Gennet Liberec. Jste tam spokojené?
Ahoj holky
chci se zeptat nechodíte některá do Gennetu v Liberci,a jak jste tam spokojení.
@fachy Protože mají posledních 14 dní v prosinci v Gennetu dovolenou a protože na to bude po novém roce navazovat protokol IVF, ale teď ti nedokážu napsat jestli dlouhý nebo krátký. Doktorka říkala,že s tím protokolem snižuje riziko hyperstimulačního syndromu.
@jilu04 Děkuji, vyřídím 🙂 My ještě nepečeme, snad brzo začneme 🙂 Ty už péčeš?
@jilu04 Já delam všechno na posledni chvíli takže to u nas i tak vypadá, ale pernikovou chaloupku budu mít od kolegovi maminky, je moc pěkná. Ani bych nevvěděla že je peče,kdyby se mi nepochlubil, ze jim jejich kožich už 2 chaloupky sežral 😀 Zítra jedu na zkoušku, tak snad to dobře dopadne. Jak ti je? V úterý jedeš na tu krev? Budu držet pěsti 😀
@megara Tak to já chaloupku nepeču, vždycky udělám nějaké cukroví, aby na stole něco bylo a tím to končí, včera jsme s miláčkem lítali po baráčku a dělali ještě nějakou výzdobu, takže to u nás vypadalo jako pa výbuchu. Tak to hlavně aby ti dobře dopadla, budu držet pěstičky. Jo jo jdu a nějak se mi tam chce míň a míň, ale zase na druhou srtánku se těším, že budu vědět, na čem jsem.
@jilu04 Tak chaloupku mám doma, a celou. Zkouška dopadla dobře, za 1- ,to jde ne? Já taky chaloupky nepeču, ale když mi ten kolega ukázal tak se mi líbila. Tak hlavně že se vám práce zdařila a už máte vyzdobeno, mě ta malá príšera krade svíčky 😀.
@fachy Doktorka mi rekla ty důvody co jsou ti už psala, taky tomu nerozumím,ale říkala že s tou antokoncepcí je to pro mě šetrnější,já ji věřim. Třeba tím rovnají hladinu hormonů v těle, nevím. 🙂
No už půjdu spinkat, jsem dneska nějaká utahaná, sladké sny a dobrou noc

@fachy Já jsem ve fázi kdy beru antikoncepci, a 20.12. si jdu pro léky před vypuknutím IVF.
@jilu04 Určitě to dobře dopadne, neboj. Malá otravná příšerka už doma řádí jak černá ruka. Takhle vypadají v bundách.