Ahoj snažilky 🙂 🙂 . S manželem jsme byli na inseminaci ve Zlíně, chystáme se tam i na umělé oplodnění, nemáte některá zkušenosti s touto klinikou? 😝 Kačka
Tak jsem vyměnila dr. Štochlovou za dr. Chovance, doufám, že jsem udělala dobře 😀
@janunulinka štochlová je ve zlíně myslim ne? Tmavovlasá hned u těch dveří pípacích. A copak? Co se stalo?
@esiii je tam nova, dlouhe tmave vlasy.byla jsem u ni 3x a prijde mi ze ani nevi co dela, a jeste ji furt doplnovala sestricka
pavla36 @ivetivetmy nebyli 12x na umělém oplodnění nebo na inseminaci,ale 12x jsme jen zajeli,poprvé na schůzku,pak odběry,spermiogram,pak na kontrolu vývinu vajíček odběr vajíček, na oplodnění a pak jsme 3x byli na kontrolu těhotenství,pak mě předali mojí doktorce doma.
Ahoj holky,prosim vas,o prazdninach nas ceka ivf...jak je to s placenim? Pred zakrokem nebo po?....diky
My platili po odebraní vajíček, před vložením embrya. Když zaplatíš tak ti vloží. Jinak držím palce,aby ti to vyšlo
Promiň,dostala jsem se k poště až dneska,platili jsme jen za IVF 17.000,-Kč,dále se platí za stimulaci a třeba zamražení embryí. Ale na IVF jsme byli už 2015.tak nevím jak se to změnilo.
Holky nechaval si nekdo ted ve Zlíně zamrazit emrya? Na netu v ceníku je poznamka, ze uchování je na prvnich 12 mesicu zdarma,ale v ceniku co jsme dostali na klinice nic neni😒
Holky za jak dlouho po první konzultaci jste se dostaly k samotnému IUI? Bylo to na dlouho? Děkuji
Holky jak probíhá úplně první návštěva v centru? Jsme objednání na pondeli. Probíhá i vyšetření nebo pouze konzultace? Děkuji za zkušenosti
@monichka u nás byla konzultace, rodinná anamnéza, u obou krev jak na genetiku tak na hormonální profil a spermio.
@janunulinka jak dlouho trvaly vyšetření?
@monichka ke komu jdeš? Konzultace trvala asi hodinu. Za dva dny výsledky, pak se čeká na konzultaci na genetice.
Holky nemáte některá zkušenost s darovanými vajíčky ve zlíně, bohužel jsme dnes ukončili druhou stimulaci bez úspěchu ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@esiii tak tohle znám - i to šišlání nad dětma v rodině, jelikož jsem nejstarší ze sourozenců a zároveň jediná svobodná a bezdětná, i ty řeči všech kolem - jako nemyslet na to.Lehce se to řekne tomu, kdo to nezažil. A člověk si sám pro sebe řekne že na to nemyslí a stejně podvědomě ví, že nedělá nic jiného....přeju Vám hodně štěstí, hodně pozitivních myšlenek a hodně sil...🙂