Darovaná embrya. Máte zkušenosti?
Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.
Ahoj devcatka, rychle jsem to tady projela, kdo ma dusiky a mooc gratuluju a drzim palecky at carky jsou jak dalnice !!🙂 Byla jsem 2.10.na KET takze dneska 4ty den po KETu..no co dodat.Od KET me poboliva podbrisek jinak nic.Mate nektera podobne priznaky? 🙂)) me asi hrabne, se clovek pozoruje jak blazen
@hanickas1 ahoj Hani, ty jo uz jsi zase tehule😘😘😘😘😘. To vis ze to vyjde. Uz se tesim na ty dalnice.
@katty77 moc drzim pesti😉. To se vam to bude hezky holky tehotnet😉
@missuttka ahoj moc me to mrzi. Mela jsi biochemko urcite kdyz jsi mela dusiky. Tohke jsem zazila snad 4x hruza. Ale oklepej se a jeste to zkus s darovanyma😉. A brala jsi metypred kdyz mad endomwzriozu? Ja mam tsky a je potreba to brat 6tydnu pred ketem a pak jsem brala az do 16tt. Kdyztak pisni kdyz budes chtit.
@pavlina1976 brala jsem medrol. Dekuji
@missuttka já měla poprvé taky biochemko. U tebe jsem si to myslela podle těch mini dusíku, kteří nesílili. Ale dokazuje to že otěhotnět můžeš, jen hold asi špatná embrya. Dávali jste dvě? Teď je tělo nastartováne, já si vydupala hned další ket dvou embryí a jedno bylo to správné.
Holky,kdyz Vam delaji Ket,delaji Vam u toho ultrazvuk,aby videli kam to davaji?
@missuttka určitě, embrya se zavádí pod ultrazvukem, mně u toho i všechno vysvětlovali, a dostala jsem pochvalu za skvěle připravenou sliznici, embrya tam vklouzli jako do peřiny a to je prý první ukazatel úspěchu.
@klokanka73 hm,to me prave zarazilo,ze me ho nedelali,jen to tam soupli ☹
@missuttka nedělají to všude, já za těch 5 IVf co mám za sebou (tedy 5x ET a nevím kolik KETů) jsem to zažila jen jednou, tady v Sanusu ani nevím, jestli to dělají, když jsem tam podstupovala první 3 IVF, tak to nedělali, ale to bylo před 7-9 lety... Teď se zeptám a pokud na to jsou vybavení (měli by být), budu to chtít....
Z pražského caru z toho mám dokonce "pásmo" ultrazvuků, jak mi to tam vkládali (asi 5 obrázků).
@missuttka no to je divný, pak se nedivim že jim to tam nešlo. Já byla v Pronatalu a taky jsem dostala fotecku z utz kde jsou obě embrya už u mě v děloze. Zkus změnit CAR.
Holky, pokud vím, Sanus při ET nedělá ultrazvuk, jsem absolvent jak v hradeckém, tak i pardubickém Sanusu a nikdy nic... ale embryolog pak vždy zkontroloval katetr, teda aspoň v Pardubicích.
@missuttka bude zase lépe, vydrž... jinak s tím zavedením embrya ti nevím, já mám dělohu zakloněnou, ještě k tomu ji mám jednorohou a víc vlevo a jeden lékař tvrdil, že ET mohly selhávat proto, že se nezaváděli na správné místo, když jsem se na to ptala jiného lékaře v jiném centru, tak prý to vliv nemá... takto jsem se opakovaně setkávala s rozporuplnými informacemi a teď "babo raď"....
@misutka30 @missuttka
Holky já mám taky zakloněnou dělohu, ale prý to není problém, tak nevím :-/
V Praze mi utz transferu dělali a stejně prd...
@missuttka nedepkuj, však se dá očekávat, že to nevyjde hned na poprvé, zkuste to hned s dalším cyklem znovu, aspoň se zas budeš mít na co těšit... Já jsem připravena pro neúspěchu to hned opakovat. Není to finančně tak náročný, takže to budu zkoušet dokud to neklapne 🙂 taky tomu ještě dejte šanci ;)
Ahoj nemáte někdo zkušenosti se znovu zamražením embrya?

Zdravim skupinko tak jak vse zvladate my dnes zas v praze na kontrole ultrazvuku uz sem zacla i leky sliznice vypada pry dobre odber krve dnes na stitnici a pristi tyden ve stredu pudu na darko a zacnu pichat injekci od ketu fraxiparine0.4ml