Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
zdravím holky 🙂
teda moc jste toho nenapovídali,neměla jsem co číst 😉
dnes jsem byla na cukru a v poradně.vše v naprostým pořádku 🙂
na výsledky jsem si měla odpoledne zavolat,ale zapoměla jsem :-| tak zavolám v pátek 😉
teda ale ten sladkej blivajz mi fakt moc nejel :-p
jinak venku nádherně x-)
nemám co na sebe,ze všeho mi leze břuch 😞
holčinky tak se mějte krásně x-)
nadi ty taky přítomnost nic moc teda ]-( 🙂
přítel doma viď 😃
teda moc jste toho nenapovídali,neměla jsem co číst 😉
dnes jsem byla na cukru a v poradně.vše v naprostým pořádku 🙂
na výsledky jsem si měla odpoledne zavolat,ale zapoměla jsem :-| tak zavolám v pátek 😉
teda ale ten sladkej blivajz mi fakt moc nejel :-p
jinak venku nádherně x-)
nemám co na sebe,ze všeho mi leze břuch 😞
holčinky tak se mějte krásně x-)
nadi ty taky přítomnost nic moc teda ]-( 🙂
přítel doma viď 😃
Ahoj Děvčata 🙂
Já byla dnes na krvi v Gennetu na imunologii,je to jen prý ta malá,takže výsledky budou do týdne....jsem zvědavá....jinak mě čeká HP v květnu a pak se uvidí...
Reny ....proč si pila ten blivajz?já to v těhu nepila ]-(
Gab....já jsem taky ta velitelka,manža se jen veze,ale taky mimi moc chce,ale asi to tak neřeší nebo já nevím
Hari...zdravím 😃
Já byla dnes na krvi v Gennetu na imunologii,je to jen prý ta malá,takže výsledky budou do týdne....jsem zvědavá....jinak mě čeká HP v květnu a pak se uvidí...
Reny ....proč si pila ten blivajz?já to v těhu nepila ]-(
Gab....já jsem taky ta velitelka,manža se jen veze,ale taky mimi moc chce,ale asi to tak neřeší nebo já nevím
Hari...zdravím 😃
Ahoj holky, přeji krásné ráno.
Chci se vás holky zeptat, celou noc mě bolelo břicho jakoby na mrchu, teď už zas v pohodě. Je to normální? Zítra mám termén mrchy, mám docela strach, myslíte, že takováhle bolest je zatím normální. Že ještě nemusí mrcha přijít? Tolik věřím, že tam aspoň jedno miminko bojuje a je krásně zavrtané. Pořád si hladím bříško a věřím mu, že tam je.
Chci se vás holky zeptat, celou noc mě bolelo břicho jakoby na mrchu, teď už zas v pohodě. Je to normální? Zítra mám termén mrchy, mám docela strach, myslíte, že takováhle bolest je zatím normální. Že ještě nemusí mrcha přijít? Tolik věřím, že tam aspoň jedno miminko bojuje a je krásně zavrtané. Pořád si hladím bříško a věřím mu, že tam je.
Ahoj gabi, díky. To víš, mám strach jít úplně v těchto dnech na záchod, když má mrcha dorazit. Ale věřím, když primářka říkala, že mi dala dvě nejkrásnější a nejsilnější morulky-blastocysty, že se to určitě podaří a že chce za 14 dní slyšet krásnou zprávu. To mi dodalo sílu věřit, že to tak je a věřím tomu, že se tam miminka hezky zavrtala a kdyby ne obě, tak aspoň to jedno nej. Ach to čekání. Dnes jsem 9den po ET, někdo říká, že už tam měl něco vidět, někdo ne, já radši počkám s testem až na pondělí, možná neděli. No mám šílenej strach holky. :-o
gabi, tak moc přeji, ať se už mrchy nedočkáš. Ať je to těhu. Držím palečky 🙂
lemurko, břško hladím poctivě i v noci.
Nadi, u tebe ta bolest bude určo normální. Asi jak se tam malej vrtí ne?
lemurko, břško hladím poctivě i v noci.
Nadi, u tebe ta bolest bude určo normální. Asi jak se tam malej vrtí ne?
Ahoj Všem!!!!
Lemur...no toto,to je divný,jestli třeba v Gennetu v tom nemají nějaké zmatky...třeba to nemají v počítači....mně se to stalo s krví,že já výsledky věděla a oni je tam neměli zadaný....
Gab...stimulační plán nebude 😉
Sluni...buď v klíííííídu,je to normoš :-N
Eloana...tak to se mám na co těšit....nějaký lektvar =-)
Nadis...jak se má Kája?slíbila si foto!!!! 😃
Lemur...no toto,to je divný,jestli třeba v Gennetu v tom nemají nějaké zmatky...třeba to nemají v počítači....mně se to stalo s krví,že já výsledky věděla a oni je tam neměli zadaný....
Gab...stimulační plán nebude 😉
Sluni...buď v klíííííídu,je to normoš :-N
Eloana...tak to se mám na co těšit....nějaký lektvar =-)
Nadis...jak se má Kája?slíbila si foto!!!! 😃
ahojky a dobré ránko holky, 🙂 😉
tak jsem včera byla na utz na gyndě, všechno v pořádku, měla jsem strašnou radost. Vypadá to na ten 8.-9. týden. Mimi roste jako z vody, mám i fotečku z UTZ, takovej dráček.
Doktor mi ubral estrofem u utrouč a magnesuim a prednison už nemám brát. další kontrola 20.4. a do gennetu jdu 30.3. př. týden asi naposledy.
Sluni: já jsem dělala první test taky 9. den a bylo to tam, z ranní moči a ten citlivější taky mama ale asi za 90 kaček.
jo a s tou pojišťovnou jsem slyšela i v gennetu že VZP to teď trvá asi měsíc..
tak jsem včera byla na utz na gyndě, všechno v pořádku, měla jsem strašnou radost. Vypadá to na ten 8.-9. týden. Mimi roste jako z vody, mám i fotečku z UTZ, takovej dráček.
Doktor mi ubral estrofem u utrouč a magnesuim a prednison už nemám brát. další kontrola 20.4. a do gennetu jdu 30.3. př. týden asi naposledy.
Sluni: já jsem dělala první test taky 9. den a bylo to tam, z ranní moči a ten citlivější taky mama ale asi za 90 kaček.
jo a s tou pojišťovnou jsem slyšela i v gennetu že VZP to teď trvá asi měsíc..
Gab - na ostatní prď 😃
Jani - to jsem ráda,že je vše OK
Kapi - držím palce na dobrý imuno 🙂
Vever - pořád to čekání,viď =-) áááá manžel po 5dnech :-N
Hari - zase křipka :-S výsledky jsou OK,tak fajn 🙂 dobrý překlep - kokala jsem....... 😃
Reny - ty pro změnu zapomeneš zavolat na výsledky 😉 asi těhu skleróza 😃
Eloano - ahoj x-)
Jani - to jsem ráda,že je vše OK
Kapi - držím palce na dobrý imuno 🙂
Vever - pořád to čekání,viď =-) áááá manžel po 5dnech :-N
Hari - zase křipka :-S výsledky jsou OK,tak fajn 🙂 dobrý překlep - kokala jsem....... 😃
Reny - ty pro změnu zapomeneš zavolat na výsledky 😉 asi těhu skleróza 😃
Eloano - ahoj x-)
Začni psát odpověď...

Odešli
Copak já, nedočkavá, ale manža si až podezřele hlídá termíny! 😃 😃 😃