Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
jsem si vzpomnela jak jsme to tu nedavno resily...... kamaradka chodi taky do gennetu k Petrovi a samozrejme ji rekl ,ze ji hrozi ovarialni selhani -tak jsem ji uklidnila ,ze to rika temer vsem🙂))
ahoj holky 🙂
Nadi ty budeš mít nádherný miminko.lucifirku,určitě nic nevzdávej
Testovat mám 19.tkaže příští čtvrtek,ET bylo 3.11. Už aby tam byly //. Já teda chodím na Unicu Brno.
a testování dopadlo asi tak: vstala jsem v 5,30, protože mne celou noc tak bolel břich, že jsem si málem šla vzít prášek, krvičky taky zas trochu bylo...no a na testu nic, bílo...tak jsem zas šla hajat, miláčkovi jsem řekla, že nic...on pak šel do koupelny a vrátil se a říká "co to tam je na tom testu?"...holky a normálně je tam DUCH!!! Tak na to pořád chodím koukat, je to asi jako měla Nadi sedmý den...tak zítra budem znova vyvolávat duchy 😵 😵 😵
🙂 maji vidis kdyz zacnou byt z ducha pomalu kolejnicky je to v suchu🙂 drzim pesti
ma.ja a ty jsi po ET kolikátý den?
Elli to já si pamatuju jak Ti tu krev ztratili.
Reny všechna miminka jsou kouzelná. 😵
Luciferku ahojky, jsi dobrá, že to vydržíš! 😀 A já a příznaky prosím Tě:
Od ET mě bolí břicho. Nejdřív to byla kombinace ještě i z OPU a do toho mě pořád píchalo jakoby na pravé straně dělohy,pak se přidalo bolení břicha na mrchu,mám zácpu a pálí mě žáha. A mám často hnusné živé sny co prý také s těhu souvisí. Takže tak asi. Ale nesmíš se řídit dle mě. To co mám já nemusí mít každá a možná to přisuzuji k těhupříznakům, ale těhupříznaky to nejsou. Pro mě je zatím nejlepší těhupříznak že jsem týden po termínu mrchy už. 😅 A za 2 hodinky volám na výsledky z krve.
Maji no já věděla, že nebudeš trhat partu!! 😵 Kolikátý jsi den?
nadis.h tak držím pěsti. Já moc na ty příznaky nedám,prsa a břicho mě bolí,ale to i minule a těhule jsem nebyla. Ale přijde mi to tentokrát jinačí,ale na to se spoléhat nedá. Už to asi nevydržím a zítra nebo v neděli testnu,už je to na hlavu fakt. Nemají se ženské,co otěhotní přirozeně lépe?
Luci mě prsa nebolela. Je to fakt na to se koukat nedá. Je to i lékama a tím jak strašně se sledujeme a pak vše k tomu přisuzujeme. Ale taky jsem měla od ET v sobě pocit, že to vyšlo. Nepřemýšlela jsem vůbec,že by to nevyšlo. 😉
No mi těm našim embrouškům moc věříme,tak strašně se to změnilo od prvního ivf. Ty máš taky po 2.ivf,že? Poprvé byli šestibuněčná a nic. Tentokrát všechno probíhalo v pořádku a zaváděli nám po PK 5. den 1 hatchující blastocystu a 1 expandovanou blastocystu s AH. Tak si říkám,že by to mohli zvládnout.
dnes jsem 10,den
Luci prsa mne taky bolely, ale jen do osmého dne, teď ž nic. A od 8.dne večera špiním..
Maji to je super!mám z tebe radost.
Maji to bude v pořádku,jesli tam jsou,tak budou jenom sílit.
Luci mě 1 IVF stopli. Už jsem nevěřila tomu,že budu mít svá vajíčka. Tak je to o to větší překvápko už od OPU. 😅
Tak to je dobře,oni se fakt snaží,my máme problém jinde a tak jsme mysleli,že to lepší nebude a nabízeli nám dárce. A vida,2.ivf je naprosto odlišné od toho prního a v dobrém slova smyslu.
Luci je to občas změna velká co se týče komplikací zdravotních. Proto extra u chlapa nelze říct tak ani tak. Mám svou zkušenost vlastní s tímhle.
luci teď koukám, že jsme na to stejně, taky jsme byli na ET 3.11. A Testovat máme oficiálně 17.11.
děkuju všem za palečky 😵
a co Péťa s Janičkou ? Mají dnes ET?
Já už dnes ráno taky přemýšlela, že naženu Jirku k andrologovi, tak to snad nebude potřeba...
Jsme po obýdku, jdu odpočívat, zas přijdu,papa 😵
Janička ET má a Péťa snad až v sobotu. Péťa má PK a Janča šla v 10 jako já posledně. Už by měla být doma.
maja opravdu,tak to jsme na stejné lodi,já teda nekrvácím,ale od včera je mi divně od žaludku a bolí mě břicho.Tak doufám,že to jsou jenom dobré příznaky.
Už by tam o víkendu mělo snad být něco vidět na to testíku myslím,já mám oficiálnětestit 19.
Nadi za chvilku jdu do práce zavolej tam už ted nebo to do večera než příjdu nevydržím!!! 😉
Osobně si myslím,že by to tentokrát mohlo vyjít,myslím,že mi je jinak,než minule. Ale ty pochyby a strach jsou tu pořád.
Jani já ještě volat nemůžu. Nejdřív můžu až po půl 2. 🙄 Si piš,že kdybych mohla dřív,že nevolám. 😀 😅
Tak to se budu nadis.h těšit večer na dobré zprávi,já za chvíli odcházím na vycházku,potřebuji se vyvětrat,je mi nějak divně od žaludku.
Luci to máš z nervů to že je Ti špatně od žaludku. Mám to také tak. Někam se zajdi podívat.Zabavíš si snad tak hlavu na chvilku. 😉 Vím jaké to je.Já na to myslela snad i ve spánku.
Já se bojíííííím... 😀
jo,jo mě se pořád zdají sny,jednou,že jsem začala krvácet,pak,že mi tvrdlo břicho,včera,že jsem našla //. PRostě at se člověk snaží jakkoli,v podvědomí to má.
Neboooj,ty // tam jsou jak vyšitý.
Čau holky, jsem už tu. Včera jsem musela do nemocnice v JBC, protože mě strašně bolelo břicho. Ctěl si mě tam nechat ale já chtěla domů, dostala jsem injekci na bolest a pak mi bylo líp. Dneska jsme měli v 10:00 transfer a dopadlo vše dobře. Úž je mám u sebe pod srdíčkem. Potkala jsem se tam s janíkem, tak doufám že bue taky v pohodě.
nadi držím všechny pěstičky!!!!

Máš už nějaké příznaky. Mě se na to pořád někdo ptá. Tak pořád odpovídám,že na to je ještě bzro.