FN Olomouc, začátek v lednu, věk nad 30
Ahoj všem,
tak jsem se rozhodla začít nové téma, protože věřím, že nás je tu hodně, které čeká první IVF, bez předchozích zkušenností s čímkoliv podobným. Abych pravdu řekla, jsem už sice starší, letos v létě mi bylo 34, ale taky už mám doma 2 děti v pubertálním věku. Jak už to bývá po prvním nevydařeném a velmi bolavém manželství a rozvodu se mi do života "připletl" jeden báječný človíček a chtěli bychom všichni čtyři ještě mimísko. Bohužel manžel je na tom dost špatně se spermíjkama a tak je rozhodnuto. Po všech vyšetřeních jsem už nafasovala léky a cca 14. ledna začínám. Abych pravdu řekla, dost se bojím, především z hormonálních změn, které mě čekají. Prosím prosím, je-li tu některá, která mě "u toho" může "držet za ruku", tak se těším na pokec. 🙂 🙂
tak jsem se rozhodla začít nové téma, protože věřím, že nás je tu hodně, které čeká první IVF, bez předchozích zkušenností s čímkoliv podobným. Abych pravdu řekla, jsem už sice starší, letos v létě mi bylo 34, ale taky už mám doma 2 děti v pubertálním věku. Jak už to bývá po prvním nevydařeném a velmi bolavém manželství a rozvodu se mi do života "připletl" jeden báječný človíček a chtěli bychom všichni čtyři ještě mimísko. Bohužel manžel je na tom dost špatně se spermíjkama a tak je rozhodnuto. Po všech vyšetřeních jsem už nafasovala léky a cca 14. ledna začínám. Abych pravdu řekla, dost se bojím, především z hormonálních změn, které mě čekají. Prosím prosím, je-li tu některá, která mě "u toho" může "držet za ruku", tak se těším na pokec. 🙂 🙂
podnikámí menegament, maturu na staré roky.
On nemám nohy 15 let asi, vše zanevřel, jen sedí u telky, neb leží , hulí jak sádrový ježek a pije kávu nebo pivo, nic jiného nepije. Ale už se mu zas roztáhl žaludek , tak si pojí. Ještěže bydlí vedla o patro, jinak lítat někde pryč by se mi nechtělo. Jen nevím co dovča, musím pak někoho najmout. 😃 By umřel
On nemám nohy 15 let asi, vše zanevřel, jen sedí u telky, neb leží , hulí jak sádrový ježek a pije kávu nebo pivo, nic jiného nepije. Ale už se mu zas roztáhl žaludek , tak si pojí. Ještěže bydlí vedla o patro, jinak lítat někde pryč by se mi nechtělo. Jen nevím co dovča, musím pak někoho najmout. 😃 By umřel
Lenko, byty se teď odkupují u nás, ale jeho manželka měla na to našetřené, takže děcka si ho prodají a rozdělí prachy. Já nemám z toho nic, ani mě to nenapadlo, alůe vyřizuji si alwspoň jeho opatrovnice, takže uvidíme kolik mi zchváli soccka, možná i nic říkala baba co tu byla. oni jsou opatrní a trvat to bude 3 měsíce.
Ve škole paráda, vše jsem opsala z taháku, nikdo mě nechytl. Je mi 35
Ve škole paráda, vše jsem opsala z taháku, nikdo mě nechytl. Je mi 35
No jsem zvědavá kolik dají, prý to může být jen 2 000, oni se nepředají, jsou to lumpi. Ale na LDN měsíc pobytu stojí pacient stát 40 000, ale lidem se bojí něco dát. K vůli penězům se to ani dělat nedá. To není jen uvařit, ale okna, prát, převlíkat postel a hlavně posraný záchod, stříhat nehty, plíseň na nohách atd. Nic s medem.
Ahoj holky, jdu se s váma rozloučit, juknu sem asi až v pondělí. Mějte se všechny moc pěkně, Lenkacar, zítra si na tebe vzpomenu, Ili5 - je to super, vypadá to moc nadějně, tak budu držet pěsti, aby to vyšlo 😉 Jinak mně je už druhej den pěkně blbě, sice nebliju, ale od žaludku mi je nic moc, nemám chuť na jídlo, nic.... Takže si Beskydy myslím parádně užiju 😞 Tak holky páááááááááááá 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
Souseda jsem nafasovala, umřela mu manželka 20,4,, je bez nohy, nic si neuděšlá kolem sebe, ani kávu, jen na vozíku na zácho a zpátky do postele. Mám 70 let. Děcka má v čechách a nechtějí ho, tak já se vždy o něj starala, jak byla jeho ve špitále, naposled tam byla 3 měsíce, přes vánoce, paráda. Tak mi zústal na krku, je mi ho líto, tak se o něj starám. Na koupání platím známoou, já bych to nedala, jinak to jde.