FN Olomouc, začátek v lednu, věk nad 30
Ahoj všem,
tak jsem se rozhodla začít nové téma, protože věřím, že nás je tu hodně, které čeká první IVF, bez předchozích zkušenností s čímkoliv podobným. Abych pravdu řekla, jsem už sice starší, letos v létě mi bylo 34, ale taky už mám doma 2 děti v pubertálním věku. Jak už to bývá po prvním nevydařeném a velmi bolavém manželství a rozvodu se mi do života "připletl" jeden báječný človíček a chtěli bychom všichni čtyři ještě mimísko. Bohužel manžel je na tom dost špatně se spermíjkama a tak je rozhodnuto. Po všech vyšetřeních jsem už nafasovala léky a cca 14. ledna začínám. Abych pravdu řekla, dost se bojím, především z hormonálních změn, které mě čekají. Prosím prosím, je-li tu některá, která mě "u toho" může "držet za ruku", tak se těším na pokec. 🙂 🙂
No nic, holky, končím, za chvíli mě smích přejde 😀 Mějte se moc pěkně a pá 🙂 A něco veselýho ještě připište, ať se zase pobavím 🙂
dneska mě odpoledne úplně bolelo břicho,myslela jsem že dorazí mrcha ale byl to žaludek a úlný k řeče,sežrala sem asi 30 krovek(karamelových bonbonů) a myslela sem že umřu
Ty jo, krovky, to taky neznám 😀 Tak hlavně Sukubka, že to bylo z bombónů a že je to už pryč, příště jich tolik nepapej 😉 Teď jsem taky snědla pár kousků z bombošky 😀
vy neznáte krovky ty bonbony jak je na nich vyfocená kráva?prodávají se hlavně v polsku ale mě je u nás tady v lese obědnají 😀
holky nechte toho nemám ani krovku z brouka natož zajíce ..jo a beránka manžel objevil týden po velikonocích a byla jsem nařčena ,že jsem ho chtěla tajně sníst a sama...holky to byly velikonoce ,ani toho beránka jsem nevyndala ze skříně..to jsem ale macecha ..na něj
sukub drzim palce 😉 krovky me neco rikaji😀 taky jdu do hajan, dnes to bylo narocne,tak zdarec
holky ráno mě začalo děsně bolet břicho už špiním a když se utřu mám tam trochu krev,zadržuje mrchu jen ten utroš ☹ test si pak udělám ,ale i tak vím že je to v háji jako při 1IVf je to úplně jako přes kopírák

Lenkacar, až nebudou zuby, tak rohlíky rozmočíš třeba v čaji, blééééé 😝