CRM Zlín. Máte zkušenost?
Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka
cysta může vzniknou rychle v daném cyklu... když mě stimulovali před IUI konbtrola UZV negativní a za 14 dnů cysta....sma prasla s následující MS...hodně štěstí, aby to taky tak bylo...
Dobré ráno 😉 holky tak se špiněním začíná i trochu krve,začínám být zas bezradná 😢 a čekám kdy se zas rozjede ta blbá mrcha ☹ já ju nechcuuuuuuuu a stejně jsem začla nějak brzy...dělali mi to přesně 14.den cyklu,takže krámy bych měla dostat až v pondělí 😠
fialy testík jsem zkoušela s citlivostí 10,ale už ho nemám,mám jen mamatest 25 a tam zatím nic vidět není.....je to moc brzo a nebo těhotná nejsem 😢
richt metoda IFI je že ti spermíky zavedou přímo do folikulů,dělá se to v celkové narkoze,měla jsem v červnu taky cystu nakonec taky sama praskla.přeju ať si v pohodě a nic to není 😉
tak poletím do práce už mám staženej žaludek ted, z té jedné krávy tam 😠
holky je to boj..... přeju hezký den 🙂
rendi mrcha jako krvácíš nebo jen že břicho bolí? a víš co holek mělo MS a byly těhule?...vydrž ještě nezoufat, vím, je to těžké, navíc v práci blbka...chjooo, tak moooc bych ti to přála...
😀 jojo, spolužačka co se nažila deset let, příčinu proč to nejde nenašli a taky xkrát potratila se rozhodla jít na gyndu proto, že měloa vždy veeelmi silné MS a pak hrozně krvácela i mimo cyklus, rifle promočené krví... a na gyndě se Dr. zhrozil...byla odhadem ve 20tt, malý se narodil ve 31tt, tak si těhu moc neužila 😀 a jsou všichni v pořádku, už bude mít rok 😉
@ruda no začla jsme už hodně krvácet a břicho bolí jak když mám mrchu a to sem teprv 25.den cyklu 😢
@monas007 jojo bylo by to jak přirozené těhu,jenže já to vždycky měla i po ET,takže ta naděje je už pryč ☹
vyčítám si že jestli to není třeba kvůli tomu stresu v práci,protože hned jak se to stalo tak jsem začla špinit..já bych tu můru musela asi zabít 😠 protože si říkám jeslti to není kvůli ní....i manža mi to trošku vyčítá....nevím no,ale kdyby se prcek uchytil tak by se snad držel i přes ty stresy.... 😔
Rendi, to je mi mooooc líto....
nemyslím si, že je to tím, samo má to na to určitý vliáv, ale většinou bženské neví, že jssou těhu, mají stresy, tahají těžké věěci a těhu zůstanou...alke taky byh ji nejraději picla, kozu blbou....kdy jdeš na krev, ?přesto držím palce, aby to bylo třeba jen něajké vajíčko a druhé zůstalo...a nebo těhu s MS
Ahoj holky děkuju moc...ale po včerejších ukrutných bolestech.hlavně v kříži jsem krvácela jak blázen dneska je to ještě horší a před chvílí ze mně vypadnul takový kus krve 😢 už vím co mě v pondělí čeká na krvi.....už ale nebubu dál bojovat 😔
@rendas
Rendi, moje těhotenství začalo špiněním - vypadalo to jako menstruace první den, ale zůstalo to tak celý týden, tak pojala podezření, že něco není ok. V 8tt jsem začala krvácet a vypadl i obrovský kus krve téměř jako menší slepičí vejce - no, byla jsem si jistá, že jsou to oba plody, ale byla to jen krevní sraženina. Krvácela jsem s přestávkama 6 týdnů - od opravdu masivního krvácení po špinění. Byla jsem v nemocnici. Pokud krvácíš hodně, tak bych si zajela do nemocnice na gyndu - proti krvácení se pak dávají kapačky nebo léky, jestli z Tebe vyšla sraženina, tak tam bude nějaký hematom.
Ahoj holky tak další můj boj sem prohrála 😢 už nebudu dál bojovat....mějte se krásně....
Rendi, to je mi moooc líto, vím, teď nejde utěšit, ale zase jednou bude síla bojovat, asi sem teď nejaký čas chodit nebudeš, vyplakej se a nech to chvíli plavat, pak zase bude líp a jednou...určitě..
Mončo to je krááásný klučík 🙂
jj taky hledím, že tu po týdnu co jsem tu nebyla nejsou žádné nové příspěvky. Na kopci mají otevřeno bo jsem tam dnes volala aby mě vyřídili tu žádost na IVF a snad se to stihne v září a začnu stimulovat, takže budu asi jediná, jinak kdo jde v září na stimulace přidejte se budu jen ráda. 😉
holky já tady vždycky jen nakoukla a doufala, že už bude nějaká těhule, ale pusto prázdno 😀 😀 já se k vám přidám zase za dva roky 😀 😀 i když u nás to třeba klapne i přirozeně 😉 😉
hele, holky co už jste zvítězily a máte mrazáčky, pošlou účet automaticky nebo pokud jsme nezaplatili na další rok, tak jsem o mimča přišla... tuším, že jsem to projela... ☹

@richt to může být cysta, kdyby jo, může sama odejít, mívám to tak...