Embryotransfer 2012
Ahoj Holky, je tu některá, co podstoupila ET v lednu nebo v brzské době ji čeká?
jojo vydrž, určitě se objeví // 🙂 já jsem měla 4denní mimi a první duch se objevil 6.den po ET. Ale nikdo nechápe, jak je to možné, že tak brzy, já jsem také nechápala. Držím pěsti!!!!
@go já měla taky v úterý punkci a testovala jsem v neděli ..dřív to nemá cenu určitě, testovala jsem v pátek-nic, a pak v neděli a to byla slabounká....jo a neznamená že když nebude čárka, že je to špatně, záleží na HCG, každá žena je jiná, takže se neděs a testuj třeba zas až v úterý a pak třeba až čtvrtek, protože HCG se dostává každému jinak a v jiném množství do moče....
Jo a nezapomeň...řekli sme si, že sme trojka....už to tady melem asi třetí týden....takže to měj napaměti, a ne že se na nás vyprdneš.... 😉 že ti je špatně neznamená že je to špatné.. 😉
Holky tyve normálně, my si za chvíli otevřem soukromé gynekologické ambulance, my už sme taky chytrý a vyčtený 😀 😀 😀
Moje opory, uz mlcim😉). Dnes mam lepsi naladu, byla jsem u kadernice a s manzilkem na uzasnem obede v nejmilejsi restauraci 🙂 . Testim v patek a hotovo 😀 Vy koukejte drzet pesti maminy 😀
holky, moc dekuji za dnesni podporu, loucim se a tesim se na zitrek zase tady 🙂 papapa
holky jdu taky koukat na TV, mějte se tady a opatrujte se 😉
takééé papapa

@go kdy se chystáš na test? jsem zvědavá, příznaky máš, určitě je to tam!!! 😀