Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
Já jsem ale o TT nic nepsala... Já psala, že jsem 29DC a 14 dnů po ovulce... 😲
A já se taky modlila, ať je tam něco málo a ono tohle 😀
Ale já píšu, že mě už zarazil ten ranní test, jako jak byl vybarvený...
Holky, tak já se překonala a riskla jsem to a testla. A představte si je tam druhá //, ale teda slabá, tak nevím nevím. Co teď? mám ještě větší nervy než předtím.... 😲 😲
Mě se tak klepaly ruce jak jsem ten test držela. Myslíte, že ještě může zesílit do toho 14.dne? Já tomu nemůžu uvěřit
Hari, jo TT je těhotenský test 😀 Já myslela týden těhotenství 😀 To jsme si nerozumněly 🙂
Sluni, supeeeeer! Tak už bych šupajdila na krev! 😉
určitě si myslim že by měl zesílit..aspon o kapku.pofot.. 🙂
Sluni, ty jsi 9 den od ET? To vypadá dobře! Ale tu krev bych dala jako samoplátce....klidně....
holky, zkouším ho fotit, ale z toho mobilu to vůbec není vidět. Můj foťák má půjčenej švagrová, takže bohužel. Mobil má foťák hrozně špatnej. Ale ta čárečka tam je, vidím ji a nemusim ani různě otáčet. Já snad ještě skočím pro další testy. měla jsem jen jeden z gennetu.
Sluni, jedině mamatest! Tam by byla tlustice!!! Rozhodně teda silnější druhá! 😉
Gab, ne dnes jsem 10.den od ET. Mám kamarádku ve špitále, tak bych hned šla, jenže je zrovna nemocná. To je pech. Holky, já ještě zkusím teda bud zítra nebo o víkendu a uvidím zda sílí a pak dle toho pojedu na krev do gennetu. Teda jestli tohle vyjde, tak škoda, že bych se nemohla opít, ale tak aspoň manžílek, že by mohl 😉 . Držte palečky, děkujuuuuu
Jo skáknu pro mamatest, ten je nejlepší. Ten z gennetu je asi nic moc že? hlavně přes to průhledné okénko je to tak blbě vidět,ale vidím jí 😎
sluni super.... já to tušila.... ta bude už jen sílit 🙂 ale sílení bude patrný spíš obden... ale máš to tam... zavrtaný.... vidíš a máš po strachu PROZATÍM,.... JAK JSEM SI ŘÍKALA JÁ, jinak mám strach pořád... i teď..... 🙂
holky já po té změně na novýho koníka nemám přístupný fotoblog... jakto? nevíte některá? 😖
gabi: to tt znamená, týden těhu. počítá se od 1. dc
Jani, já myslela tt jako těhu test....ale to už je jedno, už jsme se pochopily.....teda holky, dneska se tady s těma // roztrhnul pytel!
To je ale stejně nespravedlnost...já bych si mohla nabírat hcg denně a zadarmo, ale tak nějak nemám důvod....už aby to taky bylo.....
Hari, na jednu stranu chápu tvojí netrpělivost, protože ji znám, ale zkus se od toho odpoutat... K ničemu ti to nepomůže, jen k větším nervíkům... Ale to musí prostě přijít samo, aspoň u mě to tak bylo...
Když ono to potěch letech prostě nejde...a zatím to nikam nevede....
Strašně mě zničio to, že jsem si od toho moc slibovala, pak bylo zklamání o to větší a každého dalšího se bojím...
Jani, no sice je tam čárečka, ale ještě není vyhráno. Uvidí se hlavně z krve jak roste hcg....radši moc ještě nejásám. Ten stres tam stejně je, že je tak slabá. Ale snad na tom mamatestu budesilnější. Musíííí, jinak mě klepne 😉 Teď jsem došla do lékárny a koupila hned 3x mamatest ať mám zásobu. 🙂
Jééé, to budeš testovat jak o život!!!!! 😀 😀 😀
Sluni, tak testuj a foť!
Hari, já vím, já po mimi toužím už roky, ale ex nechtěl ani za nic a teď nám to nešlo. Rozumím ti...
Když ty už máš doma aspoň to jedno "mimi".... 😀 😀 😀 😀
Ale tak to je jedno,hlavně ať se něco děje a k něčemu to je....třeba i k těm //....
Tak fotečku...šup, šup!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já si to svoje první neužila ani týden...ale i tak to bylo hezkých pár dnů....
Já mám doma už jendo mimi, zrovna dneska přišel bonz dopis ze školy, že chodí pozdě a bude kázeňsky potrestán. KDyž on je flegmouš, on si prostě to kaf ea cigáro v klidu "dodělá" a nějakejch pár minut ho prostě nerozhází...
Jo tak to je teda bomba!!!! Tak aspoň dneska to potrestání nebude tak velký, když máš pro oba takový překvapení! 😉
No, on Kuba je v Praze, studuje tam, tak ho uvidím až další víkend a po telefonu to nechci řešit. Ale máš pravdu, jeho táta je z jeho pozdních příchodů na nervy a mě to je tak nějak jedno 😀
😀 😀 😀 Si myslím, že máš úplně jiný myšlenky a nějakej bonz dopis tě teď nerozhází.... 😀 😀 😀
Ani omylem, jsem jsem se nad ním usmála a napsala bejvalýmu, že až Kuba dorazí, že mu domluvím. Na mě totiž, na rozdíl od něj, dá 😀
No tak v tomto stavu na tebe rozhodně dá, páč tvoje domlouvání bude určo důsledné!!!! 😀 😀 😀 😀
Holky, zkusila jsem napsat dotaz do gennetu na ten jejich mail info@gennet a měla jsem za to, že mi odpoví tady z libereckého gennetu, ale dostala jsem odpověď z toho pražského. To ty dotazy jdou vždy do Prahy, nevíte?

Mě totiž už ráno zarazil ten TT...