Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Nadis.h velká gratulace,super. Jen tak dále.
Petruš,tak na ně mysli a rozmazluj je. 😉
Holky mooooc děkuju. Je to strašná úleva. Vím, že vyhráno není, ale začátek to je. Tak snad bude vše jak má. 😅 Naštěstí to vzala sestřička co mě brala krev ráno,tak jsem ani nemusela s tím knedlem v krku moc mluvit. 😅 Na utz jdu 4.12. Reny kdy jdeš Ty?
Péti tak super,že máš také bobíšky v bříšku!!! 🙂 A Janča taky. Tak nás musíte rychle dohnat. 😉
Reny no jsem zvědavá zda 1 či 2. Ale je mi to fuk.Ať jsou klidně 3. Hlavně ať jsou zdraví. 😵
Mě se chce až brečet. Ale zatím držím. To vypukne až příjde domů taťka. 😀
já vím,je to nádhera.já jdu až 7.12.taky mi to je jedno co to bude.hlavně ať je zdraví
tak moc velká gratulace a přiznávám že i závist až tady bulím moc ti to Nadi přeju.Já jdu volat jestli už to pojištovna schválila.OPATRUJ SE!!!!!!! 🙂 🙂 🙂
dvojče držím pěstičky 🙂
tak to vypadá, že pátek 13. se nám docela povedl, ne? Hlavně aby nám to všem vydrželo 😵
díky asi se povedl volala jsem do g POJIŠTOVNA SHVÁLILA A 25.11. V 10.00 JDU K DR.pETROVI
Janičko moc děkuju!!! Teď se dostaneš i Ty do těhu vlny. Zatím je tu 100% úspěch Gennetu těch kdo byl teď v akci! 😉
Reny no já se úplně roztřásla jak mi to řekla. Ale brečet budu až to budu doma říkat. 😀 Já bych mohla být placená plačka. 😀
Maji a na utz mě objednala až ted jak jsem volala na tu krev. A objednávají cca za 3 týdny od odběru, ab bylo už co nejvíc vidět.Až dle toho jestli je krev pozitivní se objednává. Ale ráno už jsem vyfásla léky tím,že test byl pozitivní.
Jani tak supeeeer. 😵
janýsku 😵 😵 😵
Holky a víte co?? Já přesně v ten předchozí pátek 13 v březnu zrovna ležela na sále a brali mi vejcovody. 😝 To se mi to hezky sešlo. 😅
Reny tak to se bude mít miláček doma. 😀 Já brečela občas i u reklamy předtím za normálního stavu. 😅
Holky kde je ten Janik dneska? 😕
To teda. Ráno psala,že se asi počůrá.Tak potřebuju vědět zda to v MHD zvládla. 😀
s tak plným močovým měchýřem,jsem taky zvědavá.já bych to nevydržela.já jsem začla pít až na klinice
Já jsem taky čůrla normoš doma než jsem jela a pak si koupila půllitrovku a vypila jí cestou. Ještě jsem pak čekala na pokoji než jsem šla tak bych to nevydržela. 😝 Sice jsem měla v sobě vody asi málo...Ale stačilo to. 😅
Holky, Janik ležela vedle v pokoji a nakonec říkala, že ji hodil kamarád. Šla jako třetí. Já chodila učůřávat i v G, jinak bych to nevydržela. Teď spíš polehávám, trochu bolí břicho, ale proti včerejšku to je nic. Jinak mám 6 mražáčků. V Po jdu zase na krev a k primářce na kontrolu.Chodím jenom z postele na záchod, miláček se o mě a domácnost vzorně stará.
Péti chuděrko. Hlavně pij. On se ve většině případech rozjede hyperstimulák po ET když se mimča chytí a začnou vypuštět hcg. Holky tak to jsme dopadly fajně na takový "smolný den"... 😵
A Janička už je za dveřma. 😀
Péti aspoň nebudou naši mrazáčci sami v G tolik let než si pro ně půjdeme. 😀
Reny máš také mrazáčky nějaké?
ahojky holky no nadi mocinky gratuluju 😀 😀 ET mi dopadl moc dobre a navic jsem se vydela s petou opravdu moc krasnej zazitek!!!!!!dr.petr je moc fajn clovek dokaze podporit a zvednout sebevedomi. 😀 😀 uz to mam konecne za sebou tak jdu malinko odpocivat z mimiskama 🙂 tak se holky drzte a zapomela jsem poblahoprat maje k // tak jeste jednou gratuluju vam obema 😀

😀 HCG 600,9 ... 😀 😀 Huráááááááááááááááááááááááá 😀