Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Jani - to je těhu telota 🙂
Kapi - utrouš rok 😲 uff
Nadi - já ti příště komůrku asi vyfotím 🙂 Je to taková dřevěná nástavba,má mléčná skla,je to o jedno patro výš než primářka.Vždycky když jdu na parkoviště,tak se ohlídnu a říkám si -tak kdopak teď dělá dětičky? 😉
Je tam i sprcha a kelímek dáš do takovýho boxíku a zazvoníš a oni si to na druhé straně vezmou,takže super bez trapasů 🙂 Někde to mají,že to neseš přes chodbu sestrám okolo ostatích párů 😒 😔
Jani mě čeká grundýrunk zítra. Vrátí se mi miláček a už mi neodjedeeee. 🙂 Ještě tak měsíc takováhle dřina 7 dní v týdnu a už bude pak čím dál častěji s náma. 😵
Haribo můj i přes to že je ze zdravotnictví tak se mu nešlo moc dobře. Byl nervozní chudák.Proto jsme to prvně vezli z domova. A byl to paradoxně nejlepší výsledek.
Lemur...no,utrouš jsem brala vždycky v druhé půlce cyklu kvůli špinění,ale bohužel jsem často špinila i přesto... 😝
Haaribo...musím říct,že my s manžou o tom mluvíme normálka,ale ono vlastně o všem...chudák,pomáhal mi i tahat tamponádu 😀 😀 😀
Musím říct, že se mi děsně ulevilo, když vyšel s úsměvem na rtech a úplně v poho...já totiž čekala, že tam nepůjde vůbec, páč doktory nemůže ani cítit.... Ale dostal pochvalu...a každým dalším spermio si byl jistější... 😎
Kapi, to po něm nemůžu chtít, to by bylo jeho poslední... 😀 😀 😀 😀
Jako asi desetiletýmu se mu něco vznítilo na zadku v kapse a dělali mu v olomouci ve vojenské plastiku...leželi na něm 4 vojáci a přes to je pokousal... Takže asi tak...čím víc síly na něj použiju, tím je to horší...
Hari - hlavně žádné násilí 😉 Vy byste se v komůrce vzájemně pokousali... 😎
Nadi - to je dobře,že už taťka bude dom 🙂
Kapi jeee to je milé. 🙂 Mě taky můj vozí jen tak růži občas. Udělá to radost. 😵
Lemur prd. Zas jsem se zasekla na e shopu. 😅 Koupila jsem ponožečky,punčocháčky,deku a hřebínek s kartáčkem. 😅
Jéé, slunce, seno a já o to přijdu, páč mám noční a k mojí smůle určo záchranka něco přiveze...to je smůla... ☹
Se na to mrknu na DVD!
Mě zase koupil manža růži na valentýna a opět z ní do rána zbyl jen klecek...tak jako každý rok...
Nadis, tohohle se manža trochu bojí - nakupování pro mimi - neví přesně, co ho čeká....kdyby tak tušil... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No jo, jenže mě ty potvory do druhého dne ani nevydrží....se jim tady asi nelíbí bo co... 😒
Taková krásná orchie...To je pro naší Blaženu škoda,doktore.Táto,podívej... 😀 😀 😀
Hari nezáávidím. Je tolik krásných věcí,že nevíte co dřív vybrat. 😅
Lemur tak jsem chtěla tu kaši dát do snáře a nic mi nevylezlo... 😀
Lemur no jasná ža erotika. Je to pro mě vzrušující utráciet prachy za ty pidi věci. 😀
Snář asi brkaši nezná... 😀 😀 😀
NAdis, já už tak nějak přehled mám, co bych chtěla, ale jaksi zatím není důvod a manža to zatím neřeší...ale až to budeme řešit, to bude na rozvod! 😀 😀 😀 😀 😀 Jen dětský pokoj bude něco... 😀 😀 😀 😀 😀
Tak mě do toho chlap nijak nekrafe. Stejně tomu prd rozumí. 😀 Jen mi dává korunky,abych se mohla vyžívat. Hlavně ani nakupovat nermůže páč nakupuju v barvě a on chce překvápko tak to ani vidět nesmí co kupuju.
Tak to u nás funguje debata a pokud se nemůžeme shodnout, přijde kompromis....já mám hlavně jednu podmínku - nechci pokoj do barvy - růžový nebo modrý, ale barevný...
Brkaši ve snu viděti............asi znamená,že mám jít něco uvařit a ne tady s váma kecat 😎 😀
Hari to jsem si říkala taky,že nechci věci do barvy.Ale ono to jde nějak automaticky a tak mám vše modré zatím z oblečení. 😀

Ahoj holky!
Tak fotka do pasu, no tak to nevím...to jsme se v práci fotili a posílali fotky našim polovičkám, když nám vezli první podezření na prasečí chřipku...mimochodem, ten respirátor teda nic moc! 😀 😀 😀
Jinak já už to, co mě potkalo neřeším, je tu nová kapitola a věřím, že bude s dobrým koncem...
Rešíte tady spermio...manža mě tam nikdy nechtěl a když jsem se ho ptala, jak to tam vypadalo a jak mu to šlo, málem mě přerazil. Nedělá mu problém tam jít, ale mluvit o tom ani náhodou... :o))