Embryo transfer 5.9. 2022. Máte podobné datum?
Holky,tak jak se vám daří? Komu se zadařilo,už máte vidět bříška a už jste něco přibraly?a komu se nezadarilo,zkoušeli jste znova?🙂
@tikanti Tak u mě to vypadalo nadějně na kontrole v centru. Viděli jsme srdíčko a dostali fotku. Bohužel za 4 dny u mého doktora už srdíčko vidět nebylo. Bohužel těhu zamlklo. V centru mi bylo řečeno, že musím počkat 3 cykli na další pokus (máme jednu zmrzlinku tam). Jinak těm maminkám co se to povedlo moc gratuluji🫶🏻💞
@tikanti Ahoj, ja jsem dneska 15+5, bricho je videt. Je to moje treti tehotenstvi a navic mam diastazu, takze jsem tehotne vypadala trochu uz predtim :D Ted uz se bruch ale zvetsuje. Pribrala jsem cca 4-5kg a to jsou Vanoce pred nama :D Byli jsme i na NIPT testu a vse ok, cekame tretiho kluka 🙂
@martinakl gratuluju! Já mám po stimulaci porad zvetsene vaječníky,tak mi pořád poboliva břicho a musím ležet,pořád žádný sex,aby to neprasklo🙈,ale jinak taky všechno v pořádku. Teď jsem 15+3 a už mi taky trochu je vidět břicho. Přibrala jsem už skoro 3 kg,tak snad to nepůjde moc rychle. Kluka vám trošku závidím,my jsme spíš chtěli kluka než holku. Ale v našem případě jsme neskutečně rádi i za tu holčičku 🍀

@zazapa testovala jsem uz od 4teho dne pac se mi klinika zapomela zminit ze ovitrelle ma v sobe hcg to jsem si nacetla az tady.. otevirala jsem i novou diskuzi tady... mam neskutecny strach.