Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Jani a kde děláš?
🙂 Tak holky moc dekuj,ja jsem z toho vseho tak vistresovana ze se bojim aby se neco nezanedbalo.diky- 😨
Mě se taky nechce do práce. Každou neděli odpoledne už mám špatnou náladu z toho, že se práce blíží. No po týdnu volna se ti nedivím.
Jani ještě věř, že se to podařilo. A kdyby náhodou tak pak budeme bojovat spolu.
Veverus a co děláš Ty? 😀
Já dělám v kanceláři. Spousta papírů a lidí.
Nadi ty v hotelu, že jo? Vůbec jsem o tom hotelu nevěděla, dokud jsem se o tom nedočetla tady.
nadi: dělám v GE money osobní bankéřku, a jelikož zastupuju šéfa, kterej byl teď sesazenej, tak se to na mě zítra navalí jako pořádná lavina... už to vidim..... 😠
jo... je fajn mít spolubojovnice veveruso....
hani: nestresuj se... jsi na začátku ne? uvidíš, že to není žádná pohroma... 😅
Veveru juju v hotelu.
Eeeh Jani to budeš znát mého přítele určitě. 😀
koho? tam moc chlapů nemáme..... 😕
On u Vás nepracuje. 😀 Ale jeho brcáha chodí s jednou od Vás. 😉
brcáha... 😀 Brácha.
Napsala jsem Ti jméno do IP.
Dyžtak nám můžeš šoupnout něco málo na konto na výbavičku když už víš jméno... 😀 😀 😀 Máme u Vás účet... 😅
Tak mi jdeme ven a na pohár. Ozvu se večer. Děkuju za hezké přijetí. Jste fajn kočky.
everu hezký den mějte. 🙂
hezký den veverus...
no .. NADI... tak tam máš odověď. 🙂
tak RE: jasný?
Ty jo ty lidi si mě tady pletou s info stánkem nebo co jako. 🙄
hmmm. tak to v GEčku nejen info stánkem ale i se sociálkou, azyláčem apod..... ☹
A jsou ty lidi normální? 😝 🙄
no.. a to počasí je taky normální asi dneska...
zrovna vybírám na aukru nějakou kosmetiku a tak mě napadlo, psala jsi,že děláš v centru LBC? kdežeto??? 😀 😀
Skákla jsem si pro zmrzku. 3 kopce. 😝 😀
hmmm.... šikulka... má ráda zmrzlinku... 😀 😝
😀 měla jsem hrozně chut na nějakou vodovou. 😉
já zase miluju smetanový... tak jsem vylezla ze sprchy a dobrý.... nic .... tak uvidíme..... 😝
Já taky,ale dnes teda jedině vodovka. 😅 Tak super že kontrola proběhla dobře!! 😵
Ahoj Ďůčata!!!
Tak tchýněnka byla v poho...ona je celkem dobrá.Hlídá prcka,když potřebuju,ale prostě je to tchýně... 😀 😀 😀
U nás chumelí a chumelí....
Jak vás čtu,tak jsem ráda,že nechodím do roboty...budu s malým ještě rok doma a doufám,že za tu dobu otěhotním...
Nadi...a proč neznáš tchýni?
Kapi to je hnus co venku? 🙄
Noo my se k tomu nějak ještě nedostali. Já jsem s přítelem teprve rok a 3 měsíce a nejdříve jsem nechtěla jí znát a ted není čas. Ale na jaře mě to nemine. To by bylo blbý asi se jít pak představit a mít už velké dítě. 😀
Nadis...haha...ale byla by to prča...to by asi koukala a mohla by si ji říct,že to nemáš ani s přítelem 😀
by jí klepla pepka. 😀 Je to její první a možná poslední vnouče. Tak uvidíme co to s ní udělá.
😀 neboj,bude ráda 😀
Holky,trápí vás některou špinění v druhé půlce cyklu?Já se právě toho bojím,že to u nás na to ztroskotá...musím jim to ještě zítra připomenout,aby to nějak pojistili

:o) taky plánuju žehlit...
holky mě se po tom týdnu nece do práce... ☹ ☹ se bojim, že tam to půjde všechno do háje