Embryotransfer v listopadu 2012
Ahoj vsem, rada bych sdilela pocity a zkusenosti s nekym koho ceka to same 😉 .
Mam hned otazku - muze po OPU pred ET virivka, sauna nebo horka vana?
@go U nás v CAR je také směrodatná krev. Říkali, že i kdyby test byl negativní mám přijet na krev. Že už se jim několikrát stalo, že paní volala, plakala, že test je negativní, pak přišla na krev a byla těhotná. No každopádně uvidíme. Zítra také zkusím test.
@danaho Přesně jak píšeš, jak si má člověk udržet pozitivní myšlení, když vše vypadá tak jak to vypadá... že. U nás je hnusně. A sníh jsme tu letos ještě ani neviděli. Všude sněží a tady nic. Je tu zataženo, šedivo, tma. Dokonalé depresivní počasí.
@go pokud najdu // tak budu strašně ráda,ale nebudu už vyšilovat,protože vím co se vše může ještě přihodit. Modlím se aby se to už neopakovalo. Musíme obě věřit,že to teď naše miminka zvládnou. 😵
@soniela s tím sněhem je to o trochu pozitivnější,to je pravda. Ale stejně to přes nervy nevnímám.
Holky a co Vánoce, už máte nazdopeno,pečete? Já se přiznám,že mě takhle otázka uvádí do vývrtky,protože na to nemám zatím ani pomyšlení a teď se vás ptám sama. 😀 Třeba trochu na chvíli odvedeme myšlenky. 😉
@soniela to jsme na tom stejně. Ani dárečky nebalím a co jsem nestihla pokoupit už mám pocit že nekoupím. Všichni pečou a já nemám doma ani mouku a ani máslo. 😀 Ne že bych se užírala v depresích,to ne. Ale není nálada,tak to nebudu lámat přes koleno. V práci jsme dostali kolekci od Orionu - tak se obávám,že jí sníme doma hned 😝 😀
Holky , tak ja citim cim dal vetsi bolesti, stejne jako pred menzes 😒 . Nevim, zda to nektera z Vas cetla, ale spatnou zpravu ma i Sarah321. Chodila obcas i sem k nam.
Jedine co me tesi jsou Vanoce, i kdyz nemam skoro nic vyzdobene a pripravene.
@go
@soniela tak jsme jeli s přítelem nakoupit na vaječňák a taky jsem chtěla koupit na cukroví. Neměli moučkový cukr a zapomněli jsme rum. Byli jsme v Globusu a já e konci už sotva chodila. Bolí mě pravá noha od kříže až po lýtko 😢 , stejně jako vždy před MS. To jsem mívala vždy u endometriozy než mi ji odstranili. Tak nevím jestli není mrcha zpátky. Taky cítím bublat to břicho. Tak jsem nalomená ráno testnout. Jak vy?
holky, vsem Vam preji hooodne stesti a drzim pesti 🙂 . Ja osobne se bojim, a to silene ☹
@go
@soniela
@danaho
tak super 🙂 a naplanujeme i spolecny cas? 😀 já jak se znám, tak nebudu moct dospat. navic muz jede v pet rano na sluzebku, takze ja budu testovat fakt brzo rano, Holky, bojim se taky silene, mam desny strach, ale zaroven ta moznost, ze budu tehotna, je tak strasne lakava a krasna, ze najdu odvahu! Musi nam to vyjit!!! Jak se citite? Co priznaky? ja furt nic :((
holky, já to jdu zaspat, snad usnu! mám nervy strašné. Ale vám to nemusím vykládat. Já ten test namocim a pak asi odejdu a pujdu se na nej mrknout za ty 2-3 minuty ...

@danaho u nas je to tak, ze daji opravdu jen na UTZ. Podle Car si mam udelat test 16.12,, pokud bude pozitivni, ma zavolat primo docentovi a on si me objedna na 19.12. To pry uz bude videt srdecni akce, ale pravda, to uz jsem moc napred. Minule jsem se dozila trech UTZ kontrol, ale stejne to dopadlo spatne ☹
Rano bylo krasne, snezilo, krasne. Ted se tak zatahlo, presne jak rikas sedo a poletuje snih. ☹