už jste v očekávání 🙏 ten rok kolotoče už nám stačil...

lucipi
20. dub 2022

@azby tak bohuzel jsem zacala lehce krvacet tak jsem musela na pohotovost. Potrat to neni ale pani doktorka mi nerekla hezke zpravy na utz nic nenasla. Rikala ze deloha a vacek odpovida 6tt ale prcek videt nejde🙈🥹😔tskze vlastne nevim co ted. Rano volam na kliniku a judu to resit.

veeev
20. dub 2022

@lucipi Jejda, moc na tebe myslim. A neboj, muze to byt stale ok 🙏 Mohl to byt jen hematom. Ja myslim, ze v 6.tt to je normal, ze nemusi byt videt mimco ani srdicko. Taky jsem na to zitra pripravena. Ze treba za tyden to bude ok. Ale urcite volej do caru. Myslim, ze te pro jistotu i poslou na krev. Drzim palce, at je vse ok 🙏

veeev
20. dub 2022

@soptik82 Drzim vsechno co mam. To jsou ve vysledku hodne pozitivni zpravy 😍 A neboj, taky se dockas. Ted to bude ten spravny bojovnicek 😊

veeev
20. dub 2022

@azby Tak dej vedet, co ta endokrinologie. Chuderka mala, ta si asi uzila, co? Alehlavne at jste vsichni ok, gynda pocka 😉

lucipi
21. dub 2022

@veeev tak dnesni noc byla nejhorsi v mem zivote. Takovou dlouhou jsem jeste nemela snad nikdy..
uz sedim na klinice a cekam snad budou dobre vysledky. Myslis jako ze by nemuselo jit vubec jeste nic videt a muze to byt dobry?

veeev
21. dub 2022

@lucipi Moc na tebe myslim. Dej pak hned vedet. Urcite to muze byt dobre, ver tomu 🙏🍀 Ja uz jedu taky na utz a desne se bojim 🙈

veeev
21. dub 2022

Holky, predstavuji vam nase miminko. Dneska 5+4 tt, miminko ma 6,1 mm a uz bylo a bilo srdicko 😍

soptik82
21. dub 2022

@veeev moc gratuluji 😍 hlavně ať krásně prospívá a roste 🍀

azby
21. dub 2022

@veeev hurá krása, další bojovnicek 🤩

lucipi
22. dub 2022

@veeev ahojte tak ja bohuzel nemam tak dobre zpravy… v pondeli se rozhodne zda mi budou ukoncovat tehu nebo nee. 🥹od stredy brecim nespim.. je to masakr. Ale spise to vypada na to ze se bude ukoncovat. Moc gratuluji tem kteri uz vite ze budeme mit krasne miminecko😊

veeev
22. dub 2022

@lucipi A proc? Miminko se neukazalo? Ach jo, drz se, myslim na tebe 🙏 Porad je nadeje 🍀

Strana
z9