Embryotransfer v listopadu 2012
Ahoj vsem, rada bych sdilela pocity a zkusenosti s nekym koho ceka to same 😉 .
Mam hned otazku - muze po OPU pred ET virivka, sauna nebo horka vana?
@danaho pravda, zkouma se to az po tretim potratu. Nam nabidnul nas docent, ze nam to udela hned po prvnim, at vime vse a je skvely. Vse nam krasne vysvetlil, nakreslil. U nas to prave bylo, ze se embryo musi zbavit na zacatku poloviny chromozomu, nam tam zustal jeden navic, coz je problem.
@go aha no vidíš,to je skvělí že vám to udělal. S náma se nikdo nebavil. Na revizi jsem byla v nemocnici, pak posílali zprávu k obvodní gynekoložce ale až někde v září a tak jsem ji teprve pak nesla do CAR.Přišlo mi to trochu jako v kocourkově. Takže se můžem modlit aby se to neopakovalo 😠 Teda já,ty už to máš zkontrolovaný. Kam chodíš do CAR?
U nas je to vyrovnane, me 40, manzel 42. Prejeme si mimi obe stejne , i kdyz mozna manzel snad jeste vice. Taky me podle toho ted rozmazluje, budu mit nahore snad 50kg. 🙂
@go tak to máš fakt svělí. To u nás to teda neřeší. Musím věřit tomu,že už se to nebude opakovat. Kila nahoře neřeším. Jo ale vlastně mám žlučníkový kamínky - od jara 😀 Možná po hormonech. Tak jsem nasadila dietu a schodila jsem 9 kg a pak 3 nabrala zpět. Takže se pořád tak nějak držím.
holky berete neco na podporu tehu nebo mate nejake babske rady na posileni, prokrveni sliznice? 😉 Mimo toho z Caru?
já teď beru
Utrogestan 2-2-2 - zavádím
Estrofem 1-1-1-
Medrol 2-0-0
Pentomer 1-0-0
Clexan - injekce večer ve 21h
A pak tu listovku a 3x týdně na štítku Letrox
😀 😀 😀 mazec co
Taky jsem si dala druhý den skleničku, ale když mě to tak nechutná.

@majka43 To byl docela sobec. Ještě že jsi od něj odešla. Můj přítel je ode mě starí o 14 let,má 2 děti a před 5 lety jsem mu jasně řekla,že nepůjdu do vztahu s chlapem který nechce dítě. Jenže jsme si mysleli,že to půjde brzo a když jsme to chtěli řešit přes CAR tak onemocněl a muselo se to posunout až na loňský rok.