Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
tak já taky nic zatím určitě nic kupovat nebudu,ale já mám tak nějak vše.něco pokoupím nového,ale to až někde před porodem 😉
To bude prča. 3 pupkačky... 😀 Mě to totiž nebaví samotnou. 😝 A i kvůli radě je to lepší když jde někdo se mnou.
Já vlastně nevím kde přesně Petruš bydlí. Petruš co kde bydlíš?
fuj holky bolí mě mrchovsky břicho. To nesnáším. 🙄
nadi taky mě tak někdy bolí.nesnášim ale,když mě tam bodavě píchne 😝 to je někdy taková hnusná bolest 😝
Já mám ted Renuš uplně regulerní bolest na mrchu.Tak jako když to dostanu tak ten 1 a 2 den. 😲 😖 Huš zmiz bolest ode mě... 🙄
Nadi v Jablonci, ale neni problém přijet do Liberce. Tady máme jeden super krámeček na mimi.
Aha a proč jsem myslela že bydlíš tady. 😨
Já do Jbc jezdila po krámech s kámoškou když jsem dělala v Harrachově.
http://www.aukro.cz/item875094836_kocarek_fokus...
holky mrkněte.Mají pěkné barevné kombinace.Ale zdá se mi to podezřele laciný i s autosedačkou za nový kočík.
Oni jich mají hafo. Různé druhy barev a kombinací a i různé podvozky.Je to prý nějaký dovozce,který to má přímo od výroby...
aha.no víš já jsem přes internet ještě nic nekupovala,moc tomu nerozumim 😅
ale kdybych neměla žádný kočárek,tak bych nad tím uvažovala 😕
Já jak na něj narazila tak nad ním taky přemýšlím.Ale nedá se nikde omakat víš co.Aby to nebyl nějaký šunt. 🙄 Já s Aukrem mám super zkušenosti tak odtamtud bych se nebála něco objednat.
Nadi takovejhle kočárek vůbec néé.Ty jsi jak za groš kudlA I když jsi těhotná.U tohohle by jsi se nadřela ty jsi pořid s otočnými koly nenadřeš se!!!
🙂 🙂 🙂
Aaaa paní odbornice. 😀 Jani oni mají právě hodně druhů..I s otočnýma kolejdama..
no to jo mi máme takovýhle kočík za 3999 ale nechtěla bych ho ani za darmo. 🙂 Odbornice né ale dělám v tom přece jenom 7 let a už jsem dítě měla takže mám s čím srovnávat 😉 Hlavně se opatruj

Tak to mám taky v úmyslu.Když uvidím něco levného tak to koupím. 🙂
Mohly bychom se holky na někdy domluvit a že bychom vyrazily pokoukat společně po krámech.