Darovaná embrya. Máte zkušenosti?
Ahoj, jelikož jsem tu nenašla diskusi na toto téma, ale pouze na téma darovaných vajíček, tak ho zakládám. Uvažujeme s manželem, že půjdeme do darovaných embryí z důvodů genetické chyby u našich embryí ze kterých jsem nikdy nedosáhla těhotenství ani po mnoha IVF. Zajímalo by mne, pokud tu někdo je kdo absolvoval KET s darovanými embryi jaké má zkušenosti. Ráda bych se dozvěděla více kolem problematiky darovaných embryí, úspěšnost otěhotnění z darovaných embryí, zda jste měli čersvé nebo zamražené embrya atd.
@lydiee Ježíši to říkám taky... Že se rejžujou peníze na lidském neštěstí... My vyzkoušeli dvě centra, a ani nespočítám, kolik nás to stálo, i když jsme se stále vešli do pojišťovny... To je mi jasné, že je na tom spousta žen mnohem hůř, že pokusy vyčerpají, nebo nemají věk, nebo nějakým způsobem nedosáhnou na podmínky pojišťoven... A hradí si to vše samy... 😔😔
@lydiee Je.. 😢 😔 A tobě se poštěstilo kdypak?
Moc děkuji, jsi milá 😘 Výbavičku ještě rozšiřujeme, ale už spíš o drobnosti, jdeme už pomalu do finále 😍
@lydiee To je hezké ❤ Já mám řádný TP měsíc a 3 dny po svých narozeninách 😅 A přála bych si, aby se "pekla" co nejdéle 👏
@lydiee Aha, nějaké komplikace vás trápí??? 😔
Také jsem měla původně v plánu císaře - hlídali mě v rizikové poradně pro velkou endometrickou cystu na vaječníku (5x4cm), dokonce mě měli laparoskopicky operovat někdy ve 13.tt, ale nakonec operaci odvolali, že když vydrží, a nebude se muset řešit akutně, odrodím císařem, a přitom by sebrali cystu nejspíš i s vaječníkem. No a na předminulé kontrole jsem zjistila, že cysta sama praskla a je pryč, a já budu moci rodit přirozeně 😍
@lydiee Z oboru... zdravotník??? 😎
Ahoj holky,já jdu v pondělí na KET s 2 DE.Používaly jste to embryoglue?
@mademoisell ahojky, my jsme dávali při ketech při IVF embryogule a nikdy nic a a pak jsme nedali a chytlo se... podle mě, když se to má chytnout, chytne se i tak... hodně štěští🙂
kam chodíte?
@fonamor Chodíme do Zlína.Za embryoglue jsou to další 3000,-navíc a já bych do toho i šla,ale taky si myslím,že ,,přilepit"k sobě miminko,které nemá šanci,nemá cenu.Beru estrimax a třetí den utrogestan 4-0-4...a anopyrin.Nic jiného nemám.Prednison mi dr.rušil,nevím proč?A slinice je jen 13 mm.Myslíte,že to stačí?
@mademoisell sliznice 13mm je skoro víc než dost 😢 optimální je cca 7-10mm.
@mademoisell ono je to spíše o psychice, dát a ten pocit.... podle mě máš sliznici už až až, ale nevyznám se v tom. Mě jednou omítli na KET v pronatalu, protože jsem měla sliznici přes 12mm, ale nechci strašit... ono je to třeba něco jiného...
@mademoisell holky v jiných skupinách psaly, že šly na KET ještě s vyšší slizniní a mají děti. Opak zase, holky, co měly sotva 6 a taky jsou v pořádku...
@fonamor Díky,tak uvidíme.Cítím,že jedno nich vyjde.
@mademoisell musí🙂... moc držím palečky, dej pak vědět, jak jsi dopadla... hodně štěstí
@fonamor Díky.
@fonamor Taky přeji hodně štěstí a pevné nervy.
@mademoisell krásná čárka. Držím palce ať sílí!
@katty77 Dvojčata nééé....Nestraš.Už s první dcerou jsem šla císařem kvůli preeklampsii.
Stačí mi jedno miminko silné a zdravé. Samozřejmě,pokud budou dvě,bude to dvojnásobné štěstí.... Ale s více riziky. Ale taky jsem překvapená,že na testu ráno byla slabá čárka ....
@mademoisell předpokládám, že ovitrelle ani Pregnyl si neměla, vid?
@nita1984 Jen estrimax,utrogestan,anopyrin.A dnešní čárka je zase o něco silnější.Snad budou sílit. Díky za podporu

@marii90 To se tak hezky čte, holky, jak já vám závidím🙂... v dobrém samozřejmě🙂