Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.

•
24. bře 2010No,to si počkám..........kdo si počká,ten se dočká............ :-p
0
Holky,já byla s malým na procházce a zrovna jsem ho hodila do vany a věci do pračky 😃 ale bylo krááááásně
Lemur....úplně Tě chápu,u nás snažení sice te´d proběhlo po tom stimuloveném cyklu,ale jinak se tomu snažení říkat taky nedá :-N
Gab...taky taky,už taky neřeším,když přijde mrcha....ale dneska mi kamarádka řekla,a´t na to nemyslím,tak jsem si zase v duchu řekla,jaká to je blbost nemyslet na to,když to mimi tak chci :-|
Lemur....úplně Tě chápu,u nás snažení sice te´d proběhlo po tom stimuloveném cyklu,ale jinak se tomu snažení říkat taky nedá :-N
Gab...taky taky,už taky neřeším,když přijde mrcha....ale dneska mi kamarádka řekla,a´t na to nemyslím,tak jsem si zase v duchu řekla,jaká to je blbost nemyslet na to,když to mimi tak chci :-|
Kamčo a Hari, díky moc, holky!
Zatím gratulovat jen potichoučku... Byla jsem na krvi na hcg a progesteronu a odpolko chci vyrazit ke gyndr., ať si mě hlídá, že jo? 😉
Kamčo, podařilo se pod peřinkou, ale máme za sebou 4IUI a 1IVF včetně KETu a nikdy ani duch na testu... Je to zázrak, holky, fakt! Nepřestávejte věřit! 🙂
Zatím gratulovat jen potichoučku... Byla jsem na krvi na hcg a progesteronu a odpolko chci vyrazit ke gyndr., ať si mě hlídá, že jo? 😉
Kamčo, podařilo se pod peřinkou, ale máme za sebou 4IUI a 1IVF včetně KETu a nikdy ani duch na testu... Je to zázrak, holky, fakt! Nepřestávejte věřit! 🙂
Gabi, ty za to nemůžeš, jen si to užívej...tak to se mnou prostě je od doby, co jsem začala chodit k Apoli....když mi řekli, že není důvod otěhotnět, myslela jsem si, že pomůže je IUI...nic...teď mě čekáivf a vlastně se mi do toho vůbec nechce. Navíc moje aktuální nálada je asi hormonálně podmíněna. Jsem sice jen 18DC, ale už včera jsem trošku špinila, mrcha se blíží, ale to bylo jasný, podle hlenu byla ovu nějaký 7.-8. DC....
Začni psát odpověď...

Odešli