Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka
@orchidej2 ja nevim asi nemel svuj den byl neprijemny, protoze jsem se ho zeptala jestli mysli,ze kdyz pujdu rovnou do ivf budou mi po stimulce rust vajicka a on na to: jako to je jak kdyby jste se me zeptala jestli vylečim pacienta z rakoviny taky vam reknu,ze nevim....no mela sem dost 😀
@ivetaivetka ahojky tak to bylo hooodně drsný a to ses ho vlastně na nic špatného vůbec nezeptala tohle teda vážně nemusel!No ale jak píšeš asi neměl zrovna svůj den nebo co 😀
@orchidej2 no malem mi vypadli oci z dulku jako...odchazela jsem z tama poprve skoro po roce znechucena ☹ a vubec se mi k nemu nechce vracet..premyslim,ze preju ke křenkovi se kterym jsou vsichni spokojeni..ty jsi taky u Kovalčíka?
@ivetaivetka né já chodím k dr.Slovákové,není špatná,ale pokaždé co tam příjdem tak mi připadá že nám to vůbec neumí polopaticky vysvětlit a mluví jen tou jejich hatlapatilkou doktorskou a ještě nám nám říká at se ptáme a mi přitom o tom tolik nevíme takže vlastně ani nevíme naco se máme ptát 😎 Takže stejně vždycky jak od ní odjedem tak hledám rady všude možně at jsem o té dané situaci pořádně v obraze noo 😎
@orchidej2 aha tak to je blbe no..to zas kovalcik jako jo vsecko super doted sem s nim byla spokojena,ale od ted teda hruza :(uvidime co bude dal...
@ivetaivetka a jak ses na tom?
@orchidej2 nijak 😀 jsem v podstate zdrava vysledky dopadly dobre,ale dr.stale nevi a stoji mu nad tim rozum proc mi vajecniky nereaguji na lecbu ...
My sme chodili k dr Chovanecovi boli sme s ním nadmieru spokojní.Je to dr ktorý vie čo robí.Chodili sme 10 rokov po centrách na Slovensku,boli sme aj v Brne v Reprofite,pomohol nám až náš doky ,a sme mu neskutočne vdační za krásneho syna.Mám v okolí dost neplodných párov a ked sa niekto pýta ako sme to dokázali tak naša odpoved Zlín a dr Chovanec 🙂
@ivetaivetka počkej jak neví?A jak nereagují vaječníky?Vždyt jsi psala že stimuluješ né? 😎
@orchidej2 nereaguji uz skoro rok vubec...nevi proste proc mi nereaguji..jsem v podstate zdrava,ale stimulace zadna zatim nepomohla :(
@ivetaivetka To jakože Ti nerostou folíci?Ale ted stimuluješ tím gonalem né??Tak zatím ještě nevíš jak jsi na tom co? 😉
@orchidej2 nene jeste nevim..poprve za celou dobu ,ale citim tlak na vajecnicich tak se tam asi neco deje 😀 jj zatim po nicem nerostli...
@ivetaivetka no vidíš tak už je to 100% na dobré cestě si myslím,že Ti tam pěkně rostou a kdy máš jít na první kontrolu folíků? 🙂
@orchidej2 a vy jste ted v jake fazi jsi rikala?🙂
@ivetaivetka my jsme čtvrtý den po neúspěšném IFI 😢 a v březnu se chystáme už na IVF .A Ty jsi doma?Nechodíš do práce?
@orchidej2 co to je IFI ? 😕 chodim normalne do prace proc by ne? 🙂
@ivetaivetka to je jedna z metod,která nám mohla pomoct k vytouženému miminku 🙂 takzvaná infrafolikulární inseminace srermatem manžela 😀U této metody se ještě folíci neodebírají,ale přímo ve vaječnících do nich speciálním katedrem sperma zavádí 🙂 Joo Ty vlastně teprve od 30.1 stimuluješ že?A stimuluješ teda na IVF 🙄 ?A kdy jdeš skontrolovat folíky?? 😀
ahojky holky chci jit do IVF s PGD kvuli dědične nemoci tak bych se chtěla zeptak kolik vas vyšel jeden cyklus ivf při uhradě pojištovnou myslim i s leky atd a když jste si nechali zamrazit embrijka kolik to bylo a nasledně kolik stoji KET taktež s leky jen at mam představu vim,že se to muže +- lišit dle pojištovny,ale to qsi nebudou markantni rozdily nějake ceniky jsem našla,ale nejsou v tom zahrnute leky a taky nevim ktere všechny vykony dělaji a ktere jsou jakoby navic na žadost děkuji moc za odpovědi
holky, kdo jste byli na IFI tak je to mozne i s hodne spatnym spermiogramem? Muj ma spatny spermiogram-nevhodny pro IUI, me pro zmenu nechteji rust vajicka- asi uz premenopausa-a u toho je pry vetsi sance na uspech prave iui, ktery kvuli manzelovi take nepripada v uvahu ☹
@elleonor můj měl taky hooodně špatný výsledek....doporučili nám ve Zlíně Reproman... po 2 měsících se dělal kontrolní spermiogram a ono to fakt zabralo 😵 byla jsem z toho hodně překvapená, protože na tohle doporučování moc nevěřím... tak to manžílek zobe dál, ať je to jen a jen lepší 🙂
@anna34 nevim co to je? nejake vitaminy? muj mel po prve uplne azoosp. a koupila jsem mu take nejake vitaminy..ted si nevzpominam jak se to jmenuje-ale zname a dost drahe, a pomohlo protoze se z nuly dostal na nejakych 100 tisic v 1ml...tak nevim, jestli pomohli vit. nebo psychika, nebo obe 🙂 ale zase je tu ted ten muj problem, coz bych rekla, ze je horsi ☹
@elleonor Jsou to vitamíny...kukni sem...http://www.reproman.cz/ ....nedoporučovala bych,ale ten rozdíl byl fakt obrovský...moc to pomohlo 🙂 🙂
@ivetaivetka ahojky, no my jsme s ním žádný problém neměly a vyšlo nám 1. IVF. A příští týden jdeme k němu na konzultaci ohledně transferu kvůli 2. mimískovi. Tak uvidíme. Ale jestli si myslíš, že ti nevyhovuje, tak klidně přejdi. 🙂
@pavlina86 uz jsem tehotna takze uz je to pase 😀
@ivetaivetka Ahojky, zrovna jsem to četla a krásnééé moc gratuluji a navíííc dvojčátka. 🙂 Tak hlavně ať je vše v pořádku a mimísci rostou. 🙂 Úplně závidíím. 🙂 😉
@pavlina86 moc dekuji a vy jak? 😉
@ivetaivetka no, my ještě uvidíme, ve středu jedeme do Zlína. Máme mrazáčky, tak snad v květnu bysme mohly. Uvidíme. Snad to vyjde na 1, jako u malého. 🙂 Já už se normálně i těším na 2. Ale když vidím toho našeho vzteklouna no nevím, nevíím... 🙂 Ale obrovská gratulace.
@ivetaivetka a vysledek AMH?
@elleonor vysledek byl vyborny presne uz nepamatuju procpak?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ivetaivetka
ahojky co ti provedl???mě se tam zdaj všichni jako prfíci moc hodní