Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
peto niceho se neboj a ty tlaky v brisku mam taky nekdy zase ne ja skusim zitra prvni test!a hned napisu ju?a jestly tam nic nebude tak zase za dva dny udelam dalsi test but to vyjde a nebo nevyjde..mame dalsi dva pokusy 😃 😃 ale radsi bych uz do dalsiho ciklu nesla protoze nam to vyjde uz na poprve uvidis... 😃
ahoj holky tak jsem prisla z lekarny a koupila mamatesty jeden ten co dostavame v gennetu a ten druhej levnejsi ale nechci jeste testovat..je to jeste brzo dneska jsem 5 den po ET kdyz teda nepocitam ten den ET.jinak uz 6.necham to na nedeli radsi...chjo tet me to bude nutit 😃 😃 ta nedockavost!!!!a stim spanim to ste meli vsichni ze ste nespaly?myslite ze by to mohla byt znamka tehu???
ahojky nadi!!!!!!!!!!!! noo ja sem je ulozila abych je nemela na ocich 😃 ja nemam problem usnout ale to vcasne vstavani a to co se mi zda za pi....to neni mozny hahahah vzdycky jako kdyz ve me cukne a hned mam oci uplne vyvaleny a uz nechrupu dneska rano cca 6hod.sem pila caj jahodovy :-| :-| jeste musim VYDRZET!!! :-N :-N
Začni psát odpověď...

Odešli
Jinak teď řežu vizitky, včera nám manželův bratranec dodělal nábytek a vypadá to úžasně, ještě dneska přijde na chvilku něco dodělat, ale jsem ráda, že už to máme.