icon

Gennet Liberec. Jste tam spokojené?

andy24
13. čer 2008

Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.

veverusa
2. kvě 2010

Krásnou neděli 😀
My čarodejnice neslavíme. Manžel je z moravy a tam to není zvykem. Byli jsme u bratranců na návštěvě a taky to bylo fajn.
Musím jít uvařit oběd, ale vůbec se mi nechce. A taky musím poklidit byt a to se mi chce ještě míň 😒

kapibara
2. kvě 2010

Vever...už jdu taky na to...ale mě uklízet celkem baví 😉 ale asi moc normální to není 😀

veverusa
2. kvě 2010

Kapi tak přijď i k nám. Za cokoli. 😀

nadis.h
2. kvě 2010

Kapi k nám taky můžeš. 😅

kapibara
2. kvě 2010

Vever....za cokoli,jo?....ty jo,to by bylo drahý 😉

Nadi...tak bydlíte s Vever kousek od sebe,tak to vezmu jedním vrzem 😝

nadis.h
2. kvě 2010

Kapi no právě. Když už tady budeš.. 😀

slunickosedmitecn
2. kvě 2010

Ahoj holky, tak máme zase neděli. Ten víkend zas tak utekl. My teď dorazili z chalupy a připravujeme se do pracovního procesu. No koukám, že čarodky jste si užily, my taky. Kapi, nejsi sama, já se taky odreagovala po dlouhé době a dala si 3 pivka, takže to bylo fajn. Já jinak nepiju, ale pivko si občas jedno dám. 🙂. A jinak jsme včera ten svátek práce opravdu pojali pracovně a makali na chalupě. Tak to tam aspoň trochu prokouklo. Jo a MS stále nikde, tak nevím, co si mám o tom myslet. 😲. No uvidíme, když nic do středy, tak udělám test. 😉

kapibara
2. kvě 2010

Ahoj Sluni...kam jezdíte do Jizerek? Tak hlavně že jste odpočatí. A MS nikde? Sluni,zkus testnout,vypadá to nadějně 😉

slunickosedmitecn
2. kvě 2010

Kapi, máme chalupu na Bedřichově. Jinak test zkusim až tak ve středu, pokud do té doby už MS nepřijde. Nechci dopředu plašit 😉

kapibara
2. kvě 2010

Sluni...na Bedřichově jsem se učila na prkně 😉 ...tak držím pěsti,už nepřijde,to je jasný 🙂

slunickosedmitecn
2. kvě 2010

No kapi, byla bych ten člověk pod sluncem.... Jinak na Béďáku se jezdí dobře, my taky chodíme na lyže.No teda na běžky 🙂

kkamca
3. kvě 2010

Čauky ,tady je dnes ošklivooo,zima a prší.
sluni tak doufám,že středa bude úspěšná 🙂
Kapi jak je?

kapibara
3. kvě 2010

Ahoj Kamco,ale jde to...zítra jedeme do Prahy na krev na imunologii,tak se to zase po dlouhé době někam hne 😉 při té příležitosti se chceme projet na parníku a možná do ZOO a do Ikei 🙂 a co Ty?už zobeš Clostík?

kkamca
3. kvě 2010

kapi:nene..čekám na mrchuuu 😠 ,ale to bude mega cyklus jak to tak tuším.
Tééda budete mít fajn vylet..jen at vám vyjde počásko. 🙂

kapibara
3. kvě 2010

Kamča..tak ať brzo příjde nebo teda spíš,ať už nepříjde 😒 počasí bude asi na prd dle předpovědi

kkamca
3. kvě 2010

Kapi:no přijde jsme dlouho netooooo..po té lsk+hystero mi řekli nenenene minimálně 3 týdny.Tak podmínky jsem splnila.Ale ovu asi nebyla,tak neni co oplodnit. 😝
Uvidíme,co dál..každopádně na ní tentokrát čekám jak na smilování.

Já v Praze pár let bydlela a řeknu ti,nikdy jsem na parníku ani v Zoo nebyla.To sem ale ostuda.A chlap je rodilý pražák a za cely roky taky nebyl.. 😀 ho to nebere.Tak snad jednou s dětma .. 🙂

kapibara
3. kvě 2010

Kamča...no,to mě taky děsí,že po laparo a hystero nemůžeme plodit 😒 ale zase kdyby to byly jen 3 týdny,tak bych i příští ovulku teoreticky stihla 😕

Tak mi jedeme i s prckem zítra...sice manža bude muset vzorek v kabince vyplodit sám 😅 ....ale zrovna toho využijeme na výlet,my se jinak nic moc nikam nedostanem 🙄

A už Ti je úplně cajk po laparce?

kkamca
3. kvě 2010

Kapi někteří mudři říkají že i za 14 dnů lze..jak sem četla.Ale mě jasně řekli,že se roztahovalo děložní hrdlo a tak jako at dáme pauzu delší kvůli infekci. 🙄 Tak mi to nějak jako problém nedělalo..vydržet.Máme stejně doma dusno..tak neni ta správná chut.
Jinak už mi je dobře..jizvička je skoro zahojená. 🙂

kapibara
3. kvě 2010

Kamčo...no,uvidím dle situace...jak se budu hojit 😉 ....lepší než pak řešit nějakou potvoru infekci....to si raději počkám 🙂 ...dusno?copak?....o tom mi povídej,sice nemáme dusno mezi sebou,ale zase řešíme jiné problémy 😠

lemurka.m
4. kvě 2010

🙂 Ahoj holky 🙂
v pátek byl transfer - dvě embryjka 🙂 ostatní tři bohužel nevydrželi ☹ takže mrazáčky nemáme 😒
Proběhlo to v pořádku až na to čůrání 😉 ,na sále byl Dr.Petr a byl fajn 🙂
Ještě jsem potřebovala Utroš / 70,-/ a beru magnézko /50,-/
Zaplatili jsme 7000,- za ICSI a 2500,- za prodlouženou kultivaci,za léky celkem 7500,- - to pro přehled
Mějte se, co nejlíp 😵

kkamca
4. kvě 2010

lemurko Tak at se mimísci pěkně držej!!!!! 😵 🙂

lemurka.m
4. kvě 2010

Kamčo - díky 🙂
jsem ráda,že ti je po laparce dobře 🙂

slunickosedmitecn
4. kvě 2010

Ahoj holky,
lemurko, super, moc moc držím palečky a vše co mám, aby se miminka krásně zuby nehty držely a ty se opatruj a šetři se. Dr. Petr je fajn, je to takovej komik 😉 . Jinak jsme platili to samý lemur, ale máme k tomu ty 4tisíce za mrazáčky. Tak se drž. Jdu na ordinačku. Až doteď jsem úřadovala.

lemurka.m
5. kvě 2010

Sluníčko - děkuju 🙂 a neúřaduj tolik 😉

slunickosedmitecn
5. kvě 2010

Ahojky, tak jsem opět až teď dorazila domů z práce. Uf, mám toho nějak dost. No lemur, já bych ráda, ale ty úřední dny jsou hrozné. Máme je od Po do středy, zítra to bude už lepší. 😉

kapibara
5. kvě 2010

Ahoj Sluni....čekám na zprávičky,už si testila????? 😉

slunickosedmitecn
5. kvě 2010

ahoj kapi, no bohužel ještě netestila, já zapomněla koupit testík. Zítra ho musim už koupit a tak v pátek ráno se uvidí, tak na mě prosím myslete....Ráno si říkám, že ho musím koupit v poledne a nakonec jsem ani na pauzu ven nestíhala jít a odpolko moje hlava zapomněla úplně 😔 . Takže slibuju, zítra koupím a budu se modlit. Nic si od toho ale radši neslibuju.

slunickosedmitecn
5. kvě 2010

Ale po MS zatím stále žádné známky, tak co já vím.....A minulý týden, když jsme jeli z ryb, viděli jsme odlétat z hnízda 2 krásný čápy, že by nějaké znamení????

kapibara
5. kvě 2010

Sluni...jak na to můžeš zapomenout??? 😀 😀 😀 😀 no,budu držet pěsti jak šlak....mohla si být superplodná po IVF,to se stává 😉 a čápi to jistí!!!!!

kkamca
5. kvě 2010

ahoj..
tak držím pěsti štěstí,.,at to vyjde sluníčko 🙂

Strana