icon

Crinone gel při KET - zkušenosti

holkacekatelka
1. lis 2018

Ahoj holky. Čeká mne KET v nativu. Jen s crinone gelem a pak ovitrell. Měla jste nektera crinone, dost mne děsí, že se moc nedává a dává se utros.
Můžete mi pls napsat zkušenosti s tímto gelem a zdali pomohl k miminku? Děkuju

kackacerm
•
1. lis 2018

@holkacekatelka Ahoj, na prvni Ket jsem mela crinone gel, ve 3 tydnu potrat. U druheho Ketu jsem si zase rekla o utrogestan a to uz vydrzelo, uz mam prcka cerstve na svete. Preji at to vyjde.;)

holkacekatelka
autor
•
1. lis 2018

Děkuju za reakci. TOS mne moc nepotěšila. Doufám, že to nebylo gelem ale jen nešťastnou shodou náhod

kackacerm
•
1. lis 2018

No nevim, kdyz jsem brala utros, tak jsem citila, ze to se mnou neco dela. U toho gelu vubec nic..rekla bych, ze v tom neni tolik hormonu nebo nevim. A jeste jsem k tomu brala estrofem na sliznici.

holkacekatelka
autor
•
1. lis 2018

No já myslela že ten gel a utros je taky na sliznici. Na tu nic nemám.
Tento je progesteron.
Právě že ten gel prý nemá ty účinky jak utros že bys o něm neměla vědět .

jeanne_g
•
1. lis 2018

@holkacekatelka Ahoj, ja mela nativ s Crinone a jsem ve 23. tt. Predtim neuspesne pokusy a utros i Crinone. Takze chci jen rict, ze vliv to nema, ucinne latky - progesteronu je tam dostatek, to se opravdu neboj. A pry se vstrebava mnohem lip nez z Utrogestanu.Crinone se zavadi jen jednou denne a nevyteka jako Utrogestan, ale zase vevnitr hrudkuje, takze je treba stary gel obcas vyndat prstem. Mne teda Crinone vyhovoval vic.

holkacekatelka
autor
•
1. lis 2018

@jeanne_g moc dekuju za pozitivní zprávy

sticker
jeanne_g
•
1. lis 2018

@holkacekatelka Neni zac☺️Drzim palce, at se zadari.🍀

holkacekatelka
autor