icon

Embryo transfer 5.9. 2022. Máte podobné datum?

dominikab87
6. zář 2022
Strana
z2
paulita7
21. zář 2022

@zazapa testovala jsem uz od 4teho dne pac se mi klinika zapomela zminit ze ovitrelle ma v sobe hcg to jsem si nacetla az tady.. otevirala jsem i novou diskuzi tady... mam neskutecny strach.

paulita7
21. zář 2022

@zazapa velka gratulace 🤗❤️❤️❤️

zazapa
22. zář 2022

@paulita7 děkuji, určitě to bude dobré

tikanti
30. lis 2022

Holky,tak jak se vám daří? Komu se zadařilo,už máte vidět bříška a už jste něco přibraly?a komu se nezadarilo,zkoušeli jste znova?🙂

janey93
30. lis 2022

@tikanti Tak u mě to vypadalo nadějně na kontrole v centru. Viděli jsme srdíčko a dostali fotku. Bohužel za 4 dny u mého doktora už srdíčko vidět nebylo. Bohužel těhu zamlklo. V centru mi bylo řečeno, že musím počkat 3 cykli na další pokus (máme jednu zmrzlinku tam). Jinak těm maminkám co se to povedlo moc gratuluji🫶🏻💞

zazapa
1. pro 2022

@tikanti Ahoj, dnes jsem 14+5. Břicho mám už pořádně😁, čekám každým dnem na výsledky NIPT testu, vyšlo mi riziko DS, doufám že bude vše ok. Jinak to je pravděpodobné holčička ♥️

martinakl
1. pro 2022

@tikanti Ahoj, ja jsem dneska 15+5, bricho je videt. Je to moje treti tehotenstvi a navic mam diastazu, takze jsem tehotne vypadala trochu uz predtim :D Ted uz se bruch ale zvetsuje. Pribrala jsem cca 4-5kg a to jsou Vanoce pred nama :D Byli jsme i na NIPT testu a vse ok, cekame tretiho kluka 🙂

tikanti
2. pro 2022

@janey93 to je mi líto.jeste že mate toho mrazáčka❤️moc ti přeju ať to tentokrát vyjde!

tikanti
2. pro 2022

@zazapa tak to moc gratuluji! Já zatím vše v pořádku. Po novém roce mne čeká druhá genetika,tak snad to půjde dobře i dál.nam na screeningu řekli že tady,že to vypadá na holčičku,tak budeme mít na nejspíš Kristýnku ❤️

tikanti
2. pro 2022

@martinakl gratuluju! Já mám po stimulaci porad zvetsene vaječníky,tak mi pořád poboliva břicho a musím ležet,pořád žádný sex,aby to neprasklo🙈,ale jinak taky všechno v pořádku. Teď jsem 15+3 a už mi taky trochu je vidět břicho. Přibrala jsem už skoro 3 kg,tak snad to nepůjde moc rychle. Kluka vám trošku závidím,my jsme spíš chtěli kluka než holku. Ale v našem případě jsme neskutečně rádi i za tu holčičku 🍀

zazapa
5. pro 2022

@tikanti tak mi volali výsledky NIPT a vše v pořádku, potvrzena holčička. Za týden jdu na kontrolní genetický ultrazvuk, tak věřím, že bude vše ok. Holky už cítíte pohyby?

tikanti
5. pro 2022

@zazapa jupi,tak moc gratuluji🍀🍀 já zatím pohyby necitim

Strana
z2