Estrofem - máte někdo zkušenost před KET?
Ahoj, tak už se chystám na mrazáčky a od zítřka mám naordinovan, od 2 DC estrofem 3x1. Máte někdo s tímto lékem zkušenost? Děkuji, nějak se toho bojím.
@verunkadar ale neboj se,kazdy to zvlada jinak.mne doposud zadne hormony nevadily a ze jsem toho brala dost🙂jen tohle mi nesedlo:(
@verunkadar Tak to máme stejný problém. Taky se tohoto prášku bojím jak čert kříže a nevím, co dělat...Mám ho též naordinovaný ☹
@verunkadar Beru ho pokaždé ve stejné dávce před KET. Slouží k růstu děložní sliznice, vždycky mi zabral a špatně mi nebylo, jen se mi motala hlava ;)
Holky,vazne se nebojte se🙂proste jsem se citila jak pripita, cim dele jsem ho brala tak jsem si postupne zvykala a stavy se zlepsily;)
ja som ho brala pred KET 3x2 denne - nebolo mi z neho vyslovene zle, len mi nechutilo jest (aj napriek tomu som z neho pribrala par kg). brala som ho asi do 8tt, a potom mi ho vysadili
Ahoj, s estrofemem jsem problémy neměla, jen nepoznás, jestli se zařadilo, protože s estrofemem ms prostě nedostanes. Utrogestan je mnohem horsi 🙂 . Hodně štěstí přeji.
@tetalucina suhlasim, kila som neriesila, aj ked v kombinacii s utrogestanom sa ani necudujem, ze som pribrala. ale ti dvaja spunti mi za to stoja a uz sa neviem dockat, kedy ich konecne budem drzat v naruci 🙂
Utrogestan mi nic nedělal, i když jsem brala 3x2 denně. Ale ten Estrofem, to bude něco. Mam v sobě již dva prasky a jsem unavená.
Ahojky,já ho beru skoro už 14dní a úplně v pohodě,ale treba moje kamarádka ho moc nesnášela
Ja brala Estrofem 3x2denne od 2DC do KETu,po KETu mi davku snizili na 2x1,ted uz ho neberu KET nam nevysel. Prvni tyden jsem mela motolice a bylo me celkove slabo a soufl,pak se to ale srovnalo,telo si na nej asi zvyklo. Da se to vydrzet,jako vsechno ostatni🙂
Lépe jsme snášela stimulaci atd než toto. Cca 29.9. jdu na KET, už zase přichází nervy. Strach z dalšího zklamání. Člověk vydrží více, než si myslí.
@verunkadar V Plzni... IVF Institut pro.Zecha. Ty v Praze? Nebo ještě jinde? Zítra jdu na ultrazvuk a dozvím se přesný termín 😉
@1lenuska1 Já, Kolín. Ja zítra budu volat a objednávat se na ultrazvuk. Ale jsem teprve na začátku. ☹

@verunkadar ahoj.estrofem jsem brala pred et a dost se mi po nem motala hlava:(bohuzel et nevysel,dostala jsem to a mam jit na ket.ovsem nerekli mi,ze mam neco brat.jen jdu za tyden na utz