Darovaná embrya. Máte zkušenosti?
Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.
Katty77 ja beru stacyl dali miho na imunologii .jestli je lepsi aspirin tak ode dneska nanej prejdu
@hanickas1 ahojky, i já gratuluji, to je úžasné, když se zadaří hned na poprvé a pak i na podruhé! Ať se udrží! O tom aspirinu jsem také neslyšela. Mně má obvodní povídala o lécích na cukrovku, které prý mají pozitivní vliv i na otěhotnění - něj. metformin, ale když jsem hledala info, tak je to spíš benefit pro určitý okruh holek (tuším s endometriózou). A ten aspirin má za cíl co? Prokrvit? A nemá žádné nežádoucí účinky?
Holčiny, nedá mi to, ještě dotaz - u transferu DE v přirozeném cyklu hodně záleží, aby doktor zachytil ultrazvukem ovulaci? Musím jít k němu třeba den předtím, než bych měla ovulovat, nebo mohu i den po ovulaci? Myslím si totiž, že ji mám celkem pravidelně tak 12 DC (cykly mám kratší), ale teď po těch hormonech to nemusím odhadnout správně... pokud bych šla na ULZ po ovulce a sliznice byla dost vysoká, už se transferovat neodváží, nebo jak to je???
@misutka30 tak metformin jsem brala 3 měsíce.. Dostala jsem ho od endokrinoložky, která to konzultovala s mudrem. Dává se hlavně na srovnání metabolismu.
Jinak s tou ovulací nevím, jestli se musí přesně chytit ovulace, já myslím že ne, klíčová je připravená sliznice, ne?
Jinak dnes mi ten aspirin nedala, prý o tom neslyšela (ale zase se mi líbilo, že to přiznala a nemlžila) a mám injekce ftaxiparinu nebo jak se to jmenuje, teď se mi nechce vstávat 🙂
Aspirin je na prokrveni..Jinak HCG dneska 104.....9den po KET tak snad je to ok
Tet si picham fraxiparin na redeni vsem preju at se vse podari
@uzovka68 ahojda, taky teď polehávám, ale třeba jsem i uvařila, dala nádobí do myčky a taaak, takže není to jen o ležení, abych neměla čas myslet jen na blbosti 😀
Dnes mi přišel balíček s těhu testy, tak už aby byl čas 😂 😂
objevila jsem krevní test, o něm jsem předtím v životě neslyšela (píchneš se do prstu a dle krve ti to buď udělá dvě čárky nebo ne, jako u normálních testů a testovat můžeš už 8mý den po oplodnění), tak jsem na něj zvědavá 🙏

@katty77 Dekuju.No po prvnim KETu to vyslo na poprve a mame holcicku,odpocivala jsem jen jeden den,pak jsem musela do prace.Na podporu prokrveni sliznice jsem brala 1x denne Aspirin Kardio, jinak nic a ted po druhem KET- tim ze mam malou dcerku, tak odpocinek nulovy a jeste malou taham, ale na testu mam // a zitra na krev, opet beru Aspirin Kardio..Tak pokud se zadarilo opet, tak budu rada a mohu ten Aspirin opravdu jen doporucit.🙂