Čím zvýšit příjem bílkovin po KET?

kristiin
13. říj 2018

Ahoj holky, prosím o radu 🙂 čím vším se dá zvýšit příjem bílkovin? Je něco z lékárny? Příští týden jdu poprvé na KET a toto bylo napsáno v doporučení po zákroku. Doktorky jsem se zatím neptala. Děkuji za vaše zkušenosti!

mandarinka90
13. říj 2018

@kristiin já to měla doporučene po odběru, takže jsem si uvařila hrnec silného kuřecího vývaru, nakoupila tvarohy,jedla vajíčka na x způsobu a z lékárny jsem měla nutridrinky 🙂

merope
14. říj 2018

@kristiin A co teprve až zjistíš, že jsi těhotná = zvýšený příjem bílkovin celé těhotenství. Mám pocit, že to totálně flákám, uklidňuje mě jen to, že kupa bílkovin je i v pečivu / obilí, tak snad že to je aspoň trošku ok. Protože v poslední době maso můžu jen občas a těch doporučených 200 gramů denně bych asi nedala. A to už zkouším věci jako kuřecí nuggety.

pepsicola
14. říj 2018

@kristiin Kup si bílkovinu v prášku. Já mám z DMka.

kristiin
autor
14. říj 2018

@pepsicola děkuji !! 🙂

montyjack
14. říj 2018

@kristiin kup si nejaky kvalitni protein, za sebe doporucuji reflex, maji i syrovatkovy i vegansky. Presla jsem na nej v tehotenstvi z jine znacky a je skvely, piju i ted pri kojeni, mala krasne rostla v brisku i ted - v 9m ma pres 11kg a 78cm. Urcite nedoporucuji ten z dmka jak tu byl v postu, opravdu radeji investuj do kvalitniho.