icon

Gennet Liberec. Jste tam spokojené?

andy24
13. čer 2008

Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.

petra49
14. led 2010

Ahoj holky, Maji, Jindři držim palce ať tentokrát vše vyjde.

Holky myslete na mě v 11 jdu na ten screening.

kkamca
14. led 2010

dobré ráno holky..

nadis.h
14. led 2010

Ahojky,

Péti neboj je vše v pořádku!! 🙂

Jak se máte?

kkamca
14. led 2010

Já teda dnes nic moc,nálada na bodu mrazu.

nadis.h
14. led 2010

Jak to Kamčo?

kkamca
14. led 2010

nadis.h:vypadá to že se zas nezadařilo..čuju to na přicházející mrchu.Už stim budu muset něco dělat. 🙄

nadis.h
14. led 2010

No to bys měla.Do Gennetu ještě nejsi objednaná?

kkamca
14. led 2010

nadis.h:to víš že nejsem.čekám stále až dojde červenka-zajed do práglu na gyndošku a pořešit co a jak.

eloana
14. led 2010

ahoj holky🙂 tak jsem si zas prozila -soky-screening -dobry ale vyssi HCG a i u tripel testu-takze -geneticka konzultace--- byli jsme u kreckove a super -pravde zvyseni HCG -vlivem spineni a -take protoze jsem brala utrogestan do 15tt-takze bacha -testy muze ovlivnit i utros🙂

tak me odber plodovky nebyl doporucen i vzhledem k tomu spineni.....ale sla jsem jeste na utz-tak vypada vse v poradku -vyvojove vady nebyly patrne, ale doktor udelal malem osudovou chybu a to asi si spatne precetl papiry nebo mel nejake jine a malem mi odebral plodovou vodu..... nastesti mu to bylo nejake divne ,ale me se na to vubec nezeptal -jen mi prislo ,ze mi to rozmlouval.sel se radeji zeptat jeste sestrcek a ty ho nastesti zarazaly--ja netusila nejdrive co mam v planu ,kdyz nic nerikal.Ale nastesti to dopadlo v pohode---pan dokotr si sel po tom uklidnit na cigaretku🙂)))

nadis.h
14. led 2010

Ahoj Eli, ježiš to jsou šoky teda! 😲 A screening ve 12tt s tou kví Ti vyšel dobře? Ježiš to zas budu bobkovat. Jo aha Tobě vyšlo to vyšší HCG z těch testů co se dělají k tomu screeningu??

No a s tou plodovkou..Panebože ještě že se šel zeptat. A kdo to byl?Doktor v Gennetu?

eloana
14. led 2010

nadi-cus -byl to Sramek -asi tam je tam novej nebo nevim. pri tom prvnim -jsem-mela zvysene HCg-ale nikdo nic nerikal.
celkove HCG bylo ve finale 3,44 i po triplu .bylo mi receno ,ze to skutecne muze ovlivnit ten utrogestan
a geneticka to zvysene HCG mo neresila -rikala porad lepsi vyssi nez nizsi.
dle utz v tom 13tt-tam bylo vse v pohode -nosni kustka pritomna ,sijove projasneni pry uplne krasne -0,8mm
a i po dnesnim ultrazvuku nenasli nic vyjimicneho

eloana
14. led 2010

ale docela me vydesil-vubec nic nerekl a zacal neco chystat ,ale byl takovy nerzhodny -pak se sel zeptat radeji sestricek. Nechapu proc mi nic nerekl....hlavne by to pro nej byl doceal pruser ja nic podepsane -v podstate jsem s tim nesouhlasila🙂ale asi bych ho zarazila -kdyby mi tam chtel vrazit jehlu. ja nevedela co mi chce delat -myslela jsem jeste ultrazvuk,ale bylo mi to hned divne

nadis.h
14. led 2010

Tak to bych utíkala. 😀 Ještě že tak.Ale jak říkáš,zarazila bys ho kdyby na Tebe šel s jehlou. 😝 Šrámek nový není. To je snad ředitel nebo co. Já ani nevím jak mi tak rev vyšla. Já si jen zavolala a řekla mi sestra že je to negativní. Kouknu pak v úterý u svého mudra.Budou to k němu posílat.

eloana
14. led 2010

fakt-jo?jsem-ho-tam-nikdy-nevidela.vis-co-ja-nevedela-co-sechysta-delat-nic-nerikal.pak-si-sel-zakourit-asi-si-oddychnul 😀

reny01
14. led 2010

zdravím holky 🙂
eli tak to je hrozný 😖 to mě teda moc nepřidalo.
nadi něco jsem ti poslala

reny01
14. led 2010

nadi a bříšánko ti už pěkně poporostlo 😵

nadis.h
14. led 2010

Renuš mě se zdá že se mi to bříšo nějak zaseklo. 😅

Co Petruška.Už to má za sebou. 😵

reny01
14. led 2010

nadi ale prosim tě 😠 to už si myslim psala minule 😠 já ho mám se mi zdá stejný.taky mě teď připadá,že vůbec neroste 😨
ale počkej za chvilku 😕 najednou vyjede,ani nebudeš vědět jak 😉

reny01
14. led 2010

ale tobě teď nadi fakt už trochu vylezlo 🙂

reny01
14. led 2010

petruška nás taky napíná 😵

eloana
14. led 2010

reny-my-tam-mame-furt-neco.....nevim-proste.tonejak-popletl-jestli-mel-jinou-kartu-nebo-si-tospatne-precetl-netusim

nadis.h
14. led 2010

Renuš no ono asi jak ho vidím pořád tak mi to příjde,že je furt stejný. 😅

Eli já bych řekla, že to možná celé nedočetl do konce..Jestli tam zmínka byla o plodovce..

reny01
14. led 2010

no eli teď už se mi vůbec teda nechce na ty tripel testy 😒
je to strašný,pořád se jenom něčeho bát ☹ už aby jsme porodili 😉
eli ten se asi pěkně zapotil pan doktor 😀

eloana
14. led 2010

-ja-tam-snad-ani-zminku-nemela--ale-nevim--mam-jen-ze-jsem-se-rozhodla-podstoupit-neinvazivni-vysetreni-a-to-utz

nadis.h
14. led 2010

Já se triplů taky bojím. Páč když výjdou falešně pozitivně tak se zblázním.To je pak strašné dilema.

reny01
14. led 2010

nadi já jsem z nich taky posraná 😝 mě ty trefilo,kdyby něco nevyšlo tak jak má ☹

reny01
14. led 2010

mě by trefilo 😀

nadis.h
14. led 2010

To jo.Bože.Možná by byl člověk klidnější bez nich co? 😕 Ach jo.
Kdy na ně jdeš? Já asi 2.2. to jsem k mému gyndr pozvaná na nějakou krev.

reny01
14. led 2010

nadi teď 22.2,nebo25.2.ještě nevím,podle mladýho 😕
ale ti říkám,že bych tam nejradši vůbec nešla 😖

nadis.h
14. led 2010

Já taky ne na jednu stranu. 😒 Ale zas pak když to výjde dobře tak je člověk zas o krok klidnější. Mě objednali už na pevno.Ani se mě neptali kdy se mi to hodí. 😝 I poradnu máme jen v úterý tak jsem si musela úterky měnit v práci když mi tam vcházela práce. 😝

Strana