CRM Zlín. Máte zkušenost?
Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? :-p Kačka

•
1. kvě 2011@denda1301 já jsem měla svoje, ale s darovanými to má jednu výhodu - máš větší šanci na úspěch 🙂
0
@rozum ja tam zavolala a proste rekli, ze pujdu k dr.slovakove. Vubec jsem netusila, kdo tam pracuje 🙂
A ted uz se objednavam k ni.
NA prvni konzultaci jsme sli spolu, asi je to dobry, ze muzou udelat spermiogram, pockate hodinu na vysledek a uz muzete u dr. zrovna probrat, jake mate moznosti.
Ale myslim, ze kdyz jsem tam poprve volala, tak jsem zrovna rekla, ze chceme spermio+konzultaci
A ted uz se objednavam k ni.
NA prvni konzultaci jsme sli spolu, asi je to dobry, ze muzou udelat spermiogram, pockate hodinu na vysledek a uz muzete u dr. zrovna probrat, jake mate moznosti.
Ale myslim, ze kdyz jsem tam poprve volala, tak jsem zrovna rekla, ze chceme spermio+konzultaci
@silvie13 ahoj, to je mi líto, já jsem dnes 3 den po IUI a moc v to nedoufám, které to bylo tvé IUI. Mé druhé...
@pitrisek26 no asi už 10.celkově, mám za sebou už i 3 nepovedené IVF, takže jsem už opravdu na dně 😢 😢 Přeji ti hodně štěstí 🙂
@silvie13 neboj,musí to někdy vyjít,chce to ale vydržet a nevzdat to.Nám to vyšlo po5 IVF a mezitím byl ještě jeden KET,máme dvojčata kluky a za měsíc budou mít 6 let,ale chápu tě když se pořád nedaří taky jsem byla na dně,ale vždy jsem do toho šla znovu i když jsem říkala,že je to naposled,ale touha po miminku je veliká,uvidíš,že jednou na to budeš vzpomínat s mimčem v náruči.Holky držte se a vytrvejte,stojí to za to.
@silvie13 tak jeste to nemusi byt uplny konec, ale kdyby tam byl duch, bylo by veseleji...
Ja mam za sebou pouze 1 IVF, ted pujdu na druhe, ale taky si rikam, ze je posledni. To je zajimavy, ze to mame vsechny stejne, jak tady ctu
@rozum ja nebydlim v CR a tady je o hodinu min, takze zase tak pozde ne 🙂 A dnes je tu volno.
Ja mam za sebou pouze 1 IVF, ted pujdu na druhe, ale taky si rikam, ze je posledni. To je zajimavy, ze to mame vsechny stejne, jak tady ctu
@rozum ja nebydlim v CR a tady je o hodinu min, takze zase tak pozde ne 🙂 A dnes je tu volno.
@hanny83 tak to s Tebou souhlasím, my tam byly taky dneska!Tolik lidí jsem tam ještě nazažila.My sice čekali možná 5 min.,ale i tak. Jinak přeji, ať vám to výjde!!! A folíci ať rostou potvůrky.Holky dneska jsme se domluvili na našem 1IVF-ICSI.Na jednu stranu se na to těším, ale na 2 stranu, jak to tu čtu, tak mám hrozný strach! 😞 Takže v červnu začínáme stimulovat. Tak snad to dobře dopadne. Holky jste tu některá, které vyšlo 1 IVF??Třeba i dříve? Já tomu totiž moc nadějí nedávám, ale chci věřit, že to dopane dobře. :-| Ach jo..... 😢 Ale my se nevzdáme,my ty mimča mít BUDEME a hotovo!! 😎 😎 Tak se držte děvčata,myslím na Vás!! =-)
@fiallinka moc děkuji.Je fakt, že se na to nějak nechci upínat, spíš počítám s tou horší variantou, ale samozřejmně doufám,že to vyjde! 🙂Ale mám z toho smíšené pocity! Ale to je asi normální. A co Kájka??Nemáš nějakou novou fotečku,že bych kukla na princeznu? A kolik jste si nechávali zavádět embryjek?
@pavlina86 Tak jednu princeznu tu mám (družičku na svatbě), ukážu ti ji 🙂.
A jinak my jsme zaváděli dvě embrya - chytly se dvě, při KEtu taky dvě, ale horší kvalita (to jedno úplně blbé, takže spíš jedno) - nechytlo se nic, při dalším ivf jsme zaváděli dvě - chytly se obě 🙂. Při dvou je prostě větší šance, ale co se týče těhotenství zase větší rizika, navíc záleží i na kvalitě embryí, stáří...
A jinak my jsme zaváděli dvě embrya - chytly se dvě, při KEtu taky dvě, ale horší kvalita (to jedno úplně blbé, takže spíš jedno) - nechytlo se nic, při dalším ivf jsme zaváděli dvě - chytly se obě 🙂. Při dvou je prostě větší šance, ale co se týče těhotenství zase větší rizika, navíc záleží i na kvalitě embryí, stáří...
Začni psát odpověď...

Odešli