Co se stane s vajíčkem, když není vejcovod?
Zdravím Vás zkušené dámy a maminky. Docela by mě zajímalo co se stane s oplodněných vajíčkem které je bez vejcovodu. Vím ze je mini možnost ze ho chytne ten druhy ale s tím nepočítám. Co se s nim teda stane? Děkuji zapomněla jsem se zeptat doktoru. 😊😊😰
Taky záleží, jestli je vaječník úplně pryč. Někdy totiž při operaci nechají takový cancourek a může z toho být mimoděložní.
Jak to myslíš? Já mám jen jeden vejcovod
Ja jsem bez levého vejcovodu, ale pravý vajecnik nefunkční. Vajicko vystřelí do dutiny břišní a vejcovod se natáhne😉 já jsem takhle těhotná a dokonce dvojcatka. Prý ten zdravy maka i za ten druhy..
@berushe14 ne to ne. Ale v ten měsíc jsem měla měla preventivní prohlídku u Dr a na monitoru jsem viděla dva fokikuly stejně velký 1,2cm na levé straně. Dr říká, jaká je to smůla když nemám na te straně vejcovod. To byl čtvrtek. Sexik jsem měla v sobotu a vím, z předešlých IVF neúspěšných, ze mi praskaji při 2cm. Tak si spermijky asi počkali😉 čekám holcicky😉 proste ten vejcovod chytil obe vajicka. Taky to nechápu... dvojcata v rodine vůbec nemáme. Ten měsíc jsem pila Kontryhel 5-15.den cyklu, Femibion vitaminy a Ecko.

Asi nikdo nemá zkušenost.