CRM Zlín. Máte zkušenost?
Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka
Ahoj holky, Heli to jsem rada, že jsi se k nám připojila a jestli jsi mě nepoznala-tak jsem ležela vedle tebe Katka.Snažím se odpočívat,ale někdy musím i zhřešit prací, nebo bych se zbláznila 😅
Tak vy jste byly v úterý? Já ve středu 🙂 Taky mi vůbec nic není, tak doufám, že je ještě brzo. Taky jsem dostala 2 kousky a zbytek ke zmražení nebyl ☹
koryna: držím palečky, vypadáš moc moc nadějně 🙂
holky, jak dlouho se snažíte? My dva roky a někdy mi z toho hrabe...
v199 ana poznala ale spiše tě poznal můj Manžel když to tady prohližel semnou podle toho psani jsem zvědavá jak dopadneš držim palce v Ponděli budu na tebe myslet take bych si přála znát už výsledek 🙂
Fiallinka: snažime se tak vice rok a půl a stale se to nedaři ale můsime věřit že to zlomime vím jaké to je těžke ale duležité je neztrácet naději
Krásnhé ráno 😵
Takže všem nadějným držííím moc palečky a těším se,že nahlásíte // 😵
Jinak my se snažíme 2 roky a něco,ale ten první to bylo takové odfláklé...prodělala jsem 2 operace ruky,tak se snaženíčko nemohlo konat...takže opravdově je to rok.
my se snažíme rok v CAR-u a asi rok předtím sami.
Heleno, a ty nejdeš na krev?
A holky, je vám něco, nějaké příznaky?
Ahoj holky.Právě jsem dorazila ze Zlína.Tak teda těhotná jsem,ale hcg zatím jen 50,tak jedu příští středu znova na krev a už by mělo jít i něco vidét na UTZ.Doufám,že to nebude třeba mimoděložní. Doufám,že budete taky co nevidět hlásit //.
kory,tak to je skvělé 😵 a držím palečky,aby bylo miminko tam kde má být?V kolikátým jsi?
koryna, držím palečky, aby HCG rostlo i s mimískem 🙂
Extra to ještě nevím,ale doufám,že někde uplně ma začátku,protože hcg je opravdu velmi nízké.
Já se v hodnotách hcg absolutně nevyznám 😕 Kolikátý DPO jsi dělala test?Nejsem moc zvědavá?Kdyžtak mě zaraž 😀
Test jsem dělala 13DPO a byl negativní,pak 17DPO a byl slabě pozitivní.Měla jsem ovulaci až po 23DC podle ovu testu,tak nevim.HCG by mělo být vyšší,ale hlavně záleží na tom,aby každé 3 dny bylo dvakrát větší.Uvidím příští středu,ale ještě budu i testovat abych viděla jestli čárky sílí.
Tak držím palečky,ať pěkně rostete 😵
Juliet anao jdu na krev jsem tam obědnaná na Uterý na 10.30 přiznaky nemam žádné nic tak nevím jak natom jsem test chci dělat na konci týdne ale trochu se i bojim ale udělám ho
Ahoj Holkiy, tak jsem si dnes udelala testík, a nemohla jsem uvěřit svým očím 2 //.Jenom bulím snad právem radostí, manželovi to neřeknu, až nám to potvrdí v pondělí ve Zlíně.Heli a Juli jak jste na tom vy? 🙂
v199 to je super!
Mě dneska opět probudila hrozná bolest podbříšku. Už se mi to stalo před 3 dny. Přešlo to po 5 minutách, ale ty stály za to 😝 Volala jsem Chovancovi, říkal, že s eto může stát, mám hodně pít a ležet ... ale i tak mám strach, že tímto jeden po druhém ode mě odešli. Uvidíme ve středu, do té doby budu doufat.
Juli nevzdávej to a bojuj, nechceš si zkusit udělat ten test?Ty bolesti byly zpusobene tím, že se embryska chtěly jenom otočit VÍŠ, vše bude OK 😎
v199 gratuluji a ať rostou. U mě hcg nejspíš neroste,protože testy jsou slabé,tak jen doufám,že kdyby to šlo do kelu vyčistím se sama a nebudu muset na zákrok.Heleno a Juliet držím pěsti.
Holky všem vám držím palce! 🙂
Kory, jak slabé jsi měla ty čárky. Já jsem měla na jednom testu obě dvě pekné a na druhém o něcfo slabší, zkusím pak ještě v sobotu.A na tebe budem taky moooc myslet
No nemusím je hledat lupou,ale jsou pořád stejné u pokud hcg roste měli by být silnější.Pokud jsi je měla pěkně viditelné a ne uplně slabé,tak je to jasné.
V199, díky moc. Vůbec by mě to nenapadlo, že by se mohly vrtět a bylo to cítit. Test nevím, mám doma jen 25 citlivost.
Koryna, a co jiný testík? ten by mohl být úspěšnější.
Mám mamatest a ten je podle diskusí na netu nejspolehlivější.
v199:Taky se přidávám a gratuluju a přeji aby bylo vše v pořádku 😵
kory,nevěš hlavu...uvidíš,to bude dobré 😉
A ostatním čekatelkám taky přeji // 😵
No a já se připravuji na MS ☹ Dnes ráno jsem malinkato špinila a to beru duphaston...už mě z těh hormonů picne 😅
Ahoj holky ja už test dělal ale jedna čárka v199 gra\tuliji a držim palce at to dobře dopadne
V 199 CO SI POUŽILA TEST já mám GS Mamatest
v199, strašně moc gratuluju!!!! To je perfektní 😀 Hlavně se opatruj! 😉
Laola a jak jste dopadli vy ve středu?

v199 a Heli, držím pěsti!!!!! 😉 😀