Darované embryo. Máte zkušenosti?

cuddle
27. pro 2011

ahoj, ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti s darovaným embryem - uvažujeme po 2 nepovedených IVF, kdy sice jsem 2x otehotněla, ale vždy samovolně potratila - 1x v 5tt a 1 x v 7 tt - imunologii i genetiku máme každý samostatně v pořádku, ale dle CARu je problém u těch SP v tom, že embryjko nese nějakou chybu, při 2 IVF jsme měli dokonce PGD, zavedené embryjko bylo na testované věci v pořádku, ale muselo se objevit něco dalšího - uvažujeme nyní o možnosti zkusit zjistit více o darovaných embryií - pro KET - nechceme čerstvé páč to bychom určite nezvladli financne, v Brne je hodne caru tak jsem je obeslala a docela se v cenach lisi 20-55 tis za KET s darovanymi embryii...tak prave bych chtela vedet nazor a zkusenosti nekoho kdo to podstoupil, dle jejich odpovedi se jedna vetsinou o 2 embrya stadia expandovane nebo hatchujici blastocysty....

rehonka
28. pro 2011

ahoj... žádnou zkušenost nemám, ale docela mě reakce zajímají, protože jsme uvažovali o stejném postupu... Držím pěstičky!!!!!

petra878
29. pro 2011

Ahoj holky, ja s darovanym embryem zkusenost nemam, meli jsme dve svoje, ale moje mooc dobra kamoska a jeji manzel jinou moznost nemeli :( Ona mela nejake predcasne selhani vajecniku a on skoro zadny spermie, tak sli do darcovskych embryi, ale uctovalo se to jako jeji cyklus na pojistovnu a doplaceli jenom ten rozdil, coz uz nebylo tak strasny...Byli taky jako my v Heliosu.