Embryotransfer 2012
Ahoj Holky, je tu některá, co podstoupila ET v lednu nebo v brzské době ji čeká?
@go @twininky Holky, ahoj, nebojte, to špinění fakt nevadí. Já špinila poměrně často. Horší by byla červená krev - ale to není malá dávka, jak píše @twininky, já když zakrvácela, jak se dle mě uvolnilo to druhé embryjko, to bylo najednou "krve jak z vola". Pak jsem samozřejmě v panice okamžitě jela do CAR, ale tam naštěstí viděli aspoň to druhé, co se udrželo. Fakt se tím špiněním netrapte, třeba to je známka toho, že hnízdí důkladně. A jinak pak jsou to nervy celé těhotenství, pak porod a pak s prckem zase, jakmile se do toho dáme, už se těch nervů a starostí, aby bylo vše OK, nikdy nezbavíme. Až v hrobě 😀. @go Ta Tvoje kamarádka/známá je teda pipina ( 😝 ), takovéhle zobecňování nesnáším, přece každej má jinej život, jiné možnosti v tu danou chvíli... Škoda, že si to lidi tak málo uvědomujou...
@lokiska ahoj, a jak to dopadlo, nakonec s krvi? Budes mit vysledky zitra? A kde jsi byla v caru nebo u sveho doktora? Ja jsem se objednala na krev zitra k obvodacce, nevedela jsem kam. Zitra to vse nafotim za svetla, ale moc nechci. Stale jsem vystrasena, spineni uz je skoro neviditelne a ted k veceru mam fakt bolesti jak pred menzes. Mas tady jeste nekde ty tve fotecky?🙂
@go no nevzaly mi ji kozy jedny 🙂, tak musím počkat až do toho úterka, to je nekonečné, jako jsem v 6tt a nic nevím :(. Neboj se to bude ok, to špinění v této době má prý každá čtvrtá mama a ty bolesti s tím souvisí také. Moji sbírku 🙂 jsem zase vymazala, ale jestli ji chceš mooooooooooc vidět, tak to sem zase vložím 🙂

@twininky kaslu na ni, asi je nastvana, ze si jeji manzel nasel jinou. Hruza, lidi jsou fakt divny, lepsi je nikomu nic snad nerikat.