Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
nadis - je to asi případ od případu 🙂 Ale Kájík je takoví zlatíčko 😵 co?
trudy - no já se ptala i kvůli tomu zda se mám pokusit trochu zabojovat pokud se mi nebude něco pozdávat
ahojky, držím všem pěsti, kdo se snaží otěhu v Gennetu v Liberci.
Já jsem tam dneska byla na NT screeningu a jsem úplně nadšená z jejich přístupu, fakt super. 😉
Holky ted sem jako překvapená:Nevíte jestli i v gennetu dělají IUI s dárcovskyma spermoškama? 🙄
@kapibara Ahoj,
no právě já se to dozvěděla včera,že se to dá,a teda byla sem vyvalená jak puk.Sem to vůbec netušila. 😕
Protože když tak by mě mohli nastimulovat lehce clostíkem,a pak dárcovské sperma vid..
Ještě počkám,na konzultaci na tu genetiku a pak bych se poptala.S tou Křečkovou byla docela řeč.
Každopádně by to bylo o dost levnější-dárce stojí 2 tis. 🙄
ahoj holky..já jsem nervní.Jdeme až za 14 dní a mě to přijde neskutečně dlouho.Teprve se dozvíme co s náma a jak dopadly vásledky. No nic jiného nezbívá než čekat.
IUI sice nemá valnou úspěšnost,ale poslední dobou jsem slyšela o dost případech komu to pomohlo. Já zas dneska dostala mrchu..a asi už nevím co dělat ,zda dělat v posteli stojku nebo žížalu 😀 .Pardon,jsem trochu navztekaná. Včera jsem mluvila s jednou známou,věděla sem,že je těhotná,tak se na ní radostí vrhnu a málem sem jí div nezačala gratulovat a ona na mě smutně koukla,že už zase ne 😨 .Že má problém to donosit. Byla už podruhé na potratu. Ach jo! Tak bych jí to přála,jako každé tady z vás
Ahoj holky,
Kamčo určo to v G dělají. A můžu Ti říct, že jsem viděla várku kluků dárců a říkala si jak budou děti hezké od takových fešáků. 😅 Byli to mladí kluci.Typuju max do 20i let a fakt manekýni!! 🙂
Zanet je to hezké ten jejich přístup vid? Pro mě to byl fakt nejhezčí ultrazvuk. 🙂 A neřekli Ti co čekáš? Já to už z toho NT věděla. 🙂
Péti to je smutný. ☹
@nadis.h Bohužel, paní dr. říkala, že takhle brzo to ještě nejde poznat 😕
Ještě jsem se chtěla zeptat, dostala jsem v gennetu žádanku na krev(myslím na Triple testy), je tam rozmezí, kdy je vhodné odběry udělat, musím se na tyto odběry objednat nebo prostě jeden den tam zajít? a v kolik hodin se tam chodí na odběry?jenom ráno nebo kdykoli během dne? Já jsem se totiž úplně zapomněla zeptat.
kapi - jdeme příští úterý,myslím v půl třetí. Už jsem nedočkavá co se dozvíme.
kkamca - tak to je teda naprd, já bych už vřela 🙂
zanet - můžeš tam přijít v tom rozmezí kdy se ti to hodí,respektive vychází, na recepci jen řekneš prostřední sestřičce, že jdeš na tripl.Odběry jsou jak píše kapibara,ale můžeš možná přijít i později. Myslím,že posledně mi říkali,že pro vzorky jezděj v jedenáct. Ale asi budou raději když přijdeš jak se má.
Holky jak se máte?
Já ani nepíšu..nechci sem vnášet negativa,ale prostě "nic moc".
mohlo by být lépe. 😔
mějte se fajn.
@kkamca To je divný, podle mě už to tam musí být. My byli na genetice 11.8. a včera jsem byla u primáky a výsledky z genetiky už tam máme( myslím že jste tam byli dřív?) , jen je musí doktorka Křečková zpracovat a pošle nám zprávu, ale primářka už to viděla a říkala, že tam nic co by mělo být na závadu nemáme - JUPÍ !!!!!
Jsem si tam ted volala.Tak dr Křečková se vrátila po dovolené ted v pondělí a ještě to nemá zpracované k odeslání.Ovšem prej by to mělo přijít bud koncem týdne nebo začátek příštího týdne.Rovnou nás už zase objednali na září 20.aby jsme ty výsledky prokonzultovali. 🙄

@petrajda ohledně tý genetiky - podstoupili jsme 2x IUI a 1x IVF bohužel bez úspěchu a když jsem šla po nezdárném ivf k primářce, tak ona mi řekla, že za 3 měsíce můžeme jít do dalšího ivf a tak jsem se jí zeptala jestli by nebylo dobrý udělat genetiku a ona mi řekla, že toto vyšetření je dost drahý a že nemůžu brát první neúspěch, jako že to nikdy nevýjde, ale mě příjde logičtější nejdřív vše vyšetřit a pak teprve zkoušet dál. Říkala že ta genetika je dost drahá a že když se 40% párů podaří metodou ivf otěhotnět, že je zbytečné dělat genetiku hned na začátku, ale když nám se to bohužel nepovedlo 😖 😖 😖 😖 😖