Embryotransfer 2012
Ahoj Holky, je tu některá, co podstoupila ET v lednu nebo v brzské době ji čeká?
@twininky Ahoj, chci Tě jen podpořit, já měla s Vojtou to samo, špinila jsem hodně a pak bohužel i celkem hodně krvácela asi dva dny a sice to nikdo nikdy nepotvrdil, ale asi to bylo to druhé embryjko, co se neudrželo. Každopádně je to opravdu normální, neboj se. Budu držet nadále palce 🙂 .
Dobre rano, tak hlasim konecne poradnou druhou carku 🙂 . Dnes je to 10.den od ET. Bohuzel me desi spineni, ktere je tedy opravdu slabe, ale je ☹
@go
byla jsem u kadeřnice a pak jsem musela uklízet po řemeslnících- nechali jsme si udělat nové skříňky do koupelny a ještě poličky do ložnice, stůl na počítač...všude byly piliny, odřezky. Hlavně jsem musela vytřít i společnou chodbu, aby sousedi nenadávali.
Teď sedím v obýváku, zírám z okna, pod okny mi kouří herci z Ulice
@twininky ale neco videt bude a ty budes vic v klidu.
Ja jsem ted silene zklamana, nastvana - ted vysel v jednom casaku rozhovor s moji spise znamou , ani ne kamoskou(i kdyz ona me tak asi bere). Napsala tam- cituji: jsem rada, ze jsem mela dite v 25letech, alespon se nemusim tak nesmyslne a urputne snazit o dite za kazdou cenu jako nektere me kamaradky.
Sileny, je me z toho blbe, mrcha.