Darovaná embrya. Máte zkušenosti?
Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.
@hanickas1 Ahoj Haničko, tak cooooo????? Čtu, že máš na testíku // 🙂. potichu gratuluju 🙂
To muj pritel adopci zavrhl jen kvuli tomu ze buvi coby to bylo za dite tak kdys to nevijde budem bez deti
@missuttka. No jo no tak at vam to vijde drzim pesticky🙂
@andreanovosadova my tet mame duhy pokus darcovstvi a taky nam rekli ze pritel ma oslabeny spermiogram tak asi proto nejde i oplodnit darovana vajicka tet cekam jestli seto povede nebo ne

@katty77 taky jsem uvarila po chvylkach neco delam a koukam na tv je tak to slisim poprve o takovem testu a tyho mas a jaky testik sis objednala jestli muzu o odkaz muzem si psat i treba mimo tady jak budes chtit