Františkovy Lázně 2018
Ahojky, kdo se chystá do Fl v roce 2018? A jedete poprvé nebo opakovaně. Já byla loni na jaře a moc chválím chci jet tento rok opět, tak hledám někoho s kým se spojit na tento rok. Loni jsme se dali zde dohromady a bylo to tam pak super. Založila jsem nové téma na tento rok.
Ahoj jede nekdo v druhé půlce června a nejede s neplodnosti?
Ahoj holky, máte některá volný poukaz na slevu do hotelu Pawlik? Jedu už 27.5. na 3 týdny.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nejedete do Františkových lázní v průběhu července? Já mám termín od 8.7-29.7. Tak by jsme mohli potkat a pokecat 🙂
@ewickka Ahojky! Zrovna dnes mi došla pozvánka a jedu 1.-22.7., tak se můžeme potkat. 😊
Jede ještě někdo? 😉
@veroniqueta tak to je super 🙂 a kde budeš ubytovaná? Já v Luise
Ahojky ja jedu tez 1.7.- 22.7. Do Jesenia ☺️
Holky, já jedu do Adlera, ale určitě se tam potkáme. To jsem ráda, že je nás tu víc. ☺️
Tak to je super. Ještě vím o jedné paní/slečně z jiného webu, tak to bude super 🙂
Ahoj holky, mám možnost mít slevové kupóny na ubytování pro nováčky, co se chystají do František. A to do hotelů Luisa ,Jesenius a Pawlík . Kdo by jste měl zájem, napiště mi do soukromé zprávy
Holky opravdu nemáte zájem na slevové kupony na ubytko ve Františkách do hotelů Luisa, Jesenius nebo Pawlík? Jedná se o 1000kč z pobytu
Ahoj holky, Jedu v termínu od 19.8. do 9.9. do Františkových lázní do hotelu Belveder, je tady nějaká dušička která jede taky🙂
Ahoj holky, chystám se taktéž do lázní. Zatím mi to schvaluje zdravotní pojišťovna. Který hotel je nejlepší v rámci pobytu hrazenou zdravotní pojišťovnou? Ewickka máš ještě slevový kupón?
Pěkný den všem, začátkem října se chystám do Františkových lázni a protože vím, ze bude-li mít člověk pech a natrefí na samé důchodce, je to o ničem. Proto hledám mladší lidi (i duchem), abychom vytvořili opoziční skupinu a prima partu. Bude veselo a bude-li nás víc, nebudeme se bát důchodců nic :lol:
Ahoj, prosím o radu. Je mi 34 let, za sebou máme skoro 4 roky snažení, 3 umělá oplodnění, laparoskopii, 7 IUI. Důvod proč nemůžu otěhotnět nezjištěn. V indikačním seznamu jsem si přečetla, že na lázně má nárok žena nad 35 let v případě její sterility a pokud má partner v pořádku spermiogram. Je vám všem nad 35 pokud máte lázně napsané na neplodnost?
@lenkakn ahoj, je mi 36, v lázních jsem byla letos, a holky byly vesměs mladší (32 třeba). "Diagnozu" jsem měla prakticky stejnou jako ty, spolubydlící taky, obě jsme žádali nejprve v CARu - zpráva, co jsem absolvovala, a pak žádost u obvoďáka, schválení bylo hned. V dubnu jsem se vrátila a v květnu otěhotněla - tak držím palce 🙂
Ahoj holky, pristi tyden jdu k doktorce nechat si napsat lazne (jsme po 2x IUI a 3x IVF + jeden nativ bez vajicka - vzdy bez uspechu). A ctu tady o slevovych poukazkach na lazne. Vubec nevim o co jde....kde je berete nebo na co konkretne jsou? Moc dekuji za info.

@kamca777 když budeš na dvouluzaku, budeš mu muset objednat pokoj. Ve stejném hotelu je to ideální, ale docela drahé. Levné penziony/pokoje v soukromí tu jsou.
Na jednoluzaku tam může být na tajnacku s tebou, domluv se s pokojskou.