icon

Darovaná embrya. Máte zkušenosti?

andreanovosadova
22. únor 2011

Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.

uzovka68
12. říj 2017

@katty77 taky jsem uvarila po chvylkach neco delam a koukam na tv je tak to slisim poprve o takovem testu a tyho mas a jaky testik sis objednala jestli muzu o odkaz muzem si psat i treba mimo tady jak budes chtit

katty77
Autor odpověď smazal
uzovka68
12. říj 2017

@katty77 ok☹🙂

misutka30
12. říj 2017

@katty77 Nemůžeš se už dočkat testování, koukám🙂 🙂 o krevním testu jsem také neslyšela. Je to drahé? Já jsem opačný případ než ty, testuju zásadně až před odběrem krve... to abych byla připravená na výsledek, ale jinak se neodvážím testovat průběžně, radši žiju v nejistotě🙂

katty77
Autor odpověď smazal
missuttka
15. říj 2017

@uzovka68
@katty77 tak jak se mate holky? 🙂

uzovka68
15. říj 2017

@missuttka ahojky jo zatim dobry trosicku odpocivam

pavlina1976
15. říj 2017

@hanickas1 Ahoj Haničko, tak cooooo????? Čtu, že máš na testíku // 🙂. potichu gratuluju 🙂

katty77
Autor odpověď smazal
missuttka
16. říj 2017

@katty77 my jdeme do te adopce 🙂

katty77
Autor odpověď smazal
uzovka68
16. říj 2017

To muj pritel adopci zavrhl jen kvuli tomu ze buvi coby to bylo za dite tak kdys to nevijde budem bez deti

missuttka
16. říj 2017

@uzovka68 tak me to prijde na stejno jak darovane embryo,taky nevis kdo jsou rodice. Akorat si to odnosis v brisku 😉

katty77
Autor odpověď smazal
uzovka68
17. říj 2017

@missuttka. No jo no tak at vam to vijde drzim pesticky🙂

uzovka68
17. říj 2017

@andreanovosadova my tet mame duhy pokus darcovstvi a taky nam rekli ze pritel ma oslabeny spermiogram tak asi proto nejde i oplodnit darovana vajicka tet cekam jestli seto povede nebo ne

lydiee
Autor odpověď smazal
katty77
Autor odpověď smazal
lydiee
Autor odpověď smazal
lydiee
17. říj 2017

@katty77 A držím moc pěsti.....❤!!!

luciebx
17. říj 2017

@katty77 take sem brala.. az do potvrzeni srdicka a bylo mi po nem pekne zle... doufam ze ho snasis lip nez ja.

katty77
Autor odpověď smazal
katty77
Autor odpověď smazal
missuttka
17. říj 2017

@katty77 tak kdy zkusis testik? 😉

luciebx
17. říj 2017

@katty77 já měla svoje poslední embryo. Testovala 7 den po ket a Ducháček tam byl

katty77
Autor odpověď smazal
hanickas1
18. říj 2017

@katty77 presne tak..Ale test vypada dobre...tak jsem v klidu 🙂

katty77
Autor odpověď smazal
missuttka
18. říj 2017

@katty77 tak drzim vsechny palecky,at se tam udrzi 🙂 uplne te chapu s testovanim,neda se to vydrzet 😀 kdyz jsem pak ty testy vyhazovala-vsechny jsem si schovavala,abych je pohla porovnat- tak jsem si rikala,fakt BLAZEN 😀 😀

katty77
Autor odpověď smazal
Strana