CRM Zlín. Máte zkušenost?
Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka
@ruda ahoj Rudy, nu tak tahle možnost mě tedy ani ve snu nenapadla. Tak já věřím že budeš určitě brzy v pořádku 🙂
Dneska je mi nějak divně opět mě v noci i teď bolí zase pravej vaječník, tak jsem si dala algifenový kapky a snad to zabere. Jako nejím nějak léky, ale když musím fungovat s malou tak se jinak nedá. Doufám že to bude v klidu a nic tam nebude. Nu radši nemyslet!
Jdu trošku uklidit a pak alou ven dokud je tam hezky 🙂 odpoledne už toho moc nestíháme když malá spí.
Přeji všem krásný den dneska 🙂
@damai myslím na tebe dneska 🙂 ať Vám to dobře dopadne 🙂
@damai Jo děkuji budu ráda za to jak to tam chodí apod. Nu mě moje gynekoložka řekla že dokud do Vánoc neotěhotním, tak mám přijít po novém roce a začnem vyšetřovat. jenže já vím, že s nefunkčníma vejcovodama a vaječníkama, které fungují tak nějak jak se jim zlíbí a hrůzou zda zase budu mít nějakou cystu nevím co chce řešit. Snad chce udělat nějaké základní vyšetření + spg a pak se asik rozhodne. Ale hodila jsem to momentálně koňovi, a čekám co se stane do konce roku. Prostě na to eď vůbec nemyslím, i když si tu s Váma píši. Samo že mi proletí halvou denně myšlenka o těhulkováníé apod, ale tak tomu nejde úplně zabránit.
Tak se těším a věřím že Vám nabídnou co nejlepší možnosti 🙂 na otěhotnění. 😎
@milin tak třeba ovuluješ, šup večer na to a bude to // 😉 za chvilku jedeme na dovolenku teda takovou kratší jen se vywelnesovat a zarelaxovat dio Luhačovic, jen čekáme, až přijde prcek z prochajdy, vzala si ho babi a děda , abych zabalila...přeju krásný sluníčkový den všem a ať se daří těhulení
ahoj holky, máme po 1.konzultaci...asi hodinové 🙂 spousta otázek atd. Takže: vzali mě a manželovi krev na veškerá vyšetření, s tím, že na hormonální profil mám jít 2dc na krev..tak ještě to. Na genetické konzultaci ve ZL na poliklinice byl první volný termín až koncem ledna, takže to závisí na tom. No a během ledna už se zažádá na pojištovnu o ivfko a hned pak jdeme na to, takže nejbližší termín je přelom ledna/února (podle mého cyklu samozřejmě)... Prý budu mít krátký protokol (nevím co to je) 🙂 a prý by to z mé strany mělo jít hladce, jsem zcela ok... Metoda nám byla sdělena jediná možná u nás, tedy ICSI... Tož tak s náma. Takže Vánoce prožijeme klasicky ve vánočním shonu s myšlenkami na leden. Ale upřímně-ještě že jsou Vánoce před náma a nebudu na o tolik myslet 😖 Hezký večer holky 😉
@ruda 😅 kééž by! Ale Dr. mi vnukl naději - řekl, že máme dost velkou šanci... snad se na nás štěstí usměje 🙂
Jinak to, zda pak zavést 1 nebo 2 embrya mi Dr. řekne cca v den transferu podle toho, jak budou embrya vypadat... Tak nad tím nemusím moc přemýšlet 🙂 Jinak chvála Bohu za Zlín - jsou tam tak úžasní!! Cítila jsem se tam úplně skvěle, nic nebylo "trapné", sestry ok... a Dr. to samé. Opovídal hodinu na naše dotazy 😀
Dobrý den spolubojovatelky,
takže od 5.12. budu oficiálně patřit mezi Vás! 😉 Půjdeme na první konzultaci do CAR Zlín.
Snad to zvládneme a budeme i my patřit mezi ty šťastné páry ,kterým pomůžou. 😵
Holky, já mám za sebou ET. Příští středu jdu na krevní testy, ale sto let do té doby ... to čekání je šílenééé!!! Testovat ale radsi doma nechci.

@damai Můj manžel bral totéž co tvůj plus spoustu dalšího. Teď bere jen vit. C a nárazově (1 týden v měsíci) vit. A a E - na radu lékaře. SPG byl naposled azospermie ☹ uvidíme, jestli se to vrátí alespoň tam kde jsme byli před pul rokem (2 mil/ml) - aby bylo na ICSI, nebo dojde k MESA/TESE. Ale jestli nebude nic ani tam, tak ....radši nemyslet.