Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
jojo ,jak píše nadis, je tam parkoviště. Ale já dojíždím busem z jiného města ,takže z autobusáku chodím pěšky a skutečně je to za radnicí.
nadis - delší čekání jo? Tak to raději ne...už teď se mi to zdá dlouhé 😀 .Ale aspoň vím,kdyby něco 😉
to čekání je na tomnejhorší... 😝 Já v podstatě čekala od dubna do října... 🙄
nadis - ...uf! Tos mi teda teďka dala 😕 Ale hlavně že se vám zadařilo a to je na tom to nej 🙂
Péto já jsem extra případ..Ze mě si příklad neber.. 😅
ahoj holky jak se vede?
kkamca - už vám přišly výsledky z genetiky??
Čauky, dobrý. 🙂 Jak u Vás?
petrajda:ahoj..
Nene,na to je dle mě sakra brzy..Povidali nám že až konec srpna.
Nado čau,a i vy ostatní
čau holky...dnes se u nás stavovala švagrová s třítýdenním synovečkem. tak sem se jí ptala zda se nejde nějak infikovat,že bych klidně ráda 😀
Jinak to u nás jde...ani povodně se nás nedotkli. jen muž byl v sobotu v Bilym Kostele uklízet a v neděli mohli začít zas nanovo 😒 . Doufám,že vy jste v pohodě.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat. Chodím taky do Gennetu v LBC. Mám za sebou již 2x neúspěšné IUI a jedno neůspěšné IVF. Chodím k primářce Bydžovský a minulý týden jsme byli na genetice u dr. Křečkový 😉
trudy ahoj.
Koukám to už jsi 3 co chodí k primářce. 🙂
Trudy sím tě za jak dlouho budete mít vysledky z genetiky,neřekla vám Křečková?
Petrajdo nás se povodně nedotkli,ale příbuzenstva ve velké míře jo.. 😒
Jo,holky docela by mě zajímalo..jaká je úspěšnost v liberci na 1.ivf?Víte někdo tak nějak? 🙄
Ahojky.
Trudi vítej a přeji ať se brzy zadaří!! 🙂
Kamco ono to asi nelze říct jaká je úspěšnost u 1 IVF. Můj názor je ten, že je to prostě náhoda. Někomu to výjde někomu ne. Ale také mě říkali 40-45%
trudi ahoj. také chodím k promářce. teď už čekáme jen na druhý pohovor co s náma 🙂
kkamca - u nás to odnesli dost známí. ☹
trudy - tak na ty neúspěchy taky čekám. Já vždycky totiž myslím na to nejhorší.Zatím teda nevíme na čem jsme ,jdeme až začátkem září,myslím sedmého 😲
nevím jestli to není lepší právě se moc netěšit.Pak to není takovej skok dolů 😒
Holky ,chtěla sem se zeptat. Když jste byli všechny ve fázy "snažení" 🙂 ,což jsme prakticky všechny pořád, konzultovali jste nebo řešila s vámi vaše gyndařka možné problémy?Nebo to bylo jako u mě, prostě rovnou napsala doporučení.
@trudy Právě ,že nemám za sebou ani ivf ani iui (IUI nam nebylo doporučeno vůbec,špatný spg).
A o genetiku jsme si fakt ani slůvkem neřekli,hned na 1 konzultaci ,co jsme byli,tak primářka sama řekla,že se genetika udělá.Ale jak sem psala výš,tak z důvodu spg..
Petrajdo my se snažily hooodně dlouho..než jsme se vůbec do car dostali.Můj gyndr to pořád odkladal,léčba téměř žádná.Až poslední rok zkouška s clostilem a duphastonem.
A vlastně až po poslenim spermiogramu -který jsme si nechali udělat samy,bez nějakého doporuča-když ho viděl,tak nás hnal skoro bičem do car.Sice pozdě,ale přeci.Už jsem dávno mohla mít něco za sebou,a třeba sem i těhu mohla být.Prostě než sem se do car dostala,tak uplynuly neuvěřitelné 4 roky.
No je to i moje vina-neměla sem se nechat odbývat a poslouchat dr,že když máme jedno dítě,že musí vyjít jen tak i druhé. 😒 Ted mě to třeba šíleně mrzí.
kkamca - no mi se snažíme něco přes rok. Jakože víš že mi je 33,tak gyndařka mi pořád říkala,že ona měla první dítě v šestatřiceti že máme ještě čas..Máma mě měla ve stejným věku,ale u našich byli prostě důvody trochu jiné. Nijak nesouvisely s nějakými problémy.Já si to doporučení tak trochu vynutila,nerada čekám 🙂 .Je fakt že mi nabízela nějaké tabletky,ani nevím pořádně co,ale odmítla sem a řekla si rovnou o to doporučení.Raději sem chtěla mít jistotu co je případně s náma v nepořádku a pak ať nám raději pomůžou už odbornící. Sńad 😔.
No je fakt dobře že jste na ten spg. nechali udělat sami. Ani jsem nevěděla že to jde.Mě to v dnešní době připadá,že se musíme pomalu léčit a stanovovat diagnozy samy i dokonce následné procedury - samozřejmě že přehánim 🙂
trudy - primářka ti nechtěla na genetiku poslat? nebo jsi sé objednala rovnou u sester,pokud to teda touto cestou jde?
Mě se zas povedlo přijít na první konzultaci bez manžela 😅 ,nikdo mě předem neinformoval ač se to zdá logické 😅 ,ale byla celkem v poho. Řekla rovnou jaké odběry nás čekaj a v případě dobrých výsledků nám doporučí IUI.Případně pak IVF. Jenže co s náma fakt ještě nevim. To čekání je hrozný 😠
Ahoj holky,
Péťo já byla prvně taky bez chlapa a nikdo mi nic neřekl na to. A vzhledem k tomu co mi tam dr povídal to ani nutné nebylo aby tam byl.
A já to měla rychlé. V únoru jsem přišla prvně k doktoru tady v Lbc, na začátku března jsem šla na laparku a po ní hned do Gennetu. U mě nebylo na co čekat.

Kamčo u Tebe bych to viděla že jak příjde genetika a bude OK tak bude konzultace,pošle se žádost na pojišťovnu, ta příjde cca za 14 dní a pak už jen konzultace kdy si půjdeš pro pigára a bude se čekat jen na mrchu a začneš stimulku.
Péti to je normoš doktor tak jako chodíš k primářce. Stačí při objednání říct že bys chtěla k mudr Petrovi a půjdeš. Jen možná budeš déle čekat...Je oblíbený a tudíž dost zaneprázdněný. 😅
Zanet Gennet má přímo parkoviště své hned u budovy. Jinak od radnice to je pár kroků... 😉
Jinak Kájík je zlatíčko maminčino hodné. 🙂