icon

CRM Zlín. Máte zkušenost?

v199
12. říj 2007

Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka

hanny83
27. dub 2011

@pitrisek26 Já jsem si právě říkala, jestli si ty injekce můžu odnést už takto pár dnů předem, když říkal, že tam mám přijít až druhý den cyklu a sestřička mně to napoprvé pichne...Ale když už jsem si zvládla bodat Pregnyl, tak toto snad nebude nic složitějšího. Ještě ani nevím, čím budu stimulovat.

pitrisek26
27. dub 2011

@hanny83 já si je vyzvedávám hned jak začínám špinit, protože nevím kdy to přijde, tak je mám doma i tři dny, ničemu a nikomu to nevadilo, pohodka, ke komu chodíš?

ronecek
27. dub 2011

@ejviska
@slavka22
@fiallinka

Ahoj holky 🙂 Tak přece jen se asi dvojčátek dočkáme. Včera jsem začala silně krvácet, šílené bolesti v podbříšku, tak jsem valila na gyndu. Myslela jsem, že je všemu konec. Pan doktor mě vyšetřil, dělal mi utz snad patnáct minut a nic neříkal. Až pak, že se mám oblíknout. Jak jsem zpět k němu sedla čekal mě šok. Na fotečce jedna velká bublina a v ní dva naproti sobě hovící bobečci 😀 Ještě to bylo malinkaté, říkal, že příště už by to mělo jít vidět krásně. Fotečku mi dá až příště. Tak jsem zvědavá, co nám z toho teda vyleze 😀 😀 😀 Ještě mi tam našel malý hematom, který způsobuje to krvácení. Jinak vše OK.

clloi
27. dub 2011

@ronecek tak to je bomba 😀 hlavně, že si v pořádku a bobísci taky 😵

pitrisek26
27. dub 2011

@ronecek tak to je nádhera, gratuluji, já chci taky dvojčátka 😉

hanny83
27. dub 2011

@pitrisek26 Tak to je super, hned tam zavolám. Já mám špinění taky, teď mně to dokonce začalo i při braní Utrogestanu...Chodím k dr. Křenkovi.

pitrisek26
27. dub 2011

@hanny83 já taky ke Křenkovi, včera tam nebyl, byla jsem u slovákové, tak klidně volej, vezmou tě, řekni že špiníš a že to nechceš propásnout a vezmou tě hned, já ani nevolala a jela rovnou 😀

hanny83
27. dub 2011

@pitrisek26 Tak jsem tam volala a sestřička mně řekla, že se musí zahajovat až když dostanu měsíčky, takže si mám zavolat buď ještě tento týden, kdyby měsíčky přišly do pátku, a kdybych je dostala v pátek večer nebo přes víkend, tak v pondělí. Prý to stačí a se stimulací se prý může začít od 2. do 4. DC, takže se nemusím bát, že bych něco prošvihla....Tož tak.

pitrisek26
27. dub 2011

@hanny83 tak pro tyto případy tam jezdím hned a mám klid 🙂

ejviska
27. dub 2011

@ronecek tak to je husty!!!! 😀 Moc gratuluju 🙂

ivus16
27. dub 2011

@ronecek tak to je supr zpráva, taky jsem chtěla dvojčátka,když mě dělali IVF, bylo mě jedno kolik jich bude hlavně aby něco bylo. Ted s odstupem času jsem ráda, že budeme mít jen jedno, jak to příroda zařídila tak to je 😀 .Ty už jedno dítě máš tak toho budeš mít až nad hlavu,ale určitě to zvládneš takže držím palce a šetři se 😀

slavka22
27. dub 2011

@ronecek Já to tušila, paráda!!!! Moc veliká gratulace. 🙂

slavka22
27. dub 2011

@hanny83 Taky mě to tak kdysi vyšlo, dostala jsem to v sobotu a pichat jsem začala až v pondělí, takže 3. DC a vše bylo v pohodě. Sice bych taky byla raději připravená,... 🙂

hanny83
27. dub 2011

@slavka22 Přesně, já jsem taky radši připravená a v klídku...Už si připadám jak hňup, každý den se sleduju a počítám, jak to vychází...

hanny83
27. dub 2011

@pitrisek26 Budu to muset začít praktikovat jak ty 😉

ronecek
27. dub 2011

@clloi
@pitrisek26
@ejviska
@slavka22

Holky děkuju moc 🙂 Jak jsem čítávala různé články a diskuze o KETu, že je mnohem menší pravděpodobnost těhu, tak jsem se modlila, aby aspoň jeden bobeček byl. Ale jak vidím, tak jde všechno. Pila jsem i hodně kontryhel, tak si myslím, že i ten má na tom zásluhu 🙂 Na kontrolu jedu 11.5., tak pak pošlu fotečku. Teď už jen trošku špiním. Jinak vám všem přeju krásný slunečný den.

ronecek
27. dub 2011

@ivus16 No já su sama zvědavá, jak to zvládnem. Ale v baráku bydlí s námi i babička, druhá už je taky důchodkyně, tak si myslím, že rády pomůžou 🙂 Sice prcek je dost hyperaktivní, ale myslím si, že během toho roku se třeba trošku taky uklidní. Akorát nevím jak s autem, jestli se tam všichni tři bobci vlezou. Nakonec si budeme muset pořídit větší 😀 Ale zvládli to druzí, zvládneme to i my 🙂

slavka22
27. dub 2011

@pitrisek26 Tak to je fajn, úrodička pěkná a do pátku ještě dorostou a určitě budou plné vajuch 🙂 . Ale je to teda pěkný fofr. Přeju hóóódně štěstíčka na pátek a potom pevné nervíky na dva týdny.

ejviska
27. dub 2011

@ronecek ja davam dozadu v aute normalne tri autosedacky ( do mondea teda ). Teda dve jsou ty "nejvetsi" a jedna je ta od 9-ti kg. Ale ty mi prijdou jeste vetsi nez vajicko pro mimina. Takze to urco zvladnete. To jsou mile starosti 😵

slavka22
27. dub 2011

@ronecek V tomto případě je super mít babičku v baráku 🙂 , to určitě. Jinak já jsem včera byla na konzultaci, ten odběr krve na "zabijáky" embryí nakonec udělají tady v CRM a vyzvedne si to laboratoř z Blanska, kde to vyšetří. Už jsem se pomalu těšila na výlet do Prahy, ale takhle je to smozřejmě lepší a hlavně rychlejší.Na výsledky si mám volat v pondělí, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Taky jsem včera dostala antb, mám nějaké bakterie v těle nebo co a musím ještě na hematologii, výsledky na srážlivost vyšly blbě, takže jsem odcházela celkem zmatená. Žila jsem v domění, že toto všechno už mám za sebou ☹ ☹ ☹

rozum
27. dub 2011

Ahojte,
potřebovala bych radu. 2x jsme přirozeně otěhotněli a pokaždé nebyly ozvy, takže jsem šla na potrat. Včera jsme byli na spermiogramu, kde vyšlo manželovi, že má jen 4 pohyblivé spermie a doporučují nějaké vitamíny a opakovat vyšetření časem, ale taky nám doporučujíICSI. A teď, co se chci zeptat. Jak mám poznat, že mě tenhle způsob doporučují kvůli výsledkům a né, kvůli penům, tudíž by stačilo IUI. Nevyznám se v tom, vím, že oni jsou odborníci, ale trošku to ve mě hlodá?A taky jak dluho trvá, když se pro to rozhodneme, od všech vyšetření až po samotné zavedení? Děkuji

ruda
27. dub 2011

@rozum 4 spermie??? nemyslíš 4 miliony nebo tak něco??? taky jsem měla tohle v hlavě...teď vím, že pro prachy to nedělají, kvůli novým klientům a většímu množství center, co si můžeš vybrat jim jde o dobrou reklamu a teda úspěšnost, mě hned do IVF ICSI netlačili,ale pak dle dalších výsledků jo a klaplo to, což je důležité., než jít na 10 IUI zbatečně... no a uvidíš sama, čekačka je tam dlouhá, v čekárně přečteš knížku, takže nouzy o klienty nemají, proč by to dělali, i tak si dost vydělají, fakt si to teď s odstupem času nemyslím...a kdo by to dělal, holky v laborce, doktoři nebo by se prostě 30 lidí dohodlo, že těmto to dáme za tolik a těmto za míň... toho se fakt neboj...možná by to chtělo i genetiku ne? jestli je vše o.k., když srdíčko netlouklo...

ruda
27. dub 2011

@ronecek gratulace!!!!

kikina9
27. dub 2011

Ahoj holky, minulý týden jsem tu psala, že je asi konec, protože doktor na ultrazvuku vůbec neviděl mimčo 😒 Dnes jsem šla ještě na další kontrolu, a asi se stal zázrak, protože mimčo už tam bylo i se srdíčkem 🙂 Jenomže je o dost menší, já jsem teď 7+5, a podle ultrazvuku mimčo odpovídá 6+0 ☹ Doktor se moc optimisticky netvářil, na kontrolu jdu zase příští týden, tak se uvidí, jak to bude pokračovat 😉 Ale i tak jsem šťastná, že mám aspoň nějakou šanci 🙂 Ale abych pravdu řekla, tak jsem si to těhotenství představovala jinak, zatím to jsou jenom šílené stresy ☹
@ ronecek moc gratuluji k dvojčátkům, to je super zpráva 🙂 🙂 🙂 Pokud jsou v jedné bublince 2, tak to vypadá na jednovaječná dvojčátka 🙂
@rozum se 4 živými spermiemi je podle mě IUI zbytečné, to je určitě indikace k ICSI. Ale zase je mi divné, že jsi již dvakrát přirozeně otěhotněla, možná je to jenom nějaký výkyv ve spermiogramu. Určitě bych ho nechala za nějaký čas udělat znovu, a teprve potom bych se rozhodovala, jak dál 😉

ronecek
27. dub 2011

@ejviska My máme Octavii. V zadu je celkem dost místa, tak snad tam vlezou 🙂 Počkej, takže Ty máš ještě dvě další dětičky? 😵

ronecek
27. dub 2011

@slavka22 Super, tak jste se zase posunuli o kousek dále 🙂 Dobře, že nemusíte nikam jezdit. Máš to v místě, takže paráda. I výsledky budou docela brzo. Já myslela, že se na to bude čekat aspoň měsíc. A budete za to něco platit nebo je to zdarma? 😉 Nakonec v tom nebudou mít prsty "zabijáci" , ale bakterie. Snad Tě dají brzo dopořádku a vrhnete se do všeho co nevidět znovu 🙂

ronecek
27. dub 2011

@ruda Děkuju moc 🙂

rendas
27. dub 2011

@ronecek to je teda bomba 😀 😀 😀 velká gratulace 😉

ronecek
27. dub 2011

@pitrisek26 Tobě moc moc moc na pátek držím palečky 🙂

ronecek
27. dub 2011

@rendas Děkuju moc 🙂 Jsem zvědavá, jaké další šoky ještě na mě čekají. Doufám, že se tam někde ještě neobjeví třetě 😀 😀 😀

Strana