icon

Embryotransfer 2012

lokiska
29. led 2012

Ahoj Holky, je tu některá, co podstoupila ET v lednu nebo v brzské době ji čeká?

twininky
Odpověď byla odstraněná
twininky
Odpověď byla odstraněná
twininky
Odpověď byla odstraněná
go
31. led 2012

@twininky ahoj, jeste , ze vas tu mama mohu se podelit o pocity s nekym kdo ma podobne starosti, radosti 🙂 .
Odber docela v pohode, bolesti sice mam , ale to prejde. Mrzi me, ze z 10 foliku je jen 5 vajicek☹. Tak uvidim, zda budou nejaka pekna embryjka, moc si preji alespon 2-3 🙂

twininky
Odpověď byla odstraněná
twininky
Odpověď byla odstraněná
go
31. led 2012

@twininky moc dekuji, siris tady optimismus 🙂 . Jak se mas ty, uzivas ty pocit 2 carek a setris se? 😉 . Vubec nevim jakou mam ted sliznici ☹ . Pamatuji si, ze jen na kontrole pri stimulce rikal doktor jak je pekna. 🙂 . Pila jsi treba nejaky caj na sliznici nebo mas jeste nejakou babskou radu? 🙂

twininky
Odpověď byla odstraněná
twininky
Odpověď byla odstraněná
go
31. led 2012

@twininky zaslouzis si ty vytouzene dve carecky, mas toho za sebou az dost. Ja jsem zatim docela v klidu, ale az se budou mimi zavrtavat, bude to horsi 😒 .Koukam, je to tady same uspesne IVF. Jsem v dobre spolecnosti 🙂 .
Konecne jsem dnes mela i dobry pocit z Pronatalu. Manzel tam mel minule rozhovol s doktorem o poskytovanych sluzbach, tak jsem tam dnes konecne dostala dostatecne informace a trochu lidsky servis 🙂 .
Ted nevim presne, kdy jdes na ultrazvuk? At vim , kdy na tebe myslet a drzet vsechny pesti 🙂

twininky
Odpověď byla odstraněná
twininky
Odpověď byla odstraněná
go
31. led 2012

@twininky 6.2. budu tedy myslet jen na tebe a drzet pesti, palc e, co se da 🙂
Taky jsem nastvana, ze me vlastne nikdo neudelal poradne vysetreni a stale kazdy doktor tvrdi jak jsem zdrava a vse mam v poradku 😒 .
Nejvice me stvou holky, ktere maji nechtene deti a pak se o ne blbe staraji nebo nestaraji vubec. Ja mam prave prani vzit si jedno ditko alespon do pestounske pece, a to i kdyz se nam zadari nase 🙂
Joo a to cervene vino zkusim, jen nevim od kdy 🙂 . Mam pry silene nizky tlak , tak me doporucuji sklenicku vina denne. Jen nevim, moc nejsem pro piti v tehotenstvi, ale sklenicka snad neuskodi.Ja jsem uz vzdala i kavy , na kterou jsem docela zvykla 😒

twininky
Odpověď byla odstraněná
mindinka
31. led 2012

Ahoj Holky, jdu vás trošku povzbudit, náhodou jsem narazila na vaše téma. Vloni jsem na tom byla podobně jako vy. Mám 2 děti přirozeně, ale měla jsem dva komplikovaný císaře, tak hned u toho druhýho mi udělali sterilizaci, ale to už je 14 let zpátky, Vloni jsme se s přítelem rozhodli pro miminko a jediný řešení u nás bylo podstoupit IVF, tak jsem hledala centra na netu a všude mi řekli pokud mám sterilizaci tak si budu muset všechno hradit sama asi kolem 80000-100000kč a na to jsme bohužel něměli, potom jsem našla na netu Sanatorium Helios v Brně a mluvila jsem přímo s ředitelem a řekla mu co mám za problém a on mi hned řekl, že máte sterilizaci- to jsem neslyšel, hned mi naplánoval termín at přijedeme a tam jsme si o všem popovídali a napsal mi to přes pojištovnu a ta mi IVF schválila, hned ten den mi sebou dali injekce a jak dorazila MS tak jsem začala stimulovat 1.12.2010 jsem byla na opu a 6.12 byl ET nechala jsem si zavýst 2 embryjka a ani jedno se nechytlo, strašně mně to trápilo a měli jsme zamražený 3 embryjka, tak jsem nemeškala a hned další cyklus 10.1.2011 jsem šla na KET-nechali jsme si rozmrazit 2 embryjka a opět to nevyšlo, zbývalo nám poslední embryjko, byla jsem psychicky uplně na dně tak jsme si řekli že to zkusíme ještě jednou s posledním embryjkem, tak následující cyklus 11.2.2011 byl další KET s naším posledním embryjkem a měla jsem dělat test 10-12 den po KETU, ale nedalo mi to a testovala jsem 8 den odpoledne a najednou na mně vykoukla druhá čárka, byla jsem ta nejštastnější na světě, z toho našeho posledního embryjka se nám narodila holčička Zuzanka, sice se narodila o 3 měsíce dřív s váhou 990 gramů a 34 cm, ale jsme strašně štastný že jí máme, je čiloučká a je v pořádku- ted mi tu spinká v postýlce 😵 Musíte embryjkům věřit a určitě se zadaří, moc vám to všem přeju, za ty nervy ten malinkatej zázrak opravdu stojí, můžete se podívat do mýho albíčka a jestli se chcete na něco zeptat...klidně můžete, přeji vám hodně štěstí. 😵

pilarka
31. led 2012

Ahoj holky můžu se zeptat pokud mě čeká IVF stojí to vlastně něco? Jak je to s pojišťovnama? Nebo se platí vše od začátku? I když jsem na tom nikdy nebyla? S manželem nás to čeká, ale překvapilo mě, když mi dr. řekl, že cena je cca 25 tisíc.....já myslela, že první 3 pokusy mám od pojišťovny????

go
31. led 2012

@pilarka Ahoj. Melo by to byt tak, ze 3x za zivot zeny plati IVF pojistovna. Doplacite je nadstandardni ukony a leky.
Zalezi take na cenach soukr. center, kazde ma na strankach cenik doplacenych vykonu.

go
31. led 2012

@mindinka Ahoj, moc , moc dekujeme za podporu, te neni nikdy dost 🙂
Holcicka je uzasna, krasne vymodlene mimi. Mohu se zeptat, dodrzovala jsi po ET uplny klidovy rezim?

mindinka
31. led 2012

@go Děkuji moc, no poptvé a podruhé jsem polehávala a nic nedělala a potřetí jsem dělala uplně všechno, dr mi při transferu říkal že by pro mně bylo lepší jít do práce a nebo prostě se chodit někam bavit a ne sedět sama doma a myslet nato jestli se zadaří a nebo né, takže jsem doma fungovala uplně normálně a povedlo se. 🙂

go
31. led 2012

@mindinka take mam ve svem okoli stejne zkusenosti. Kdo lezel, vetsinou se nepovedlo, kdo se snazil fungovat normalne, je z toho krasne mimi🙂

mindinka
31. led 2012

@go asi na tom něco bude, je lepší se jít někam pobavit, než sedět doma a myslet na to jestli to vyšlo nebo né akorát se člověk trápí, takhle jsem dělala všechno a ani mi nepřipadalo, že jsem po nějakém transferu, ani jsem si to nepřipouštěla a to ještě po tom transferu jsem řídila auto domu 100 km 🙂

twininky
Odpověď byla odstraněná
twininky
Odpověď byla odstraněná
mindinka
31. led 2012

@twininky Moc děkuji, je to zázrak že se nám zadařilo, po prvních dvou pokusech jsem ani nedoufala, že by to mohlo vyjít, ale vyšlo a máme obrovskýho bojovníčka, sice byla po porodu dlouhých 10 týdnů v nemocnici, to mi na psychiku taky moc nepomáhalo, kor když jsem tam nemohla být s ní ☹

twininky
Odpověď byla odstraněná
mindinka
31. led 2012

@twininky Jj ted už jo, 4.2 už jí bude půl roku, hrozně to letí, ale už je s ní sranda, vždycky nám povídá a začala se smát nahlas, tak děláme samý lumpárny 😀

twininky
Odpověď byla odstraněná
twininky
Odpověď byla odstraněná
mindinka
31. led 2012

@twininky Určitě se dočkáš a testíky máš krásný, chlap si moc přál holčičku, mně to bylo jedno co to bude, hlavně že je zdravá, hned v 16tt mi řekli že je to holčička tak je chlap z malý uplně hotovej 😀 😀 😀 😀 je to jeho zlatíčko a moje samozřejmně taky 🙂 🙂 , říkali jsme si že ta za 4 roky by jsme to zkusili ještě jednou. 😵 😵

twininky
Odpověď byla odstraněná
Strana