CRM Zlín. Máte zkušenost?
Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka
@gammaray taky zdravím!! 🙂 Zatím to vypadá, že je vše v pořádku. Prcek nám krásně roste. 🙂 Začátek byl hodně divoký, ale teď to vypadá, že to bude už jen dobré.Včera jsem byla na utz. a prcek řádil, visel tam jak netopýr hlavou dolů, nebo zády, takže na fotečce jde vidět jen páteř. Nechtěl se fotit!!! 🙂Taky nám začalo růst bříško a já si najivně myslela, že do 5 m. to skoro nepůjde vidět!! 🙂 Je to 14 týden a bříško mám jak balónek.Zatím je to,ale krásné. Strašně si to s manžílkem užíváme!! A jsme móóc šťastní. A co Ty ?? Jak se vede Tobě?
Jinak holky držte se vím, že to není jednoduché, ale pak to stojí za to. Moc Vám všem držím palečky, aby to vyšlo!!! Myslím na Vás!!!!!!!!!!!!!! 😉
Ahoj holky,tak nakonec jsem si zařídila,že na laparoskopii s histeroskopií půjdu na Atlas a bude mi to dělat přímo pan primař Gerych. Nástup mám 13.10. a následující den se půjde na to.Jen jsem zmatená z délky neschopenky...Tady jsem četla,že 3 týdny a on mi říkal týden.V jakém případě se marodí ty 3 týdny?Je to jen v případě,kdy se berou vejcovody pro neprůchodnost,nebo jste tak byly dlouho doma,ikdyž vyšetření dopadlo dobře a vejcovody byly zachovány?
dobre ránko môžem sa opýtať či niektorá z vás nechodí ku Dr.Chovancovi do Zlína?
@extravaganca Ahoj, já byla na laparce a hysteroskopii taky na Atlase a vše v pořádku, na kontrolu sem pak šla k dr.Slovákové a ta mně nechala 3 týdny doma, pokud se nebudeš cítit, tak tě určitě doma nechají, já chtěla jít dřív do práce a ona se smála a ptala se, jestli mně něco uteče 😀 Na Atlase jsou výborní, mohu jen doporučit.
@extravaganca Ahojky, já jsem byla po laparce doma taky tři týdny, dělali mně "jenom" ovariální drilling. Byla jsem na ní letos v březnu taky ve Zlíně na Atlase a přesně, jak píše clloi - nemůžu si na nic stěžovat, všichni tam byli moc příjemní. Budu držet palce, ať Ti to dobře dopadne 😉
@fiallinka no nevyšel 😒 , ze 4 přežilo rozmražení jen 1 embryo, blastocysta
no už jsem jakž takž z nejhoršího venku, i když jsem věděla, že šance nic moc, tak podvědomí docela pracovalo, hormony mi daly zabrat taky víc než když jindy
tak až zase v únoru ivf, už 3., tak jsem nesvá, co když to nevyjde, co pak... navíc jak člověk hodně vidí třeba na emiminu v podpisech, kolik toho někdo absolvuje, ale vzpomněla jsem si na tebe 🙂
ještě mi pomáhá se spíš srovnávat s těmi přirozeně počínajcími, že jim to taky vychází v pohodě a dle plánů 😀
v únoru skoro před 3 lety nám namíchali v caru elišku, tak třeba bude únor zase šťastný, jinak teda nevím 😝
Holky (clloi a hanny83 ),děkuji moc za reakci. Já jsem se právě díky referencím,co jsem měla na Atlas rozhodla zrušit Baťovku.Jsem zvědavá,jak dlouho budu doma. V práci jsem pro jistotu řekla,že to bude 1-3 týdny. Naštěstí mám v tomto směru fajn šéfa,který to neřeší.
Ještě jednou děkuji za reakce a za podporu 🙂 🙂
@extravaganca uvidíš, že se ti tam bude líbit, já se rozhodla rodit ve Zlíně a škoda, že na Atlase není porodnice, hned bych tam jela 😀 😀 říkala sem manželovi, že pokud budu mět někdy jakýkoliv gynekologický problém, tak nikam jinam ať mě nevozí 😀
@denda1301 chovanec je dobrý, sice toho oproti Slovákové opravdu málo namluví( byli sme s manželem zvyklí na Slovákovou), ale doktor je fakt zkušený, ale je zajímavé, že když mně dělal IUI, tak sme si docela u toho pokecali a byl aj vtipný 😀 😀 😀
Ahoj holky, teď jsem přišla z wc a mrcha tady. O tři dny dřív. Asi už se taky nemůže dočkat . Ráno pádím do CRM a začínáme naše první IVF-ICSI. Jsem z toho uplně paf. Jsem vystrašená i natěšená zároveň. 🙂
@pitrisek26 tak to věřím, taky jsem z toho byla paf!!🙂A teď čekáme mimíska,nebylo to jednoduché, ale stojí to za to a to ještě není na světě!!!!!!!🙂Takže budu držet móóc palečky, aby to vyšlo. A ničeho se neboj. 🙂Budu na Vás myslet!!!!!!!!!!
@pavlina86 díky, tobě vyšlo hned první? Co jsi píchala?
@pitrisek26 ano vyšlo!! 🙂Měli jsme výhodu v tom, že jsem prý mladá (25) a zdravá?? Manžel měl hóódně špatné spermio ☹ , takže jsme ani nedoufali, že to tak dopadne. 😀 Jinak jsem pichala Gonal a Cetrotide a před OPU to byl Ovitrelle. Tak ať to vyjde, přeji vám to. 🙂
@pitrisek26 neboj, určitě to vyjde, moc držím palce hlavně se to nesmí vzdát 😉 😵 😉 držím palce
Ahojky holky, chci se zeptat na Atlase dělají i utz. vyšetření mimíska kolem toho 20.týdne???Abych měla jistotu, že je prcek v pořádku a dostala i CD? Výsledky scereningu vyšly negativní, ale chci mít jistotu, ikdyž tu nemáme nikdy! ? ☹ Děkuju za odpověď!
Ahojte holky, chci se zeptat, je tu některá co podstoupila na klinice KET s úspěšným koncem? My se teď chystáme, teda musím počkat na další cyklus, tento nám ušel bohužel o 3 dny :( Jinak máme dceru z IVF z této kliniky. Děkuji za odpovědi
@clloi tak ti moc děkuju!! No on ten náš prcek se taky nechce moc fotit otočí se zády a hotovo 2x zvedne ručku a tím náš utz. končí.Posledně jsem si nebrala ani fotečku, protože tam byla akorát páteř a hlavička s rukou. Takže zatím nevíme co to je!! 🙂 Clloi je tohle to číslo na Prediko? Mám to sice uložené v tel. tak snad ano 577 645 172.
Děkuji moc.
Nemáš za co, naše malá poprvé seděla v tureckém posedu, tak sme nezjistili ani pohlaví, a když sme šli natěšení na 3D, tak spala s obličejem v placentě 😀 😀 😀 tak zas nic, no ale aspoň to pohlaví sme zjistili 😀 😀 . Jo to číslo je správné, kdyžtak zkus i tohle: 606 780 317, to je sestře na mobil

@evitaa priste budete chytrejsi 🙂 😉 Nejlepsi bude matka treba s trema detma, tehu ma zmakle, porod jak po masle a ciste si bude potrebovat privydelat penizky 🙂